anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Nu o să-ți vină să crezi cât câștigă o studentă într-o lună!

GALERIE
logo-live-studiomodel-de-videochat-live-studio-bucuresit
 • logo-live-studio
 • model-de-videochat-live-studio-bucuresit
- +

Principalul lucru pe care oamenii îl urmăresc atunci când își aleg un nou job, este partea financiară. Dacă ar fi să facem un top, probabil cei mai mulți oameni ar dori să aibă acest avantaj. Doar foarte puțini mai iau în considerare dezvoltarea personală și lipsa stresului sau colectivul în care lucrează.

Performanțe pot apărea în orice domeniu, atâta timp cât îți desfășori activitatea cu profesionalism și îți dorești cu adevărat să te dezvolți. Un lucru foarte puțin cunoscut e că România e pe locul unu în domeniul videochatului. Da, este adevărat, am reușit să facem performanțe într-un domeniu din care se câștigă foarte bine!

Majoritatea tinerelor când decid să se angajeze în domeniul videochatului, o fac în primul rând pentru partea financiară. Nu este un secret faptul că acest domeniu oferă un salariu foarte mare, mult mai mare decât majoritatea joburilor din zilelele de azi.

Cât câștigă o tânără care lucrează în domeniul videochatului? Ei bine, salariile încep de la 500 de dolari pe săptămână! Dar ca să ajungi la astfel de performanțe trebuie să-ți dorești să te depășești, să-ți dorești să te perfecționezi și să devii mai bun.

Live Studio oferă foarte multe beneficii tinerelor care aleg să lucreze la ei. Pe lângă luxul și tehnologia de ultimă generație de care au parte, studioul oferă și o grămadă de cursuri și seminarii ca să le dezvolte tinerelor diverse competențe.

În primul rând, Live Studio oferă multe cursuri de îmbunătățire a limbii engleze, ținând cont că aceasta este limba de circulație internațională. Pe lângă asta, studioul oferă foarte multe traininguri care să le învețe pe modele cum să-și dubleze câștigurile și cum să devină mai bune în ceea ce fac. Live Studio se poate lăuda cu foarte multe premii câștigate de când și-au început activitatea, lucru care îl face unul dintre cele mai bune studiouri din capitală.

Astfel, videochatul nu oferă numai un salariu motivant și atât, ci și diverse modalități prin care tinerele se pot dezvolta. Sună ca un job de vis, însă pentru a ajunge aici ai nevoie de curaj și inițiativă.

Live Studio este în permanentă căutare de noi modele, de noi tinere cu idei inovative care să le aducă premii și să facă din videochat o meserie demnă de locul 1 în Europa. România ar putea face performanțe în orice domeniu, dacă ar fi încurajată această meserie și nu criticată cum e deseori.

Videochatul oferă foarte multe avantaje, iar salariul mare e doar unul dintre ele. De ce să te angajezi în videochat? Pentru că, pe lângă că îți vei putea face orice poftă, ajungi să te dezvolți personal și să devii cea mai bună variantă a ta!

Live Studio oferă ce are mai bun modelelor și de aceea cele mai multe tinere aleg să lucreze aici. Niciodată nu e prea târziu! Aplică acum, mergi la interviu și vezi cu proprii ochi cât de multe ai de câștigat!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O idee pentru Legea învăţământului superior

Ioan Alexandru TOFAN

O idee pentru Legea învăţământului superior

Ceea ce lipsea, acum 145 de ani, învăţământului superior românesc, era o veritabilă comunitate academică, o formă vie de interacţiune şi dezbatere între membrii breslei învăţătorilor. Cam asta lipseşte şi acum. Suntem prieteni între noi, ne sunăm şi ne vedem din când în când, mai organizăm conferinţe şi colocvii, scriem în aceleaşi reviste şi, rar, ne recenzăm cărţile. Tot din prietenie, mai degrabă. Dar instituţiile unde ne petrecem mare parte a zilei, Universităţile patriei, nu par a se hrăni, cum ar fi normal, din prieteniile noastre.

opinii

Nebuna de la Rhornfield Hall

Codrin Liviu CUȚITARU

Nebuna de la Rhornfield Hall

Meritul „intertextului” lui Jean Rhys este acela de a reconfigura un personaj schematic (în forma sa iniţială) şi de a-i conferi dimensiune psihologică. Fantoma lunatică „Bertha” devine, în acest roman postmodern, sensibila şi nevropata „Antoinette”, victima unui univers rigid şi extrem de neconcesiv cu inadaptaţii.

Criză majoră de încredere în politicienii români

Dan TAPALAGA

Criză majoră de încredere în politicienii români

Lipsa cronică de încredere în liderii politici şi în actualul sistem de partide nu anunţă nimic bun. În momente de criză economică majoră, în situaţia în care inflaţia va muşca şi mai tare din puterea de cumpărare, pe fondul stării generale de iritare amplificate de războiul din Ucraina, este nevoie doar de o scânteie şi butoiul cu pulbere riscă să sară în aer provocând explozii sociale în lanţ.

Călăreţul de aramă: Occidentul şi neliniştea rusă

Ioan STANOMIR

Călăreţul de aramă: Occidentul şi neliniştea rusă

Nici o altă întrebare nu este mai obsedantă în istoria intelectuală a Rusiei decât cea care priveşte propria ei identitate. De trei secole, din clipa în care Petru cel Mare a acordat Moscovei hlamida imperială, Rusia se află prinsă în acest dialog frenetic cu Occidentul. În această oglindă pe care i-o întinde civilizaţia pe care o imită, dar şi pe care o detestă, Rusia îşi poate contempla propriul chip.

pulspulspuls

Un scenariu în care MRU ar împuşca mai mulţi iepuri dintr-o lovitură

Un scenariu în care MRU ar împuşca mai mulţi iepuri dintr-o lovitură

Aşadar, numai ce s-a vorbit la Şcoala politică de vară de pe Bahlui despre şansele fostului premier MRU la candidatura pentru funcţia supremă în târg, că au şi apărut două căi divergente în parcursul său ipotetic. 

Caricatura zilei

Isărescu și calul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.