anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

duminica, 26.03.2023

Noul Spital de Recuperare Medicală Arcadia (P)

GALERIE
tehno5
  • tehno5
- +

Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia este un concept integrat care conține o bază de tratament unică în Europa, cu un open-space de peste 1 500 de mp, dotată cu echipamente de top, tehnologii inovative și robotică de ultimă generație.

Baza de tratament state of the art este proiectată cu accent pe șapte zone principale: recuperare asistată robotic, evaluare și reeducare fucțională, realitate virtuală, kinetoterapie, terapie ocupațională, electroterapie - stimulare electrică funcțională, stimulare proprioceptivă funcțională. Echipa medicală este format din medici de elită din țară și din străinătate, kinetoterapeuți și ingineri specializați în robotică medicală.

Abordarea inovativă este susținută prin accesul direct la tehnologie inovatoare, dar și de o componentă complementară, concentrată pe recuperarea psihologică a pacienților. Pe lângă procedurile personalizate de tratament, Spitalul introduce un nou concept de nutriție și imprimă noi modele de comportament, toate pentru o recuperare complexă a pacienților.

Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia, reper în domeniu, este parte importantă a Rețelei Medicale Arcadia, lider în sănătate în Regiunea de Nord-Est.

 

Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia | www.arcadiarecuperare.ro | 0232 920

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.