anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 26.11.2022

Nu e prea rău, dacă atâta s-a putut: nevastă prea tânără

GALERIE
puls
 • puls
- +

Auzim că aripa talibană grupată în jurul fostului derector s-ar fi apucat deja de scociorât prin preajma şi în trecutul noului manager de la Spitalul Sfântul Piramidon, doar-doar s-o găsi ceva cu care să-l aibă la mână pe viitor, aşa, ca să fie acolo la vremuri de bejanie. 

Şi, deşi mâine, iote, se face săptămâna de când e vehiculat numele lui şi de când echipa de scociorâtori munceşte pe rupte, auzim că recolta e slabă tare până la ora asta. Adicătelea, din ce se vântură pe acolo, şi pentru că ceva material nu s-a prea găsit deocamdată, cică i s-ar reproşa noului manager ceva din zona morală: că s-a căsătorit recent cu o tânără de numai 24 de ani.

Băbăeţ, omul e încă tânăr şi el, bate la 50: ce voiaţi, să ia de nevastă colega de bancă? Sau profesoara, ca Macron? Voi ştiţi să scociorâţi au ba? De ce nu faceţi stânga-mprejur ca să vă duceţi în partea opusă, aia din zona privată? Tot noi să vă-nvăţăm, of...

Misterele loviturii lui Cozet

Da, ştim că nu mai vrea lumea politichie, că vin Sărbătorile, dar una scurtă şi vioaie tot trebe să v-o spunem azi, ca să nu treacă apoi nemarcată. Voi aţi observatără că mamzel Cozet ot USR a trecut la next levăl n politichie în ultima vreme, stimaţi telespectatori? Adică, de la nivel de începător cu pancarta pe gât în parlament, acuma aproape că vrea să urce la vârful politichiei, cel puţin la noi în târg. De-un par egzamplu, aţi văzut cum a sugerat că da, face alianţă cu PNL, dar cu condiţii. Vrea fără nepotism: jos finul din funcţia de vice la CJ şi jos locotenentul Habarnagiu de la Primărie. Acuma, ce-i de zis, mişcarea le-a cam luat piuitul celor doi liberali de vârf din târg, ce mai tura-vura. Problema care rămâne este că nu prea se înţelege până la urmă ce iese de aici. Vor schimba cei doi cumetrii şi finii? Dar, la fel de important, vrea madam Cosette să numească alţii în loc şi să intre în horă? Greu de zis, dar Crăciunul va aduce, negreşit, lumină!

Iaca şi mireasa, că tot vorbim!

Şi dacă tot am debutat azi la primul pulsuleţ cu nuntă şi distracţie, haideţi să vă mai servim una în acelaşi ton, că, iaca, vin Sărbătorile şi numai de politichie nu ne arde nouă acuma! Iaca o poză de la nunta Lenuţei cu miliardarul Cocoş. Ei, vedeţi cum se debutează în politichie, dragelor?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Globalizare în alb şi negru

Nicolae GRECU

Globalizare în alb şi negru

Unele fenomene de la Cupa Mondială care se desfăşoară acum în Qatar sunt puse, mai mult sau mai puţin justificat, pe seama acestui concept al contemporaneităţii.

opinii

Savantul și ingenua. O poveste de iubire de odinioară (II)

Eugen MUNTEANU

Savantul și ingenua. O poveste de iubire de odinioară (II)

Coborât din sferele rarefiate ale preocupărilor sale de cercetător erudit al dialectelor limbii latine și al formării limbii române literare, tânărul aspirant la gloria științifică, dar și doritor să‑și asigure un cămin și o familie începe un asiduu asalt sentimental.

Pentru un pumn de voturi

Radu POPESCU

Pentru un pumn de voturi

La nouă luni de la declanșare, războiul din Ucraina produce în continuare răni și în Republica Moldova, o țară pomenită în fața unor crize umanitare, energetice și economice fără precedent.

Literarh

arh. Ionel OANCEA

Literarh

Tema MUST-ului de arhitectură din anul acesta s-a născut din ispitirile creatorului de spaţii artistico-funcţionale venite din lumea celorlalte arte. În acest continuum al expresivităţii estetice, literatura poate fi în conexiune cu arhitectura până în pragul dincolo de care cuvântul inventat pentru titlu, „literarh” începe să aibă substanţă? Răspund din capul locului, da. Inspirat de răspunsul acesta ferm, uşor demonstrabil, poate nu este lipsit de logică să găsim în limba arhitecţilor poeţi şi prozatori un echivalent inspirat pentru englezescul MUST.

pulspulspuls

Hopaa: premarele Mihăiţă s-a spălat singur pe la subsuori cu sondajul. A scos capul afară şi dă ordine

Hopaa: premarele Mihăiţă s-a spălat singur pe la subsuori cu sondajul. A scos capul afară şi dă ordine

Iacătă, stimaţi telespectatori, cum megasondajul acela ultraincredibil al liberalilor, care-l scotea pe Mihai Chirica premare în 2024 încă dinainte de alegeri, cu 50% şi peste, i-a dat edilului şef apă la moară, stuchit la furcă, cum se mai spune, başca tupeu politic, şi după numai câteva zile omul scoate deja capul la interval ca să facă ordine în partid. 

Caricatura zilei

Jucătorul argentinian Lautaro Martínez protestează

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.