Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

NOUL CITROËN C3 AIRCROSS. SUV Compact, posibilităţi nelimitate

GALERIE
CitroenCitroen1Citroen2Citroen3Citroen4Citroen5
  • Citroen
  • Citroen1
  • Citroen2
  • Citroen3
  • Citroen4
  • Citroen5
- +

Noul Citroën C3 AIRCROSS se distinge în universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate şi aspectul proaspăt. Stilul său afişează robusteţe şi oferă un sentiment de siguranţă.

 
Noul C3 AIRCROSS iese în evidenţă cu uşurinţă în segmentul său prin liniile puternice şi fluide ale caroseriei. Modelul afişează impresia de forţă, cu ajutorul semnăturii luminoase, atrăgătoare, atât în partea frontală cât şi în spate.  Urmărind liniile conceptului C-Aircross, stopurile realizate din policarbonat sunt stratificate, creând un contrast grafic puternic pe montantul C. Echiparea noului SUV Citroën completează semnătura luminoasă utilizând blocuri optice etajate pe două nivele, reflectând identitatea noilor modele ale mărcii.

Aliniat la standardele programului Citroën Advanced Comfort, noul C3 Aircross beneficiază de experienţa mărcii şi oferă pasagerilor un nivel exemplar de confort. La bordul noului Citroën C3 AIRCROSS vei putea adopta o poziţie de condus înaltă, cu o vizibilitate excelentă. Noul C3 Aircross este un vehicul mai plăcut, cu o  mare capacitate de filtrare a zgomotelor exterioare, amplificând impresia de habitaclu protector. Standardele ridicate ale confortului noului C3 Aircross sunt demonstrate cu ajutorul:

-scaunelor de calitate, cu perne mari şi plăcute;

- suspensiei avansate, cu setarile specifice Citroën orientate către o experienţă de condus relaxantă;

- nivelului redus de zgomot, datorită antifonării realizate cu o deosebită atenţie la detalii.

Disponibil cu o mare suprafaţă vitrată (de aproximativ 1 metru) şi o largă deschidere, interiorul este iluminat natural, după propriile preferinţe ale ocupanţilor creând o stare de bine, fie că este deschis sau închis. Două butoane intuitive, disponibile la îndemâna conducătorului auto, acţionează electric plafonul de sticlă, controlând cantitatea de lumină care poate pătrunde în interior. Să vorbim şi despre tehnologiile prezente pe noul model! Cu ajutorul display-ului de tip head-up, conducătorul auto dispune de toate informaţiile utile, afişate pe un suport transparent, situat ergonomic în câmpul vizual, fără a mai fi nevoie să mute privirea de la drum.  

C3 Aircross dispune şi de tehnologii intuitive, orientate către conectivitate. Consola centrală deţine un compartiment dedicat încărcării prin inducţie a telefonului mobil, iar cu ajutorul aplicaţiilor compatibile cu ecranul tactil de 7" te bucuri de conţinut multimedia prin intermediul Mirror Screen, Apple CarPlay şi Android Auto. Noua generaţie a sistemului de navigaţie beneficiază de tehnologii conectate, precum TomTom Traffic, pentru informaţii în timp real despre locurile de parcare disponibile, staţii de alimentare cu combustibil, condiţii meteo sau puncte de interes local.

Noul SUV a fost proiectat cu un singur scop: experienţa relaxată. Din acest motiv, vehiculul a fost echipat cu tehnologii care îmbunătăţesc siguranţa şi confortul. O gamă variată de 12 astfel de sisteme sunt disponbile la bord, putând fi controlate cu usurinţă cu ajutorul ecranului tactil. Cu 8 nuanţe ale caroseriei, 3 culori disponibile pentru plafon şi 4 pachete cromatice, Noul Citroën C3 AIRCROSS se adaptează perfect la stilul tău. Ai de ales intre 90 de combinaţii estetice! Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, pentru că procesul de personalizare a fost gândit în cele mai mici detalii: geamurile custode cu efect de parasolar şi barele pentru plafon se adaugă oglinzilor retrovizoare cu carcase colorate diferit, cadrele blocurilor optice şi jantelor distincte. Ambianţa este personalizabilă şi în interior cu 5 stiluri diferite, la alegere: Standard, Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral sau Hype Colorado, fiecare cu particularităţi distinctive, similare celor regăsite în domeniile fashion sau cel al mobilierului.

Garda la sol ridicată, roţile mari şi tehnologia Grip Control cu Hill Assist Descent(asistenţă la coborârea în pantă) permit aventurarea pe toate tipurile de drumuri, oricare ar fi condiţiile. CITROËN C3 AIRCROSS poate să optimizeze motricitatea roţilor sale din faţă în funcţie de terenul întâlnit şi să menţină viteza chiar şi atunci cănd coboară pe pante abrupte. Atât la drumuri lungi cât şi în oraş, CITROËN C3 AIRCROSS îţi face viaţa mai uşoară. Echipat cu tehnologia Park Assist, noul SUV compact asistă manevrele de parcare, iar cu ajutorul camerei video pentru marşarier – Top Rear Vision, beneficiezi de vizualizarea la 180° a spaţiului din spatele maşinii pe ecranul tactil de 7”.

Cu o caroserie înaltă, ingenios proiectată, Noul Citroën C3 AIRCROSS îmbină interiorul premium cu nivelul ridicat de confort: 5 locuri cu spaţiu generos. Portbagajul dispune de o capacitate de încărcare de 410 litri, care poate fi extinsă la 520 litri prin culisarea sau rabatarea banchetei segmentate, în format 2/3-1/3. Pentru un plus de modularitate, opţional, scaunul pasagerului din faţă devine perfect pliabil şi permite astfel încărcarea obiectelor cu o lungime de până la 2,40 m.

O gamă largă de motoare de nouă generaţie, eficiente şi economice îmbină tehnologia avansată cu plăcerea de a conduce. Noul SUV este disponibil cu motorizarile PureTech pe benzină, de 82, 110 şi 130 CP, sau diesel BlueHDi, de 100 sau 120 CP). Transmisia automată EAT6 conectată la sistemul Stop & Start este disponibilă de asemenea pentru propulsorul PureTech 110 CP pe benzină, în timp ce pentru versiunile PureTech 130 si BlueHDi 120 se utilizează cutia de viteze manuală cu 6 rapoarte. Garanţia oferită de producător este de 4 ani în limita a 100.000 de km, 12 ani la perforarea caroseriei din cauza corodării şi de 3 ani pentru vopsea.

Programează-te la un test drive sunând la 0232 933 sau vino la showroom-ul Citroën de la Casa Auto – DN 28, Leţcani 1113, Iaşi pentru o ofertă personalizată. Timp de două săptămâni, îl puteţi admira şi în Palas Mall – Atrium – zona Guess.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri