anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 05.10.2022

Advertorial

Noul Mercedes-Benz GLE. Autentic. Impunător. De încredere.

GALERIE
GLE POZA
 • GLE POZA
- +

Asemenea unei persoane speciale care îşi construieşte succesul în viaţă şi îi cucereşte pe cei din jur prin dinamism, eficienţă şi calităţi deosebite, noul GLE de la Mercedes-Benz este conceput pentru a câştiga instantaneu admiraţia şi loialitatea proprietarului său, fiind autentic, impunător şi de încredere. Pentru toţi fanii acestui model, Casa Auto Iaşi expune în luna iunie un superb GLE la intrarea în centrul de afaceri Moldova Center, acolo unde combinaţia perfectă de putere, eleganţă şi tehnologie premium a acestui sofisticat SUV Mercedes-Benz poate fi admirată de aproape.

Performanţă on & off-road

Valorificaţi la maximum orice tip de teren alături de Mercedes-Benz GLE. Indiferent cărei provocări doriţi să-i faceţi faţă, care este scopul călătoriei şi mai ales traseul ales, noul GLE este partenerul ideal care vă ajută să vă atingeţi scopul şi destinaţia, în perfectă siguranţă. Pasionaţii de off-road autentic sau şoferii care au de înfruntat un teren accidentat vor fi în egală măsură captivaţi de capabilităţile premium ale maşinii, de ţinuta sa de drum şi de confortul oferit împreună cu o agilitate deosebită. GLE este definiţia însăşi a aventurii auto fără griji.

Sistemul de control DYNAMIC SELECT poate fi setat pentru a se adapta perfect la cerinţele şoferului: confortabil, sportiv, pentru anotimpul rece, pentru off-road sau individual. Parametri precum caracteristicile motorului, transmisiei, sistemului de direcţie şi suspensiei pot fi modificaţi în conformitate cu programul de conducere ales (setările suspensiei sunt disponibile doar în combinaţie cu pachetul opţional AIRMATIC).Modul de conducere „Offroad+” al pachetului Off-Road Engineering, disponibil opţional, asigură setările optime pentru părăsirea carosabilului. Transmisia cu trepte pentru viteze mici facilitează condusul mai încet pe teren accidentat, cu un ritm mai bun şi aderenţă sporită. Astfel, noul GLE este ideal pentru coborâri controlate pe munte, în special pe suprafeţe cu aderenţă minimă.

Păşiţi într-o nouă eră împreună cu noul GLE 500 e 4MATIC! Acesta combină puternicul motor cu combustie internă V6 de 3 litri cu un motor electric ce utilizează o baterie litiu-ion de înaltă tensiune, cu încărcare externă.

Siguranţă şi protecţie sporite

Noul GLE este de asemenea unul dintre cele mai sigure autovehicule din segmentul său. Acesta este dotat cu echipamente de siguranţă inteligent coordonate, pentru fiecare din cele patru faze ale conceptului integral de siguranţă al Mercedes-Benz.

Termenul „Intelligent Drive” acoperă numeroasele sisteme de asistenţă coordonate operativ, care conlucrează la bordul autovehiculului. Cu acest concept, Mercedes-Benz este mult mai aproape de realizarea viziunii sale privind conducerea fără incidente rutiere.

Pachetul opţional de asistenţă la conducere Plus reduce efortul şoferului şi oferă un nivel mai mare de siguranţă şi protecţie. Această combinaţie între siguranţa complementară şi sistemele de asistenţă ajută la diminuarea stresului resimţit de şofer, la reducerea pericolului de accidente şi la sporirea protecţiei, atât pentru ocupanţi, cât şi pentru ceilalţi participanţi la trafic.

În luna iunie, Casa Auto Iaşi vă invită să admiraţi performantul model GLE de la Mercedes-Benz chiar în centrul Iaşului, în zona Moldova Center. Iar pentru detalii, consiliere şi oferte personalizate, savurate alături de o cafea delicioasă din partea casei, consilierii Mercedes-Benz vă stau la dispoziţie în showroom-ul mărcii din cadrul complexului Casa Auto.

Contact:
Casa Auto Iaşi
Centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz
Iaşi, Şos. Păcurari, nr. 177
Tel: 0232 272333
E-mail: contact@casaautois.ro
Facebook: www.facebook.com/MercedesBenzIasi

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O reformă care nu se va face (II)

Cătălin ONOFREI

O reformă care nu se va face (II)

Poveste cu doi înecaţi.

opinii

Mahalaua digitală

Florin CÎNTIC

Mahalaua digitală

Deşi nu prea îmi pierd timpul cu comentariile sterile de pe social media, nu încetez să mă minunez de ticăloşia, prostia delirantă şi reaua credinţă care parazitează până la sufocare opiniile articulate, chiar dacă uneori provocatoare din bula mea, ale lui Dan Alexe, Sorin Ioniţă sau Mădălin Hodor. Când scriam acest text, în urmă cu foarte mulţi ani, credeam că se va atenua în timp cotcodăceala otrăvită a smintiţilor care intervin obraznic şi contondent pe internet. După cum vedem azi, maladia s-a agravat.

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Ioan Alexandru TOFAN

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Aşadar, o lege scurtă şi clară (150 de pagini sau chiar 120 este deja prea mult), generală şi fără elanuri civilizatoare, împreună cu o responsabilitate mare acordată celor care predau şi învaţă. Nu ştiu dacă este soluţia potrivită. Dar măcar ne putem gândi la ea, ca alternativă la începuturile care nu se mai termină ale reformelor din educaţie şi la legile care vor să fie săpate în piatră cu mina de la pix.

Despre copilărie (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Despre copilărie (I)

Copilăria mea a coincis cu primii ani ai deschiderii „domniei” lui Ceauşescu, când se instaurase o efervescenţă în societatea românească. M-am gândit să povestesc despre perioada aceea, fiindcă este bine să nu uităm învăţămintele de atunci. 

pulspulspuls

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Astăzi vom trece în revistă câte ceva din comportamentul hormonal de vârsta aproape septuagenară a unor dezvoltatori imobiliari din târgul nostru, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Scăpări de gaze #NordStream5

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.