Comunicat de presa

Noul Ford Mondeo poate fi testat de ieseni.

Iasi, România, 12.02.2014 - Noul Mondeo prezintă noi tehnologii și motorizări, inclusiv motorul EcoBoost de 1,5 l produs la Craiova

vineri, 13 februarie 2015, 12:57
2 MIN

Evenimentul de aseara a marcat lansarea oficiala la Iasi a Noului Ford Mondeo, iar din acest moment  masina poate fi testata de ieseni si comandata de fanii acestui brand.

Acest model a putut fi vazut de ieseni anterior, in cadrul Raliului Iasului, atunci fiind adusa in premiera in Romania si prezentata una din unitatile de preproductie Mondeo.

Primul Ford Mondeo a fost lansat in 1993 si de atunci au fost vandute 4,5 milioane unitati ale acestui model.

Noul Mondeo este dotat cu noi motoare cu consum redus, precum: 2,0 l TDCi 150 si 180 CP (transmisie manuală și Powershift), EcoBoost de 1,5 l și 160 CP (transmisie manuală & automată), EcoBoost de 2,0 l, 203 CP, respectiv 240 CP (transmisie automată) si va fi disponibil in doua varianate de echipare: Trend  și Titanium.
 
Motorul EcoBoost de 1,5 l este produs de uzina de motoare Ford de la Craiova si trimis către uzina de asamblare de la Valencia, în Spania.

Noul Mondeo este dotat cu o serie de noi tehnologii, printre care se numără Adaptive Headlamp LED (Faruri autoadaptive cu LED), SYNC generația a doua cu display color de 8” si touchscreen și apreciata tehnologie Inflatable Rear Seats Belts (Centuri spate cu airbag incorporat).

Farurile autoadaptive cu tehnologia ultra-eficienta LED, oferă o vizibilitate de excepție: fasciculul luminous urmărește linia drumului atunci când mașina virează și iși reglează automat intensitatea, în funcție de viteză și conditiile meteo. 

Centurile cu airbag încorporat, disponibile pentru scaunele din spate, oferă un nou nivel de protecție pentru pasageri.

Sistemul Ford SYNC 2:  cu display color de 8” si touchscreen iți oferă un control deplin și mai ales comod asupra muzicii, apelurilor telefonice sau mesajelor de tip text, precum și a altor funcții esențiale, totul prin intermediul unui ecran tactil sau prin comanda vocală.

Incepand cu luna aprilie va fi disponibila si versiunea cu tractiune 4×4 pentru Noul Modeo cat si motorizarea hybrid.

În cadrul evenimentului Marius Manolache, Director General ATI Motors Holding le-a mulțumit clienților care și-au comandat deja Noul Mondeo, chiar și fără să il testeze, motivați fiind de încrederea în brandul Mondeo. Totodata a afirmat ca are convingerea că, acest model, va fi lider de piata in segmentul sau, in 2015.

Noul Mondeo poate fi testat incepand de astazi, pe durata intregului weekend, in intervalul orar 09.00-16.00, la showroom-ul ATI Motors Holding de pe DN 28, Iasi – Tg. Frumos, Km 10.

www.ford-iasi.ro

p> 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii