Noua generație de vehicule electrificate Ford va include noile Fiesta și Focus EcoBoost Hybrid. Ford le va dezvălui în cadrul evenimentului “Go Further”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

Comunicat de presă (P)

Noua generație de vehicule electrificate Ford va include noile Fiesta și Focus EcoBoost Hybrid. Ford le va dezvălui în cadrul evenimentului “Go Further”

GALERIE
Hybrid1
  • Hybrid1
- +

    Ford Europa va anunța informații importante legate de electrificare, de vehiculele comerciale și de gama SUV în cadrul evenimentului Go Further, care are loc la Amsterdam, în 2 aprilie, cu începere de la ora 15:00 CET (ora 16:00 a României).
•    Viziunea Ford asupra noii epoci a mobilității include o nouă generație de vehicule inteligente, prin intermediul căreia să ofere o gamă variată de motorizări, special gândite pentru nevoile clienților.
•    Modelele Fiesta și Focus EcoBoost Hybrid vor fi prezentate ca parte a unei game cuprinzătoare și captivante de autoturisme, SUV-uri și vehicule comerciale hibride sau complet electrice.

 

Ford va dezvălui o serie de informații importante legate de electrificare, de vehiculele comerciale și de gama SUV ca parte a viziunii companiei pentru o nouă epocă a mobilității în cadrul evenimentului special “Go Further”, care va avea loc în 2 aprilie la Amsterdam.
Steven Armstrong – președinte al Consiliului Director al Ford Europa – se alătură unei echipe executive, care îl include pe Stuart Rowley, președinte al Ford Europa, pentru a dezvălui informații și produse noi, inclusiv soluții pentru diferite familii de motoare electrificate, dedicate clienților Ford.

Această nouă generație de vehicule va contribui la un viitor mai curat și mai liniștit, aducând valorile Ford – încrederea, accesibilitatea și plăcerea de a conduce – în zona mașinilor electrificate.

Ford a anunțat astăzi că anul viitor vor fi introduse în gamă noile Fiesta EcoBoost Hybrid și Focus EcoBoost Hybrid, modele mild-hybrid de 48V care vor ajuta Ford să ofere una dintre cele mai cuprinzătoare și captivante game de vehicule și să propună beneficiile electrificării unui număr mai mare de clienți.

“Noile noastre modele Fiesta și Focus EcoBoost Hybrid sunt exemple ale angajamentului Ford de a dezvolta vehicule noi mai sustenabile din punct de vedere ecologic, tehnologii sofisticate și servicii valoroase pentru clienții noștri. Avem multe exemple de anunțat săptămâna viitoare la Amsterdam și ulterior acestui eveniment”, a declarat Armstrong. “Am făcut tot posibilul să dezvoltăm versiuni mild-hybrid pentru două dintre cele mai populare mașini ale noastre. Acestea îi ajută pe clienți să facă economie în timp ce rămân fidele filosofiei Ford care pune accent pe plăcerea de a conduce”.

Fiesta și Focus, electrificate

Fiesta EcoBoost Hybrid și Focus EcoBoost Hybrid vor beneficia de o arhitectură mild-hybrid sofisticată construită special pentru a îmbunătăți consumul, completând în același timp experiența plăcerii de a conduce un Ford printr-un nivel superior al performanțelor și printr-un răspuns mai rapid al mașinii.

Un starter/generator integrat antrenat prin curea (BISG) înlocuiește clasicul alternator, permițând recuperarea și stocarea energiei care de obicei se pierde în timpul frânării și rulării libere (coasting). Astfel, sistemul încarcă un pachet de baterii Litiu-Ion de 48 de volți răcit cu aer.
BISG se comportă și ca un motor, completându-se impecabil cu motorul 1.0 EcoBoost* cu trei cilindri. În momentul rulării normale și al accelerării, BISG utilizează energia stocată pentru a oferi un plus de cuplu, alimentând totodată și sistemele electrice auxiliare ale mașinii.
Suplimentul de cuplu permite dezvoltarea unui răspuns mai energic și a unui nivel de performanță mai ridicat, rezultatul fiind o experiență de șofat mai flexibilă și mai conectată. BISG le-a oferit în același timp inginerilor Ford posibilitatea de a îmbunătăți puterea dezvoltată de motorul 1.0 EcoBoost printr-un turbocompresor mai mare, diminuând fenomenul turbo-lag.

“Motorul nostru 1.0 EcoBoost a dovedit deja că un nivel bun de consum și un nivel ridicat al performanțelor pot coexista. Tehnologia EcoBoost Hybrid duce totul la nivelul următor”, spune Roelant de Waard, vicepreședinte Marketing, Vânzări și Service în cadrul Ford Europa. “Clienții vor iubi livrarea rapidă și fluidă a puterii pe noul EcoBoost Hybrid, urmând să se bucure în același timp de vizite mai rare la stațiile de alimentare”.

Alături de Fiesta și Focus EcoBoost Hybrid, Ford a dezvăluit la începutul acestui an și noul Mondeo Hybrid Wagon. Acesta beneficiază de o arhitectură full-hybrid care permite o experiență rafinată a sistemului de propulsie benzină-electric și dezvăluie o alternativă convingătoare la motorizările diesel. Mondeo Hybrid Wagon este singurul model full-hibrid disponibil în caroserie wagon în segmentul D.

