Novavax are probleme de aprovizionare care îi întârzie producţia de vaccinuri pentru Covid
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Novavax are probleme de aprovizionare care îi întârzie producţia de vaccinuri pentru Covid

GALERIE
novovax-covid-19-vaccin
  • novovax-covid-19-vaccin
- +

Novavax a amânat termenul pentru atingerea unei producţii de 150 de milioane de doze de vaccin pentru Covid-19 pe lună până în trimestrul al treilea, din cauza problemelor de aprovizionare. Anterior, directorii Novavax au declarat că producţia de vaccinuri poate ajunge la capacitate maximă până la jumătatea acestui an.

”Am spus în timpul conferinţei noastre de prezentare a rezultatelor financiare că ne aşteptăm să ajungem la capacitate completă până la jumătatea anului. Continuăm să rafinăm permenul pe măsură ce ne apropiem, ceea ce ne conduce acum să credem că vom ajunge la producţie maximă maximă până în trimestrul al treilea”, a declarat luni, prin e-mail, directoarea de comunicare al Novavax, Amy Speak.

"Există unele deficienţe de aprovizionare care apar şi dispar, care au contribuit la revizuirea calendarului. Acestea au inclus lucruri precum pungile şi filtrele pentru bioreactoare”, a adăugat ea.

Novavax ar putea primi autorizaţie din partea autorităţilor de reglementare din Marea Britanie pentru vaccinul său încă din această lună, după ce a publicat date impresionante din studiile clinice efectuate în Marea Britanie.

Se anticipează că autorizarea în Statele Unite ar putea veni încă din luna mai, după ce autorităţile de reglementare vor revizui datele din studiul clinic efectuat de companie în SUA.

Compania cu sediul în Maryland este unul dintre cei câţiva producători de vaccinuri COVID-19 care au fost nevoiţi să amâne termenele de producţie din cauza penuriei la nivel de industrie de materii prime şi a dificultăţilor de punere în funcţiune a echipamentelor de producţie.

Aflați amănunte de pe news.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ziua Regalităţii

Lucian DÎRDALA

Ziua Regalităţii

În mod normal, societatea românească va descoperi, în timp, de ce această zi merită celebrată: va fi, probabil, un proces similar celui de (re)descoperire a rolului jucat de instituţia monarhică în istoria secolelor XIX-XX.

Filmuletul zilei

opinii

Iluzii de primăvară

Nichita DANILOV

Iluzii de primăvară

Lebăda îşi croia netulburată mersul maiestuos alunecând pe luciul apei, în timp ce în jurul ei un cârd de răţuşte agitate se cufundau în apă şi ieşeau la suprafaţă chiar pe sub burta ei, făcând o gălăgie infernală. Lebăda însă plutea imperturbabilă, ignorând cu totul cârdul de raţe şi tot ce era în jur.

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Dana ȚABREA

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Pe muchia fragilă ce desparte ura de adoraţie, pot apărea relaţii toxice susţinute de sentimente contradictorii succesive sau chiar simultane. Monodrama La ordin, Führer! scrisă de autoarea austriacă Brigitte Schweiger, cu un uşor caracter autobiografic (bunica scriitoarei a murit într-un lagăr de concentrare), investighează frenezia care-a cuprins minţile oamenilor odată cu apariţia hitlerismului.

De Ziua Tatălui

Michael ASTNER

De Ziua Tatălui

În august 2011, am scris un text dedicat memoriei tatălui meu, o baladă bilingvă în germană şi-n săseşte (varianta amnăşană). Anul trecut, într-una din lungile seri de noiembrie (la Amnaş fiind), am tradus balada.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Etaju 3

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.