Nu a reuşit să se sinucidă, dar a ajuns pentru 5 ani la puşcărie
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Nu a reuşit să se sinucidă, dar a ajuns pentru 5 ani la puşcărie

GALERIE
arestare, criminal
  • arestare, criminal
- +

Un individ care a eşuat atât în încercarea de a-şi ucide soţia, cât şi în tentativa de suicid va avea la dispoziţie 5 ani pentru a-şi veni în fire. Magistraţii Curţii de Apel au confirmat marţi decizia Tribunalului, care l-a condamnat pe Costel Crăciun la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Sentinţa este totuşi blândă, reprezentând minimul legal al pedepsei. Judecătorii au luat în calcul lipsa antecedentelor penale şi faptul că autorul era o persoană bine integrată social.

Costel Crăciun a încercat să-şi ucidă soţia anul trecut. Femeia se hotărâse să divorţeze din cauza comportamentului constant violent al soţului său, continuând să locuiască însă în aceeaşi casă cu acesta. În noaptea de 8/9 iunie, Crăciun a intrat în camera soţiei sale, care dormea, şi a încercat să o lovească cu cuţitul. Femeia s-a trezit, moment în care bărbatul a dat la o parte plapuma ce o acoperea, a tras-o de păr şi a început să o lovească. A târât-o în camera lui şi a încercat să o înjunghie în inimă. Cum M.C. încerca să se apere, a lovit-o de mai multe ori cu capul în faţă, a muşcat-o de braţ, reuşind să-i aplice şi două lovituri de cuţit. Femeia a reuşit să fugă, desculţă şi în pijama, la o vecină, pentru a-i cere ajutorul.

Rămas singur, Crăciun a ieşit pe terasa casei, şi-a sunat sora şi pe un prieten, cărora le-a povestit ce a făcut şi s-a înjunghiat de mai multe ori în zona inimii. Prin sentinţa dată marţi, lui Crăciun îi este interzis să se mai apropie de fosta sa soţie în primii doi ani ce vor urma eliberării sale.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Cosmin PAȘCA

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Rămâne de văzut dacă demiterea lui Voiculescu, întâmplător chiar după anunţata depolitizare a CAS-urilor, va aduce o binemeritată linişte în societate (că în „sistem” cu siguranţă va aduce). În toate cazurile, patima cu care opinia publică s-a raportat la mandatul lui VV, tangentă cu metafizica, ar merita nişte studii sociologice sănătoase.

Filmuletul zilei

opinii

K1 didactic

Codrin Liviu CUȚITARU

K1 didactic

„Ai căpătat contuziile la un meci!” „Oh, nu!” a răspuns Noe. „Nu sunt în faza meciurilor. Învăţ. Aveam însă de predat, la anul I B, portretul lui Ştefan cel Mare, făcut de Grigore Ureche. Am vrut să-i dau culoare marţială, chiar dacă nu lupt încă în ring. Am cerut un voluntar pentru rolul domnitorului. Am precizat că eu voi fi un boier inocent. S-a oferit Mişa Ovinuţ, băietanul creţ din Vaslui. M-a rupt, frate, nu altceva! A interpretat, cred, sintagma degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat extrem de literal.”

Datoria publică în contextul crizelor

Alin ANDRIEȘ

Datoria publică în contextul crizelor

Datoria publică a crescut considerabil în ultimele decenii în majoritatea economiilor şi această tendinţă a fost amplificată de actuala criză de sănătate.

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

George ŢURCĂNAŞU

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

Politicienii Bucureştiului ar trebui să ţină seama de faptul că în faţa lor se află acum o mulţime pentru care discursul reţinut şi pedant nu mai e o opţiune! Aceiaşi politicieni ai centrului ar mai trebui să ţină seama şi de faptul că viteza cu care se propagă ideile regionaliste şi se revizuiesc convingerile personale ale trăitorilor din regiune noastră accelerează. Cu alte cuvinte, dragi politicieni de la centru, regionalismul în Moldova nu (mai) e o fandoseală, aşa cum mulţi dintre voi aţi sperat să fie. Culmea e că şi voi aţi pus umărul la această accelerare, prin preluarea ideilor vehiculate de unii membri ai MDM, IpA8 sau MVA în campaniile electorale mai recente.

pulspulspuls

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Pentru că, iată, de vreo două zile încoace tot auzim cum se fac şi se desfac scenarii care mai de care despre ce se va întâmpla la vârful filialei liberale de la Iaşi în perioada următoare, am zis că e cazul să vă spunem şi noi ce-am auzit pe ici pe colo. 

Caricatura zilei

Abrogare ordin

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.