Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Eveniment (P)

Noua Generație Imperial - la prima ieșire internațională

GALERIE
QD6A9659doiIMG_6286_DSC0040_DSC0263_MG_3216-bunagjfjtuIMG_6287IMG_6288IMG_6289IMG_6290IMG_6291IMG_6295IMG_6298IMG_6300IMG_6312 (1)PHOTO-2018-10-15-15-01-53unu
  • QD6A9659
  • doi
  • IMG_6286
  • _DSC0040
  • _DSC0263
  • _MG_3216-buna
  • gjfjtu
  • IMG_6287
  • IMG_6288
  • IMG_6289
  • IMG_6290
  • IMG_6291
  • IMG_6295
  • IMG_6298
  • IMG_6300
  • IMG_6312 (1)
  • PHOTO-2018-10-15-15-01-53
  • unu
- +

Noua Generație Imperial Dance School scrie istorie în ceea ce privește avansarea în clase valorice și sunt pregătiți să cucerească scena internațională de dans sportiv.

Anul 2018 se va incheia pentru sportivii de la Imperial cu o competitie internationala, chiar de ziua Romaniei, asfel 1 decembrie ii va gasi pe acestia pe ringul de dans din Maribor, Slovenia la cea dea XX-a editie a Maribor Open, o competitie de renume international cu participanti din peste 25 de tari .

3 perechi sunt la prima iesire internationala dar evolutia extraordinara pe care acestia au avut-o anul acesta ne da incredere sa credem ca vor reusi sa reprezinte Romania cu brio la aceasta competitie importanta“ antrenor Georgiana Ciutoiu.

Perechea Stefan Coroi- Ana Olaru, proaspeti promovati in clasa D 10-11 ani ,au avut poate cel mai fulminant traseu de anul acesta. Luna martie ii gasea la clasa Precompetitional, iar pe data de 17 noiembrie au promovat in clasa D, trecand de clasa H si Clasa E in doar 8 luni de zile, strangand in aceste 8 luni 8 medalii de aur, 2 de argint si 2 de bronz si un onorabil loc 4 la Campionatul National de Clasa E 10-11 ani.

Harbu Damian - Ana Macovei, este o pereche formata in iulie anul acesta si au promovat la Clasa D 10-11 ani tot dupa  competitia din 17 noiembrie . Ana Macovei este finalista la Campionatul National Standard 6-9 ani si Latino 6-9 ani de anul acesta, iar impreuna cu noul partener participa la o categorie de varsta mai mare de 10-11 ani reusind sa stranga in palmares in cele 2 luni de competitii 2 medalii de bronz, 2 de argint si un loc 5 in finala Campionatului National de Clasa E 10-11 ani desfasurat la Cluj -Napoca in 29-30 septembrie.

Perechea intitulata si M&M, Mario Costin - Maria Mistireanu, au participat la primul concurs impreuna in martie 2018 la categoria debutanti 10-11 ani, iar acum sunt promovati la Clasa E 10-11 ani. Au parcurs cele 3 clase de Debutanti, Precompetitional si Hobby in doar 8 luni  obtinand o medalie de bronz, 4 de argint, 6 medalii de aur si un loc 5 lin finala Campionatului National de clasa Hobby 10-11 ani.

Pregatirea de anul acesta a fost una intensa si foarte clar personalizata pentru fiecare pereche in parte tocmai pentru a le putea valorifica potentialul intr-un timp cat mai scurt. De obicei, perechile avanseaza de la o clasa la alta in jumatate - 1 an de zile, sau chiar mai mult in functie de clasa si varsta la care concureaza. Ce este clar este ca pentru a avansa 3 clase valorice intr-un timp de doar 8 luni de zile este remarcabil! Aici este rezultatul unei munci de echipa intre  pasiunea sportivilor, daruirea parintilor si profesionalismul antrenorilor, iar cu totii suntem incantati de ceea ce au reusit ei sa obtina! ” antrenor Adrian Ciutoiu.

