Nu s-a adeverit profeția maestrului Soroceanu. Își scrisese data morții pe cruce
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

duminica, 28.11.2021

Nu s-a adeverit profeția maestrului Soroceanu. Își scrisese data morții pe cruce

GALERIE
soroceanu
  • soroceanu
- +

Cunoscutul antrenor de box, Viorel Soroceanu, a fost găsit mort în mașina sa, cu venele tăiate. El mai avusese tentative de sinucidere în trecut, în ciuda faptului că pe crucea mormântului său își trecuse o dată a morții care nu este prea apropiată de timpurile actuale. Maestrul emerit spera să atingă vârsta de 80 de ani, însă problemele l-au copleșit și a decis să nu mai lase destinul să-și urmeze cursul, ci să-l mânuiască singur.

Soroceanu și-a construit încă din 2001 un monument funerar în cimitirul "Sfântul Vasile", având formă de ring de box. Și-a inscripționat numele, data nașterii și data morții - 6 noiembrie 2034. Plănuia să atingă vârsta maestrului emerit Iosif Matthias, 80 de ani, cel care l-a descoperit.

Însă în 2005 a avut o tentativă de a-și pune capăt zilelor într-un vestiar al grupului școlar "Ion Holban". Atunci un paznic l-a găsit cu venele tăiate, dar a putut fi salvat cu ajutorul medicilor. Acum, chiar de Crăciun, Soroceanu și-a curmat viața și nu și-a mai dus la îndeplinire planul inițial, de "sfidare a morții" printr-un trai îndelungat.

VEDEȚI ȘI:

O nouă tragedie la Iași! Fostul campion la box, Viorel Soroceanu, găsit cu venele tăiate

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Nicolae GRECU

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Eliminarea campionilor României din CCE (Cupa Calicilor Europei) este momentul suprem al umilinţei fotbalului autohton. Să sperăm că mai rău nu se poate.

Filmuletul zilei

opinii

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Eugen MUNTEANU

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Argumentaţia autorului în favoarea editării ştiinţifice a textelor vechi se sprijină în acest foileton pe prezentarea unei iniţiative nefericite de a edita Pravila de la Govora (1640), monument important al vechii culturi româneşti.

Despre post

pr. Constantin STURZU

Despre post

Postul nu este doar o perioadă mai specială a anului liturgic, ci şi şansa de a ne reevalua viaţa, pregătind sau operând deja schimbări adecvate voii divine. Postul îmi stârneşte dorul după libertatea cea în Dumnezeu. Postul dă gust vieţii. 

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

În articolul de astăzi, voi rezuma o serie de idei, opinii şi conjecturi legate de capitalism formulate de Horia-Roman Patapievici, în cadrul unei excelente conferinţe susţinută la Bursa de Valori Bucureşti acum fix 5 ani.

pulspulspuls

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O întâmplare înduioşătoare s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni pe holurile liceului negruzzist, o dramoletă cu nuanţe adolescentine, dar trăită de personagii în toată firea din târgul acesta atât de dulce. 

Caricatura zilei

Agentul 00oaie

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.