Noul Mercedes-Benz GLE. Autentic. Impunător. De încredere.
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

miercuri, 20.10.2021

Advertorial

Noul Mercedes-Benz GLE. Autentic. Impunător. De încredere.

GALERIE
GLE POZA
  • GLE POZA
- +

Asemenea unei persoane speciale care îşi construieşte succesul în viaţă şi îi cucereşte pe cei din jur prin dinamism, eficienţă şi calităţi deosebite, noul GLE de la Mercedes-Benz este conceput pentru a câştiga instantaneu admiraţia şi loialitatea proprietarului său, fiind autentic, impunător şi de încredere. Pentru toţi fanii acestui model, Casa Auto Iaşi expune în luna iunie un superb GLE la intrarea în centrul de afaceri Moldova Center, acolo unde combinaţia perfectă de putere, eleganţă şi tehnologie premium a acestui sofisticat SUV Mercedes-Benz poate fi admirată de aproape.

Performanţă on & off-road

Valorificaţi la maximum orice tip de teren alături de Mercedes-Benz GLE. Indiferent cărei provocări doriţi să-i faceţi faţă, care este scopul călătoriei şi mai ales traseul ales, noul GLE este partenerul ideal care vă ajută să vă atingeţi scopul şi destinaţia, în perfectă siguranţă. Pasionaţii de off-road autentic sau şoferii care au de înfruntat un teren accidentat vor fi în egală măsură captivaţi de capabilităţile premium ale maşinii, de ţinuta sa de drum şi de confortul oferit împreună cu o agilitate deosebită. GLE este definiţia însăşi a aventurii auto fără griji.

Sistemul de control DYNAMIC SELECT poate fi setat pentru a se adapta perfect la cerinţele şoferului: confortabil, sportiv, pentru anotimpul rece, pentru off-road sau individual. Parametri precum caracteristicile motorului, transmisiei, sistemului de direcţie şi suspensiei pot fi modificaţi în conformitate cu programul de conducere ales (setările suspensiei sunt disponibile doar în combinaţie cu pachetul opţional AIRMATIC).Modul de conducere „Offroad+” al pachetului Off-Road Engineering, disponibil opţional, asigură setările optime pentru părăsirea carosabilului. Transmisia cu trepte pentru viteze mici facilitează condusul mai încet pe teren accidentat, cu un ritm mai bun şi aderenţă sporită. Astfel, noul GLE este ideal pentru coborâri controlate pe munte, în special pe suprafeţe cu aderenţă minimă.

Păşiţi într-o nouă eră împreună cu noul GLE 500 e 4MATIC! Acesta combină puternicul motor cu combustie internă V6 de 3 litri cu un motor electric ce utilizează o baterie litiu-ion de înaltă tensiune, cu încărcare externă.

Siguranţă şi protecţie sporite

Noul GLE este de asemenea unul dintre cele mai sigure autovehicule din segmentul său. Acesta este dotat cu echipamente de siguranţă inteligent coordonate, pentru fiecare din cele patru faze ale conceptului integral de siguranţă al Mercedes-Benz.

Termenul „Intelligent Drive” acoperă numeroasele sisteme de asistenţă coordonate operativ, care conlucrează la bordul autovehiculului. Cu acest concept, Mercedes-Benz este mult mai aproape de realizarea viziunii sale privind conducerea fără incidente rutiere.

Pachetul opţional de asistenţă la conducere Plus reduce efortul şoferului şi oferă un nivel mai mare de siguranţă şi protecţie. Această combinaţie între siguranţa complementară şi sistemele de asistenţă ajută la diminuarea stresului resimţit de şofer, la reducerea pericolului de accidente şi la sporirea protecţiei, atât pentru ocupanţi, cât şi pentru ceilalţi participanţi la trafic.

În luna iunie, Casa Auto Iaşi vă invită să admiraţi performantul model GLE de la Mercedes-Benz chiar în centrul Iaşului, în zona Moldova Center. Iar pentru detalii, consiliere şi oferte personalizate, savurate alături de o cafea delicioasă din partea casei, consilierii Mercedes-Benz vă stau la dispoziţie în showroom-ul mărcii din cadrul complexului Casa Auto.

Contact:
Casa Auto Iaşi
Centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz
Iaşi, Şos. Păcurari, nr. 177
Tel: 0232 272333
E-mail: contact@casaautois.ro
Facebook: www.facebook.com/MercedesBenzIasi

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iluzii guvernamentale

Lucian DÎRDALA

Iluzii guvernamentale

Aparent, desemnarea domnului Cioloş a fost un gest politic inutil, de natură a consuma în zadar timp şi energie. În realitate, ea a avut rolul de a oferi partidelor din fostul arc guvernamental ceva mai mult timp de gândire şi, în special pentru PNL, de decantare a opţiunilor pe termen mediu.

Filmuletul zilei

opinii

Un model discret, iradiant...

Florin CÎNTIC

Un model discret, iradiant...

Zilele trecute l-am sărbătorit pe Alexandru Zub la Mănăstirea Văratic, loc de reflecţie şi ospitalitate pentru multe figuri emblematice ale culturii noastre contemporane. Cum Înalt Prea Sfinţitul Teofan, Mitropolitul Moldovei, face pentru marele istoric mai mult decât Academia şi autorităţile locale la un loc, aş vrea, ca modestă reverenţă, să readuc în faţa cititorilor un text revelator pentru efigia lui Al. Zub, model cultural şi uman pentru mulţi dintre noi, un partener de dialog exemplar, ieri şi azi.

Serafima

Radu PĂRPĂUȚĂ

Serafima

Serafima nu amintea deloc în înfăţişare de un serafim. Nu ştiu la ce s-o fi gândit maică-sa, când i-a dat acest nume - Serafima, poate originea ei basarabenească s-o fi condus spre acest nume, căci numele se întâlneşte la ruşi. Nu găsesc decât explicaţia că, nu-i aşa, orice gâscă îşi visează puii lebede. 

Întâlniri internaţionale Enescu (II)

Alex VASILIU

Întâlniri internaţionale Enescu (II)

Tinerii participanţi la Concursul de cânt vocal organizat la Paris în paralel cu festivalul Rencontres Internationales Georges Enesco au avut de demonstrat pregătirea în trei domenii muzicale: aria de operă clasică sau romantică, aria sau liedul modern şi liedul compus de George Enescu. Sunt experienţe muzicale ce le-au deschis deja, unora, calea spre scenele de spectacol, de recital, având în vedere cerinţele teatrelor lirice şi oportunităţile înregistrării pe disc a unor programe inedite. 

pulspulspuls

Cum se va tranşa duelul amazoanelor de la USR Iaşi? Iată câteva indicii!

Cum se va tranşa duelul amazoanelor de la USR Iaşi? Iată câteva indicii!

Vorbeam ieri aicea despre cum de s-a făcut şi s-au aranjat cărţile politicii încât dipotata Monika de la Iaşi a luat faţa în partid, la nominalizarea ca menistru al digitalizării, unora mai bine înfipţi ca ea pe lângă şefi. 

Caricatura zilei

Suspiciune...

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.