Pe langa sportivii care se vor deplasa in Slovenia, s-au mai remarcat si sportivii Adelin Visostchi -Natalia Catana care au promovat de la clasa Hobby la clasa E, fiind semifinalisti la campionatul National de Clasa Hobby, la precompetitional si debutanti  perechile Ioan Timmerman - Catalina Elena Pasare, Andrei Carauș - Alexandra Carauș, Sebastian Butnaru - Dariana Butnaru, Luca Timmerman - Maya Tarca, Rares Sârcu - Cristina Amurăriței, Andrei si Ana Carausu, Dariana si Sebastian Butnaru, Iraida Barboiu si Robert Tanase, Carina Apostu, Rhyanna Roibu, Ana Maria Pasare, Adela Vasile, Adrian Ionescu si Ioana Juganu, Alesia Anita, Cristina Amuraritei si Rares Sarcu, Victor Dobrin si Alessia Ionasanu si au obtinut finale si clasari pe podium la numeroase concursuri zonale si nationale.

Foarte multi dintre copiii care calca pragul scolii de dans Imperial, nici nu se gandesc la performanta, vrajiti de muzica, purtati de curiozitate ,incearca sa descopere si sa se bucure de beneficiile pe care dansul le aduce in viata tutror celor care-l practica, iar noi le ghidam pasii spre performanta celor care isi doresc si au abilitatile necesare .

La 13 ani de activitate Imperial Dance School, clubul de dans sportiv condus de Georgiana si Adrian Ciutoiu se poate mandri cu o a doua generatie de sportivi care tind catre cele mai inalte trepte nationale si internationale. In cei 13 ani de activitate, sute de sportivi au fost initiati si au cunoscut succesul la competitii nationale si internationale iar dintre acestia o parte inca sunt in domeniul dansului sau domenii conexe.

Imperial Dance School putem spune ca este o rampa de lansare la nivel international. ”Avem in acest moment 2 perechi de dansatorri care reprezinta Republica Moldova si Irlanda si care participa la Campionate si Cupe Mondiale pentru aceste tari .Ne bucuram sa stim ca sportivi din prima noastra generatie au ajuns atat de sus si le putem fi in continuare aproape .Ei locuiesc si se antreneaza in continuare in Iasi in cadrul cublului ba mai mult sunt antrenori la randul lor pentru noua generatie .” sustine Georgiana Ciutoiu.

In luna septembrie, perechea Alexei Melentii -  Avram Raluca, a reprezentat Republica Moldova la Cupa Mondiala de standard Adulti unde a reusit sa se califice pana in sferturile competitiiei, iar perechea Elvin Constantin - Desislava Trifonova reprezentand Irlanda va participa la Campionatul Monidial de Tineret 10 dansuri in 8 decembrie, Guadalajara, Spania si Campionatul Mondial de Tineret Latino Riga, Letonia pe data de 15 decembrie.

Este adevarat  faptul că majoritatea sportivilor din orice scoala de dans nu au in final o carieră de dans profesională. Multi s-ar intreba ce este de câștigat din nenumăratele ore de antrenament, investiția financiară făcută și sacrificiul personal plătit în căutarea talentului în arta dansului? La Imperial ne străduim să oferim sportivilor noștri nu numai abilitățile tehnice de dans pentru a-și desfășura o carieră de dans profesional, dacă ar fi interesați, dar mai important, să-i inarmam  cu abilități esențiale de viață care să ducă la succes în tot ceea ce urmăresc.

Se fac amintiri minunate, se formează prietenii de-o viata și se dezvoltă obiceiuri de lucru. Sunt realizate obiective și tinerii dansatori învață să lucreze pentru atingerea acestor obiective.

Imperial Dance School oferă o pregătire tehnică remarcabilă într-un mediu pozitiv care se concentrează pe independenta, corectitudine, responsabilitate, respect și lucrul în echipă. Aceste abilități permit elevilor noștri să exceleze în fiecare aspect al vieții lor.
 
Pentru cursuri de dans - sediul este in Bulevardul Socola ( in incinta Tamaz ) sau pe pagina de facebook Imperial Dance School.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri