Noul prodecan al Baroului Iaşi este avocatul Tudor Duca
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 20.06.2021

Noul prodecan al Baroului Iaşi este avocatul Tudor Duca

GALERIE
tudor duca
  • tudor duca
- +

El a surclasat doi avocaţi cu experienţă care s-au înscris pentru a ocupa această funcţie.

Reprezentanţii Baroului Iaşi au ales în cursul zilei de ieri noul prodecan al instituţiei, cel care îl va ajuta pe decanul Marius Striblea. Avocatul Tudor Duca, cu o experienţă de 13 ani în breaslă, a fost ales cu o majoritate covârşitoare de voturi. Duca a obţinut 10 voturi, în timp ce cei doi contracandidaţi ai săi, Doina Stupariu şi Adrian Goesler, au primit două, respectiv un vot.

„Sunt onorat de alegerea Consiliului. Voi face echipă cu domnul decan Marius Striblea şi sunt convins că împreună cu acesta voi contribui la consolidarea orientării Baroului spre adevăratele valori ale breslei. Considerăm prioritară consolidarea integrităţii, credibilităţii, transparenţei şi unităţii Baroului“, ne-a precizat Tudor Duca.

La rândul său, decanul Baroului a menţionat că intenţionează să ducă la bun sfârşit proiectele de reformare a instituţiei alături de Tudor Duca.

„Votul covârşitor al Consiliului Baroului Iaşi arată că acesta priveşte spre viitor, cu încredere că schimbările începute în 2011 vor fi duse la bun sfârşit. Domnul avocat Tudor Duca a fost propunerea mea, în considerarea colaborării deosebite de până acum. Îi doresc mult succes“, ne-a precizat avocatul Marius Striblea, decanul Baroului Iaşi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Italia sau Finlanda?

Nicolae GRECU

Italia sau Finlanda?

Ce cale se va alege pentru naţionala României în urma Euro2020?

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Autorul serialului rememorează în continuare cu emoţie şi descrie amănunţit primele lecţii de pe parcursul iniţierii sale în umila sectă a pescuitorilor cu undiţa de la Dunăre.

Îndemnuri de la Maica Siluana

pr. Constantin STURZU

Îndemnuri de la Maica Siluana

Tot cu gândul la Maica Siluana (1944-2021). Şi la ceea ce ne-a învăţat. Nu atât din cărţi, cât din cele trăite, experiate. Deschid un volum al său care-mi este foarte aproape de inimă: "Uimiri, rostiri, pecetluiri". Cuprinde o sută de "capete de învăţătură", de folos celui ce caută ieşirea din starea de păcat şi intrarea în bucuria lui Dumnezeu. Împărtăşesc cu voi câteva sclipiri din îndemnurile şi încredinţările sale.

Perspectivă inversă

arh. Ionel OANCEA

Perspectivă inversă

O dată cu realizarea primului plan urbanistic general al Iaşului în anii 1996-1998, managerul de atunci al proiectului a propus informatizarea regulamentelor de urbanism aferente zonelor funcţionale şi situaţiei juridice ale terenurilor astfel încât acestea să poată fi extrase automat la întocmirea certificatelor de urbanism. 

pulspulspuls

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Dacă tot auzim că unii cetitori se plictisesc în casă de la atâta ploaie pe afară, am zic că numai bine pe azi să vă servim la lectură ceva fain, uşurel, fără colesterol şi, evident, cu multă coenzima Q10, ca să meargă şi chircit la birou, dar şi lăfăit în fotoliu. 

Caricatura zilei

Asta zebră!

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.