Ford introduce în cursul acestui an și soluții de propulsie mild-hybrid pentru a îmbunătăți eficiența la consum a utilitarelor Transit de două tone și Transit Custom, dar și a lui Tourneo Custom, model care permite transportul a opt sau nouă pasageri.

Ford a anunțat anterior în cursul acestui an că fiecare model pe care Ford îl lansează începând cu noua generație Focus va include una sau mai multe versiuni electrificate. Lista include atât versiuni noi ale mașinilor deja existente în gamă, cât și noi modele. Astfel, Ford va oferi versiuni mild-hybrid, full-hybrid, plug-in hybrid sau complet electrice ale tuturor modelelor sale, de la Fiesta la Transit.

# # #

Fiesta EcoBoost Hybrid: Emisii CO2 anticipate: de la 112 g/km; Consum mediu: de la 4,9 litri/100 km.
Focus EcoBoost Hybrid: Emisii CO2 anticipate: de la 106 g/km; Consum mediu: de la 4,7 litri/100 km.
Mondeo Hybrid Wagon: Emisii CO2 de la 101 g/km; Consum mediu: de la 4.4 litri/100 km.
Transit EcoBlue Hybrid: Emisii CO2 anticipate: de la 144 g/km; Consum mediu: de la 7,6 litri/100 km.
Transit Custom EcoBlue Hybrid: Emisii CO2 de la 139 g/km; Consum mediu: de la 6.7 litri/100 km.
Tourneo Custom EcoBlue Hybrid: Emisii CO2 de la 137 g/km; Consum mediu: de la 7.0 litri/100 km

*Consumul declarat energie/combustibil, emisii CO2 şi autonomia electrică sunt măsurate în conformitate cu cerinţele tehnice şi specificaţiile Regulamentelor europene (CE) nr. 715/2007 şi (CE) nr. 692/2008 cu amendamentele subsecvente. Consumul de combustibil şi emisiile de CO2sunt specificate pentru o versiune, nu pentru toate versiunile unui model. Procedura standard de testare aplicată permite compararea între două tipuri diferite de vehicule şi diferiţi producători. Suplimentar faţă de eficienţa consumului de combustibil al unei maşini, manevrabilitatea şi alţi factori care nu sunt de natură tehnică joacă un rol în determinarea consumului de combustibil/energie, emisiilor de CO2 şi autonomiei electrice. CO2 este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea globală.

Din 1 septembrie 2017, anumite vehicule sunt omologate utilizând procedura World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) în conformitate cu specificațiile legilor europene (EU) 2017/1151. Noua procedură de testare este mai realistă în măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. Din 1 septembrie 2018, WLTP a început să înlocuiască New European Driving Cycle (NEDC), procedura de testare anterioară. În perioada eliminării treptate a ciclului NEDC, consumul și emisiile WLTP sunt corelate cu cifrele NEDC. Deoarece noul ciclu de testare modifică anumite elemente ale testelor, vor exista variații în cifrele anterioare de consum și emisii (de exemplu, aceeași mașină ar putea prezenta valori diferite ale consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2).

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Sfânta mare naivitate

Cătălin ONOFREI

Sfânta mare naivitate

Liberalii nu au făcut niciodată reforme. Vreme de peste 30 de ani, au trădat, au minţit şi au furat! La fel ca PSD. De ce acum ar fi altfel?

Filmuletul zilei

opinii

Poveste cu vaccin

Briscan ZARA

Poveste cu vaccin

Ce legătură are cartoful cu vaccinul anti-Covid? Chiar nu se vede? Poate că cel din urmă nu o fi la fel de bun la gust, dar cu siguranţă este util cum puţini dintre cei care-l urăsc sau cărora le e frică de el îşi imaginează.

Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor - runda 2021: om cu om, casă cu casă!

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor - runda 2021: om cu om, casă cu casă!

RPL-runda 2021 este un recensământ care va face istorie în statistica oficială românească deoarece este 100% digitalizat: de la culegerea datelor, verificarea, procesarea, analiza şi până la diseminarea acestora către utilizatorii de informaţii statistice. 

Regele Mihai. 100 de ani de la naştere

Mihai DORIN

Regele Mihai. 100 de ani de la naştere

Trăim vremuri urâte, întrucât suntem orfani de iubire şi de speranţă. Ne lipsesc spiritele înalte, dăruite cu iubire dezinteresată, credinţă neţărmurită şi curajul de a lucra împotriva risipirii. Vor fi fiind unii care cred că ne pot ei mântui. Dar eu sunt convins că doar un rege poate să o facă. El, regele taumaturg. De aceea îmi permit luxul să fiu pesimist şi să spun: ce mult ne-ai lipsit, ce mult ne lipseşti, Măria Ta!

pulspulspuls

Politichie de Bahlui cu mâinile înfinpte-n gât la adversari. Iată şpilul!

Politichie de Bahlui cu mâinile înfinpte-n gât la adversari. Iată şpilul!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre îmbrânceala cu mâini înfinpte-n gât de la partidoiul ieşean, stimaţi telespectatori, dar şi câteva şpiluri despre ce a urmat acestui episod politic sângeros. 

Caricatura zilei

Certificate mall

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.