Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Noul Mercedes-Benz Clasa E. Cea mai inteligentă limuzină din clasa business

GALERIE
Mercedes-Benz_Clasa E_AVANTGARDE (1)Mercedes-Benz_Clasa E_AVANTGARDE (14)
  • Mercedes-Benz_Clasa E_AVANTGARDE (1)
  • Mercedes-Benz_Clasa E_AVANTGARDE (14)
- +

Noua Clasă E va fi disponibilă la Casa Auto Iași începând cu luna aprilie 2016 

Mercedes-Benz face un pas important către viitor prin lansarea noii limuzine Clasa E. A zecea generație de limuzine din clasa business aduce în prim plan repere cu adevărat surprinzătoare prin intermediul unui design de top, dar şi al unui interior de ultimă generație. Mai mult, noua Clasă E marchează lansarea în premieră a numeroase inovaţii tehnice.

Prin diversele funcţii pe care le îndeplinesc, aceste inovații oferă confort și siguranţă la un nivel fără precedent, stând la baza unui sistem ultraperformant de asistenţă pentru şofer, precum și a sistemelor premium de divertisment şi de control. Standardele de eficiență ale noii limuzine sunt de asemenea excepționale, grație noului motor diesel și a designului compact, care asigură o aerodinamică demnă de doborât recorduri. Suspensia pneumatică asigură un confort şi o dinamică impresionante la rulare. Multiplele inovaţii disponibile, inclusiv funcţia Active Lane Change Assistant ce permite şoferului orientarea promptă către banda aleasă, poziţionează Clasa E ca fiind cea mai inteligentă limuzină din segmentul business.

„Clasa E reprezintă nucleul mărcii Mercedes-Benz, iar de-a lungul anilor a redefinit în mod repetat standardele segmentului de business. În prezent, limuzina duce tradiţia mai departe alături de o multitudine de inovaţii de top. Noua Clasă E face încă un pas important către deplasarea complet autonomă. În plus, măreşte eficienţa, siguranţa şi confortul, reduce nivelul de stres şi intensifică plăcerea de a conduce”, a declarat Prof. Dr. Thomas Weber, Membru al Comitetului Director Daimler AG, responsabil pentru Cercetare şi Dezvoltare Mercedes-Benz Cars. 

Următoarea generație de sisteme de asistență la condus

Conceptul Mercedes-Benz Intelligent Drive  ridică siguranța, confortul și asistența oferite șoferului la un nivel fără precedent.Active Brake Assist, inclus ca dotare standard, avertizează șoferul asupra situațiilor de accident iminente, asigură asistență optimă în cazul frânării de urgență și, dacă este necesar, activează automat frânarea. Pe lângă identificarea autovehiculelor care se deplasează încet, opresc sau staționează, sistemul poate identifica pietonii care traversează prin fața autovehiculului.

Incluse de asemenea ca dotări standard sunt și funcţiile ATTENTION ASSIST cu sensibilitate reglabilă, ce avertizează șoferul în caz de neatenție sau somnolență, și CROSSWIND ASSIST, ce ajută șoferul în cazul unor curenți laterali puternici, menținând astfel stabilitatea mașinii.

Principala caracteristică a pachetului Driver Assistance, ce face din Clasa E cea mai inteligentă limuzină din clasa sa este DRIVE PILOT.

Sistemul reprezintă pasul următor făcut de Mercedes-Benz către condusul autonom. Sistemul Distance Pilot DISTRONIC, activat pe autostradă și drumuri de țară, poate să mențină atât distanța corectă față de autovehiculele din față, cât și să le urmărească cu o viteză de până la 210 km/h. Acest lucru poate ușura sarcina șoferului, care nu mai trebuie să opereze frâna sau pedala de accelerație în timpul condusului, fiind asistat de Steering Pilot – chiar și în curbe.

O altă trăsătură unică la viteze de până la 130 km/h este faptul că, în trafic aglomerat, sistemul poate continua să intervină activ, identificând autovehiculele și structurile din jur, chiar dacă liniile sunt neclare sau inexistente, ca în cazul drumurilor în lucru. Sistemul face condusul mult mai ușor, în special în ambuteiaje sau blocaje.

O altă caracterstică care vine în ajutorul șoferului este funcția extinsă de repornire, ce permite startul automat de pe loc a autovehiculului în până la 30 de secunde de la oprirea inițiată de sistemul Distance Pilot DISTRONIC pe autostrăzi sau drumuri similare.

Vă invităm în showroom-ul Mercedes-Benz din complexul Casa Auto Iaşi, unde echipa de vânzări vă stă la dispoziţie cu informații suplimentare și detalii interesante referitoare la noul model.

Contact:
Casa Auto IaşiCentru autorizat de vânzări şi service Mercedes-BenzŞos. Păcurari, nr. 177Tel: 0232.272.333 E-mail: contact@casaautois.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri