Noua gamă de sobe și șeminee pe lemne premium PEFOC a ajuns și la Iași! (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 08.12.2021

Advertorial

Noua gamă de sobe și șeminee pe lemne premium PEFOC a ajuns și la Iași! (P)

GALERIE
Art 1_pefoc
  • Art 1_pefoc
- +

Acum mai bine de 20 de ani, la Sibiu, a luat naștere una dintre cele mai îndrăgite și serioase companii cu capital românesc 100%, care excelează pe piața soluțiilor premium de încălzire alternativă. PEFOC și-a dedicat întreaga pasiune și muncă în jurul dorinței de a oferi tuturor clienților, acum și pentru cei din Iași, dispozitive de încălzire și servicii la cele mai înalte standarde de calitate și performanță. 

Sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!”, meșterii sibieni îți asigură confortul termic printr-o gamă completă de produse și servicii gândite special să satisfacă posibilitățile materiale și preferințele tuturor. Începând de la clasica sobă tip șemineu sau accesibilul semineu ieftin care funcționează pe bază de lemne, gaz, bioetanol sau peleți și până la șemineele electrice, care reușesc să reproducă fidel atmosfera mistică a unui șemineu veritabil, suntem atenți la nevoile tuturor și încercăm constant să ne autodepășim oferind soluții complete de încălzire, atât pentru cei care stau la casă, cât și pentru cei care locuiesc la bloc, în zone rezidențiale sau în zone centrale cu restricții.

Și pentru că, bineînțeles, vedeta din catalogul nostru de produse este reprezentată de gama de șeminee, rândurile care urmează le vom dedica acestora. În funcție de tipul focarului cu care sunt dotate, acestea se împart în linii mari în focare pentru distribuție de aer, pentru acumulare de căldură, focare pentru recuperare sau doar pentru ambianță.

Termoșeminee - șemineele tip centrală termică sunt ideale pentru încălzirea completă a casei (prin racordare la calorifere), prezentând un confort crescut, prin reglarea temperaturii interioare cu ajutorul termostatului. Acestea funcționează pe principiul centralei calsice cu gaz, fiind capabile de randament superior, apă caldă și căldura instant în toate încăperile casei, cu ajutorul focului pe lemne. 

Șeminee pe gaz - acestea oferă cel mai înalt grad de confort pentru utilizator, cu pornire/oprire și reglaj al temperaturii din telecomandă, păstrând frumusețea unei flăcări adevărate. Pot fi montate și în apartamente sau în locuințe foarte vechi, ori care trebuie să respecte o anumită arhitectură, deoarece nu necesită un cos fum ceramic sau din cărămidă, la fel de complex precum cel întâlnit la șemineele clasice pe lemne. Cu toate acestea, nu trebuie să omitem faptul că, modelele pe gaz necesită totuși un coș axial pentru evacuarea gazelor rezultate, care trebuie obligatoriu montat cu ajutor specializat din partea unui meșter autorizat PEFOC!  

Șeminee pe peleți - sunt practice și economice, au avantajul că se alimentează mai rar cu combustibil și își mențin alura de șemineu, cu toate că funcția lor este aceea a unei centrale termice. Cu ajutorul acestora, poți încălzi toată casa prin încălzirea apei din calorifere, păstrând totodată, eleganța unei atmosfere calde. Sunt trainice și robuste, foarte eficiente din punct de vedere termic și sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, ce permite inclusiv reglajul prin Wi-Fi.

Sobe de tip șemineu – sunt mai ușor de amplasat și mult mai rapid de pus în funcțiune, fără implicațiile majore întâlnite la un șemineu clasic. Nu puțini dintre clienții noștri, preferă o sobă pe lemne, datorită aspectului plăcut și a costurilor mai scăzute de întreținere. Practic, ai un șemineu cu usa soba la tine acasă, de dimensiuni reduse, dar la jumătate de preț!

Șeminee decorative - la fel ca și șemineele pe gaz, acestea sunt foarte confortabile și ușor de utilizat, fiind și cele mai accesibile tipuri de șeminee ca preț. Electrice sau pe bioetanol (unde flacăra este reală), pot fi utilizate atât la interior, cât și în exterior, pe terase sau în grădină. Se bucură de o versatilitate deosebită, tipurile de montaj fiind practic inepuizabile. Imaginează-ți un șemineu pe colț cu un design modern, care va reuși să aducă un plus de atmosferă, trezind admirația tuturor celor care îți vor trece pragul casei tale.

Nu o să încheiem înainte să-ți spunem că, pentru montajul, curățarea coșului de fum și mentenanța generală a șemineului tău este indicat să apelezi la un meseriaș calificat! Tocmai de aceea, pe site-ul oficial pefoc.ro, pe lângă miile de produse și accesorii termice, poți intra în legătură directă cu echipele de profesioniști PEFOC din întreaga țară. Vei avea acces la meșteri adevărați, specializați în domeniu datorită programelor de formare și a cursurilor anuale unde învață tehnici noi de lucru prin care își îmbunătățesc constant, cunoștințele și abilitățile practice, pentru a vă oferi mereu servicii și produse termice la cele mai înalte standarde de calitate, siguranță și confort!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Întâlnire online între democraţii

Lucian DÎRDALA

Întâlnire online între democraţii

Deocamdată, administraţia Biden nu doreşte decât să reafirme leadership-ul american în spaţiul pe care mass media încă îl numeşte „lumea liberă”. Este greu de crezut că, în acest moment, Statele Unite au capacitatea ori dispoziţia să exercite presiuni semnificative asupra participanţilor mai puţin merituoşi, şi cu atât mai puţin asupra statelor neinvitate la summit, cum ar fi Turcia.

Filmuletul zilei

opinii

Identităţi în oglindă (II)

Florin CÎNTIC

Identităţi în oglindă (II)

Nimic mai firesc cu ocazia Zilei Naţionale decât o discuţie despre ce înseamnă „să fii român”. Evreu român.

Istoria (sau isteria) unui boxer

Radu PĂRPĂUȚĂ

Istoria (sau isteria) unui boxer

Era pe vremea lui Ceaşcă un boxer sas pe care-l chema Stumpf, ne spunea Ghiţă Mutu din plutonul nostru Ghiţă intrase la facultatea de textile de la Cisnădie, de unde ştia povestea cu Stumpf, care era de fel de pe acolo. 

Ministere „croite” şi răscroite

Nicolae CREŢU

Ministere „croite” şi răscroite

Mai mult decât oriunde altundeva, cel puţin pe aici, prin Europa, la noice declară „liderii” politichiei trebuie dat „la întors”, pe reversul de biată, mai dosnică, retorică a asigurărilor „liniştitoare” puse în circulaţie publică, mediatică. 

pulspulspuls

Iaca ce aranjamente mai pun la cale nea Măricel şi mister Ciorăpel!

Iaca ce aranjamente mai pun la cale nea Măricel şi mister Ciorăpel!

Pentru că tot am deschis ieri pârtia din acest sezon de iarnă cu ce se mai vorbeşte în lumea halatelor albe ca zăpada din târg, povestindu-vă cum s-a bătut palma ca mister Bazil Usturoi să rămână şef acolo unde est, şi pentru că vine vorba aşa de rar despre treburile astea extra-Covid din domeniu, am zis că numai bine să vă mai spunem una scurtă dar vioaie pe azi, că tot e miercuri, zi de post fără nicio dezlegare, nici la peşte, nici la vin sau undelemn. 

Caricatura zilei

Lapoviță

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.