anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

duminica, 02.04.2023

Comunicat de presa COTAR Regiunea 1 Nord-Est 22.02.2018

Nu coruptii, cercetatii, penalii sau infractorii trebuie sa decida soarta celor care sustin combaterea coruptiei! Moldova se ridica impotriva celor care vor sa distruga independenta justitiei!

GALERIE
Comunicat Cotar
  • Comunicat Cotar
- +

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR), prin presedintele filialei Iasi si a regiunii 1 Nord-Est, dl jurist Mircea Manolache, isi declara public sustinerea fata de DNA si procurorul sef al acesteia, Laura Codruta Kovesi, fata de Procurorul General al Romaniei, fata de domnul Augustin Lazar, fata de independenta justitiei si fata de lupta impotriva coruptiei.

DNA a fost, este si va ramane una din cele mai importante institutii de forta, cu un grad ridicat de incredere din partea cetatenilor romaniei, menita sa infaptuiasca justitia si sa apere Romania de coruptie si corupti. DNA va apara interesul romanilor atat timp cat la varful institutiei va fi un om ca doamna Kovesi, iar toti politicienii sunt obligati sa sustina justitia si sa o lase sa functioneze independent.

In aceasta institutie, au existat, intr-adevar niste derapaje, atat cu procurorul Eva la Iasi cat si cu procurorul Portocala in Prahova, insa nu este responsabil seful institutiei pentru greselile subalternilor. In ambele cazuri mentionate au fost dispuse masurile cuvenite si problemele au fost remediate.

"Am primit mandat din partea celor 6 presedinti ai filialelor judetene din regiunea 1 Nord-Est, de sustinere a doamnei Laura Codruta Kovesi procuror sef DNA si a domnului Procuror General al Romaniei Augustin Lazar .  Nu este posibil ca un parlamentar, secretar general al partidului de guvernamant sa dea ordine Ministrului Justitiei cu privire la DNA si la soarta luptei impotriva coruptiei. Ce putem intelege din indemnul "Tudorele, fa ceva!" al domnului deputat Codrin Stefanescu catre domnul Ministru al Justitiei Tudorel Toader? Inseamna ca seful de cadre al PSD, cel care l-a sustinut pe domnul Toader pentru a ocupa aceasta functie, de Ministru al Justitiei, a primit acces catre deciziile asupra justitiei? Pretul functiei a fost acela de a actiona la comanda partidului si a domnului deputat Codrin Stefanescu?

Politicieni, aproape trei decenii ati furat, distrus si vandalizat aceasta tara, este momentul sa va opriti iar DNA este obligata sa va opreasca. Moldova se ridica impotriva voastra si a celor care vor sa distruga independenta justitiei! Exista institutii abilitate care pot lua decizii cu privire la DNA si la doamna Kovesi. Nu coruptii, cercetatii, penalii sau infractorii trebuie sa decida soarta celor care sustin combaterea coruptiei!

Noi, operatorii de transport si celelalte persoane care opereaza in activitatea economica a transportului sustinem activitatea DNA si a procurorului sef Laura Codruta Kovesi. Consideram ca pana atunci, cand o institutie abilitata va stabili contrariul, doamna Kovesi trebuie sa isi duca mandatul pana la capat, iar la finalul acestuia sa faca rocada cu domnul procuror Augustin Lazar, astfel incat acesta sa preia conducerea DNA iar doamna Kovesi sa devina Procurorul General al Romaniei. Numai asa se poate continua si eficientiza lupta impotriva coruptiei iar Romania sa fie vazuta cu ochi buni in Europa si in intreaga lume. Doamne-ajuta, aveti sustinerea oamenilor simpli, ai Romaniei!" a declarat dl Mircea Manolache presedinte COTAR regiunea 1 Nord-Est.

Distinse domnule Presedinte Klaus Iohannis , dumneavoastra sunteti garantul legii fundamentale a republicii (Constitutia Romaniei) si nu trebuie sa permiteti coruptilor, infractorilor si penalilor sa denigreze o institutie care se bucura de un grad ridicat de incredere din partea cetatenilor romani, conform constitutiei aveti ultimul cuvant si acesta trebuie sa fie in interesul Romaniei si al romanilor.

Biroul de presa  Cotar Regiunea 1 Nord-Est

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Greierii din capul „furnicuţei”

Nicolae GRECU

Greierii din capul „furnicuţei”

Cazul Dorinel Munteanu nu este izolat: climatul de scandal care domină fotbalul românesc, iniţiat de oameni de fotbal cu calităţi îndoielnice, este girat chiar de către zeii care au scos acum 30 de ani lumea în stradă.

opinii

Eufemismele (V)

Eugen MUNTEANU

Eufemismele (V)

Comentarea metamorfozelor mereu surprinzătoare ale fenomenului discursiv pe care îl numim eufemizare continuă pe marginea unor exemple din aria terminologiilor profesionale.

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Dorin DOBRINCU

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Tema unionismului – în mod explicit unirea României cu Republica Moldova (sau invers) – a fost destul de populară în ultimul deceniu, în mai mare măsură la vest de Prut, în creştere la est de râu. Nu este de mirare că mulţi politicieni de la Bucureşti sau Chişinău, activişti de diverse orientări, cetăţeni în căutare de notorietate s-au agăţat de subiect şi l-au rostogolit în media, pe reţelele sociale, la manifestaţii felurite, la adunări electorale, conferinţe, l-au inscripţionat pe clădiri publice sau pe marginea căilor de comunicaţii.

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

Ioan STANOMIR

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

La centenar, constituţia de la 1923 întruchipează paradoxurile epocii interbelice: mai mult decât oricare alt text, ea ilustrează reuşitele şi imperfecţiunile sistemului de guvernare al României Mari. Lichidată în 1938 de lovitura de stat carlistă, repusă în vigoare parţial la 1944, înlocuită cu ordinea totalitară comunistă, spre a fi invocată mai apoi în anii de după 1989, constituţia de la 1923 devine, o dată cu trecerea timpului, imaginea libertăţii pe care noile tiranii o înlătură. În posteritate, constituţia de la 1923 este mai elocventă şi memorabilă decât în intervalul ei de aplicare concretă. În lupta cu dictaturile secolului XX, legea fundamentală de la 1923 este mobilizată ca un semn al moderaţiei şi al domniei legii.

pulspulspuls

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

PULS

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

Dacă e uichend, haideţi pe astăzi să fie una fără politicieni, că aşa ne-am şoptit în barbă acuma ceva vreme: măcar sâmbăta să nu-i mai vedem prin faţa ochilor pe aici pe la rubricuţă! Aşadar, să fie una cu „Bă, tu iar n-ai şapcă?”. Adicătelea cu ţaigheri şefi, foşti sau actuali. Iar pe astăzi avem veşti noi despre unul fost, actualmente pensionar baban. 

Caricatura zilei

România - Belarus

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

    Fotografia zilei

    Intrebarea zilei

    Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.