anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

Cât de repede remediază Telekom o defecţiune în mediul rural

Nu au putut face şcoală online, dar vor avea internet în vacanţă

GALERIE
scoala-online
 • scoala-online
- +

Copiii din comuna Andrieşeni au stat fără internet şi fără posibilitatea de a face ore online aproximativ trei săptămâni după ce reţeaua de internet şi telefonie fixă a fost tăiată de persoane care au dorit să fure cablurile. Operatorul de telefonie şi internet Telekom a trimis într-un final o echipă care să rezolve aceste probleme, înlocuind miercuri şi joi atât cei câţiva stâlpi, cât şi restabilind conexiunea de internet.

După cum relata Ziarul de Iaşi în ediţiile anterioare, mai multe sate din comuna Andrieşeni au rămas fără reţeaua de internet şi telefonie fixă încă de pe data de 27 noiembrie, după ce una sau mai multe persoane au încercat să fure cablurile. Directorul şcolii din Andrieşeni se plângea că nici la două săptămâni după ce a raportat defecţiunea, după telefoane şi insistenţe, operatorul de telefonie şi internet nu trimisese vreo echipă pe teren, nici măcar să constate defecţiunea. Totodată, directorul fusese asigurat că până pe 11 decembrie defecţiunea va fi rezolvată, dar nici până la acea dată operatorul nu trimisese o echipă pe teren. Nici măcar tentativa de furt sau distrugerea reţelei nu a fost raportată la acel moment la Poliţie şi, prin urmare, incidentul nu a putut fi cercetat de către poliţiştii din localitate.

Ziarul de Iaşi a încercat să ia legătura cu departamentul media al operatorului de internet şi telefonie fixă la începutul acestei săptămâni, dar nu a primit un răspuns legat de problema semnalată de către cotidian.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

La Davos agenda a fost dominată de imperativul „salvării planetei” şi ofensiva de şarm a Chinei (II)

Alexandru LĂZESCU

La Davos agenda a fost dominată de imperativul „salvării planetei” şi ofensiva de şarm a Chinei (II)

Percepţia negativă şi criticile faţă de reuniunea de la Davos, în cadrul căreia vicepremierul chinez Liu He a anunţat dorinţa Beijingului de „re-globalizare”, au căpătat o tot mai mare amploare pe măsură ce propunerile avansate în timpul discuţiilor din cadrul Forumului s-au transformat într-o agendă radicală de inginerie socială motivată de o titanică luptă cu „schimbările climatice”.

opinii

Pe viscol. Senin. Frescele de la Scobinţi

Nichita DANILOV

Pe viscol. Senin. Frescele de la Scobinţi

Mărturisesc că scriu aceste rânduri cu mâhnire. Cu întristare. (...) Prin anii '86 am apărut amândoi, într-adevăr, pe pagina întâi a revistei Dialog. Eu, cu o poezie intitulată Senin, domnia sa cu un tablou cu Ceauşescu. A ieşit un scandal de proporţii. Revista Dialog a scăpat ca prin urechile acului, era cât pe ce să fie desfiinţată după acest incident.

Nea Omăt şi doamna Iarnă

Michael ASTNER

Nea Omăt şi doamna Iarnă

Însemnări mai mult sau mai puţin (ne)însemnate (III)

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (X)

Eugen MUNTEANU

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (X)

Respins pe toate planurile, tânărul Gh. Ivănescu mai face o ultimă încercare de a convinge, scriindu‑le câte o scrisoare domnișoarei Viorica, mamei și tatălui acesteia.

pulspulspuls

Gata, scădeţi-i cota de advocat lui dom’ Todorel, că s-a făcut de baftă!

Gata, scădeţi-i cota de advocat lui dom’ Todorel, că s-a făcut de baftă!

Aloo, barou’, se aude? Scădeţi-i, dom’le, cota de advocat de top lui dom reftor Todorel, că nu se mai poate cu el la tarifele alea, şi asta doar ca să deschidă dosarul! Ia’n cetiţi şi vă cruciţi cam cum a păţit-o dom’ reftor, în calitatea lui de advocat de top naţional, dacă nu cumva chiar evropenesc, la un proces dintr-un judeţ din zonă! 

Caricatura zilei

Second Hand Germania

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.