Numai paza celor două CET-uri va costa Primăria un milion de lei pe an
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Numai paza celor două CET-uri va costa Primăria un milion de lei pe an

GALERIE
paza, cet, iasi1
  • paza, cet, iasi1
- +

Preluarea serviciului de termoficare produce noi costuri pentru bugetul local. Primăria aşteaptă până mâine oferte pentru servicii de pază, monitorizare, intervenţie şi patrulare mobilă la obiective SACET. 

Municipalitatea are în vedere încheierea unui acord-cadru pentru o perioadă de 2 ani, cu o valoare maximă a contractului de circa 2,1 milioane lei (inclusiv TVA). Potrivit caietului de sarcini, serviciile de pază trebuie asigurate la CET Iaşi din Calea Chişinăului (trei posturi 24h/24h) şi CET Holboca din Calea Cristeşti (patru posturi 24h/24h). Companiile interesate trebuie să prezinte principalele servicii similare efectuate în ultimii trei ani cu indicarea valorilor, datelor şi a beneficiarilor public sau privaţi la nivelul unuia sau mai multor contracte.

Valoarea cumulată a serviciilor similare prestate în cadrul contractelor trebuie să fie de aproximativ 430.000 lei. „Autoritatea contractantă a stabilit pragul de 429.240 lei fără TVA – valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent, considerând că acest prag permite selectarea unui contractant care deţine experienţă specifică în domeniu, reducându-se astfel riscul de neîndeplinire sau îndeplinire defectuoasă a contractului”, se precizează în caietul de sarcini. Cele 2 milioane lei se adună la cele peste 140 milioane lei deja alocate de Primărie pentru achiziţia şi transportul la Iaşi a 90.000 tone de cărbune, costuri suportate de la bugetul local în contextul retragerii companiei Veolia.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Politica nu este o luptă între Bine şi Rău, ci una pentru putere şi resurse

Alexandru LĂZESCU

Politica nu este o luptă între Bine şi Rău, ci una pentru putere şi resurse

Deşi în plan emoţional sunt de înţeles dezamăgirile privind formarea noii alianţe de guvernare PNL-PSD şi comportamentul lui Iohannis, acestea sunt expresia unei viziuni idilice asupra politicii, fără nici o legătură cu realitatea.

Filmuletul zilei

opinii

Curcubeul experimental al lui Robert Şerban

Nichita DANILOV

Curcubeul experimental al lui Robert Şerban

Citit cap-coadă, poemul lui Robert Şerban e cât se poate de coerent. Imaginile se leagă între ele, ideile sunt duse până la capăt. Aproape nimic nu e lăsat la voia întâmplării. Şi faptul acesta e de-a dreptul fascinat. Oare de ce dadaiştii nu alegeau o temă? De ce scrisul lor e disparat, alcătuit din unghiuri, cercuri şi linii frânte ce par a nu avea prea multe puncte comune cu realitatea?? Hazardul poate fi provocat şi apelând la logică şi raţiune. La inspiraţie poetică.

Evenimente demografice - IV. Divorţialitatea

Ciprian IFTIMOAEI

Evenimente demografice - IV. Divorţialitatea

Articolul din această săptămână încheie seria dedicată evenimentelor demografice (natalitatea, mortalitatea, nupţialitatea şi divorţialitatea) analizate pe baza statisticilor oficiale, relevante la nivel naţional şi pentru judeţul Iaşi. În luna martie 2021 s-a înregistrat cel mai mare număr de divorţuri din perioada ianuarie 2020 - septembrie 2021: 2702 divorţuri, iar trendul a rămas constant, cu peste 2000 de separări de cupluri, până în iunie 2021.

Aydan Özoğuz sau diversificarea diversităţii

Michael ASTNER

Aydan Özoğuz sau diversificarea diversităţii

În loc de motto: Să luptăm pentru pace până nu mai rămâne piatră peste piatră!

pulspulspuls

Scenarii cu privire la desemnarea noului viceprimar din partea partidoiului la noi în târg

Scenarii cu privire la desemnarea noului viceprimar din partea partidoiului la noi în târg

Aventurile consilierului Balalaicu de la partidoiul ieşean, care caută un post bun pe la vreun minister, dar, desigur, s-ar mulţumi şi cu ceva pe plan local, dar care musai să producă caşcaval, aventuri pe care le-am povestit aici la gazetă exclusiv din dorinţa de a arăta cum merg lucrurile în politichia ieşeană, au stârnit un interes neaşteptat în rândul cititorilor noştri şi nu numai. 

Caricatura zilei

Moș Nicoale & Co

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.