NOUTATE ABSOLUTĂ! Totul din lemn … doar la ISPAL
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

vineri, 07.05.2021

NOUTATE ABSOLUTĂ! Totul din lemn … doar la ISPAL

GALERIE
casaimbinari-lemn
  • casa
  • imbinari-lemn
- +

Structuri şi Prelucrări Elemente Structurale din Lemn

Incepând cu 10 martie 2016, ISPAL anunţă lansarea oficială a noii divizii de business: Structuri şi prelucrări Elemente Structurale din Lemn. Noile servicii sunt adresate producătorilor de structuri din lemn, firmelor de construcții, dezvoltatorilor imobiliari, arhitecților și proiectanților, dar şi tuturor celor care îşi doresc un proiect de arhitectură de exterior sau de interior: pergole, foişoare, terase, spaţii de joacă, case din lemn, mansarde etc.
 

“Avand în vedere evoluţia de succes a conceptului de Parc Industrial pentru Mobilă şi Amenajări, a lărgirii constante a pieţelor deservite până în prezent şi a tendinţelor de creştere a cererii pe mobilier şi a amenajărilor personalizate, dezvoltarea noii divizii de business a venit în mod natural.
Prin creşterea capacităţii de producţie şi dezvoltarea serviciilor pentru elementele structurale din lemn, se confirmă faptul că ISPAL oferă chiar totul pentru amenajarea şi mobilarea casei, inclusiv construcţia acesteia. Şi aceste servicii includ şi proiectele din domeniile office, HORECA şi educaţional”
, a declarat Adrian Iurcan, Director General ISPAL. 

Mai multe detalii despre aceste produse și servicii puteți obține de la Oana Munteanu – director Comercial Ispal la tel: 0749 059 396 sau oana.munteanu@ispal.ro sau pe http://www.ispal.ro/proiecte-lemn


ISPAL este liderul ieşean pe piaţa mobilierului şi a amenajărilor, cu două sedii în Iaşi şi Suceava, cu peste 130 de angajaţi şi cu o cifră de afaceri de peste 7 milioane € înregistrată în anul 2015.
 

Din anul 2013 a inaugurat Parcul Industrial pentru Mobilier şi Amenajari ISPAL cu o gamă largă de produse şi servicii oferite de ISPAL, prin showroom-ul său din Calea Chișinăului nr.22, Iaşi, dar şi de celelalte firme parte a proiectului:  MOBILA GRANDE parte a Expoziției de Mobilier și Amenajări ATRIA CENTER, Biroul de Arhitectură şi Design ENTUZI, Birourile de proiectare specializată 3DMAG, Platforma de comandă mobilier on-line Fabrica de Mobila On-line 3DMAG, Zona mobilierului pentru copii MAISON DODO, Food Bistro OLA.
 

Proiectul pentru prelucrarea elementelor structurale din lemn este realizat prin fonduri cu finanţare europeană şi a avut în vedere achiziţia de utilaje şi echipamente specializate pentru prelucrarea grinzilor şi a structurilor din lemn. Valoarea totală este de 3.878.662,96 lei, din care asistenţa financiară nerambursabila (din Fondul European de Dezvoltare Regională şi bugetul naţional, în cadrul POS CCE) este de 1.840.767,00 lei.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.