Numărul elevilor infectaţi cu noul coronavirus se menţine constant
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Numărul elevilor infectaţi cu noul coronavirus se menţine constant

GALERIE
covid elevi
  • covid elevi
- +

Şase noi elevi au fost raportaţi în cursul zilei de ieri de către DSP Iaşi ca fiind confirmaţi cu noul coronavirus de către, alături de un cadru didactic. În cursul zilei de ieri, 9 elevi, 4 cadre didactice şi 2 cadre didactice auxiliare au ieşit din perioada de carantinare. 

Până la acest moment, în judeţul Iaşi, au fost confirmaţi cu pozitiv la testarea pentru Covid-19, de la începerea celui de-al II-lea semestru, un număr de 67 de elevi, în acest moment fiind încă în carantină 58 dintre aceştia. În ceea ce priveşte cadrele didactice, au fost confirmate pozitiv 28 de persoane, 24 aflându-se încă în carantină, iar în rândul personalului didactic auxiliar au fost raportate 5 persoane, 3 aflându-se încă în carantină. Din rândul personalului nedidactic sunt confirmate şase persoane, toate aflându-se încă în perioada de carantinare.

În ceea ce priveşte şcolile care au cursuri suspendate la nivelul claselor de gimnaziu sau liceu, acestea sunt Colegiul Naţional „Emil Racoviţă”, Şcoala Gimnazială „Ion Creangă”, Şcoala Gimnazială „Titu Maiorescu”, Şcoala Gimnazială Deleni şi Liceul Teoretic „Alexandru I. Cuza”, fiecare având câte o astfel de clasă.

Pentru învăţământul preşcolar sau clase de învăţământ primar, acestea sunt în număr de 28, dintre acestea, trei noi clase fiind raportate în cursul zilei de ieri. Tot în cursul zilei de ieri, au fost reluate cursurile la patru clase de elevi de la trei instituţii de învăţământ din municipiul Iaşi care aveau cursurile „faţă în faţă” suspendate. Totodată, trei noi clase de la Şcoala Gimnazială „Titu Maiorescu”, Şcoala Primară „Junior” şi Şcoala Profesională Dumeşti, câte una de la fiecare instituţie, şi-au mutat cursurile în online.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Cosmin PAȘCA

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Rămâne de văzut dacă demiterea lui Voiculescu, întâmplător chiar după anunţata depolitizare a CAS-urilor, va aduce o binemeritată linişte în societate (că în „sistem” cu siguranţă va aduce). În toate cazurile, patima cu care opinia publică s-a raportat la mandatul lui VV, tangentă cu metafizica, ar merita nişte studii sociologice sănătoase.

Filmuletul zilei

opinii

K1 didactic

Codrin Liviu CUȚITARU

K1 didactic

„Ai căpătat contuziile la un meci!” „Oh, nu!” a răspuns Noe. „Nu sunt în faza meciurilor. Învăţ. Aveam însă de predat, la anul I B, portretul lui Ştefan cel Mare, făcut de Grigore Ureche. Am vrut să-i dau culoare marţială, chiar dacă nu lupt încă în ring. Am cerut un voluntar pentru rolul domnitorului. Am precizat că eu voi fi un boier inocent. S-a oferit Mişa Ovinuţ, băietanul creţ din Vaslui. M-a rupt, frate, nu altceva! A interpretat, cred, sintagma degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat extrem de literal.”

Datoria publică în contextul crizelor

Alin ANDRIEȘ

Datoria publică în contextul crizelor

Datoria publică a crescut considerabil în ultimele decenii în majoritatea economiilor şi această tendinţă a fost amplificată de actuala criză de sănătate.

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

George ŢURCĂNAŞU

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

Politicienii Bucureştiului ar trebui să ţină seama de faptul că în faţa lor se află acum o mulţime pentru care discursul reţinut şi pedant nu mai e o opţiune! Aceiaşi politicieni ai centrului ar mai trebui să ţină seama şi de faptul că viteza cu care se propagă ideile regionaliste şi se revizuiesc convingerile personale ale trăitorilor din regiune noastră accelerează. Cu alte cuvinte, dragi politicieni de la centru, regionalismul în Moldova nu (mai) e o fandoseală, aşa cum mulţi dintre voi aţi sperat să fie. Culmea e că şi voi aţi pus umărul la această accelerare, prin preluarea ideilor vehiculate de unii membri ai MDM, IpA8 sau MVA în campaniile electorale mai recente.

pulspulspuls

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Pentru că, iată, de vreo două zile încoace tot auzim cum se fac şi se desfac scenarii care mai de care despre ce se va întâmpla la vârful filialei liberale de la Iaşi în perioada următoare, am zis că e cazul să vă spunem şi noi ce-am auzit pe ici pe colo. 

Caricatura zilei

Mutare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.