Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

sambata, 30.03.2024

Nunta Olguţei Vasilescu: Ce meniu au ales mirii

GALERIE
olguta
  • olguta
- +

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat că nu crede că Olguţa Vasilescu va fi o mireasă care se va lăsa furată, referindu-se la petrecerea nunţii lui Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu care va avea loc sâmbătă în comuna Işalniţa, judeţul Dolj.

„Sunt unul dintre invitaţii colegilor noştri. Sper ca la ora 14.00 să plec şi eu spre Craiova. Nu vine nimeni singur, toţi mergem perechi. Nu, e mult prea mic (băiatul - n.r.). În primul rând o să duc un buchet mare de flori pentru mireasă şi o să le fac un cadou pentru casă nouă. Mă leagă peste 23 de ani de prietenie de Olguţa şi Cladiu. Suntem în pregătiri. Am anulat în acest week-end toate întâlnirile teritoriale. Am amânat şedinţele de alegeri de Iaşi şi Botoşani. Toţi colegii mei mergem la nuntă, unde cred că ne vom distra foarte bine”, a afirmat Codrin Ştefănescu, sâmbătă, la Antena 3.

Întrebat dacă premierul Viorica Dăncilă va participa la petrecere şi care vor fi miniştrii prezenţi la eveniment, Ştefănescu a răspuns: „În primul rând vin colegi şi prieteni din partid, nu contează că sunt miniştri, prim-miniştri. E un început, un drum nou, o relaţie care se consolidează”.

Chestionat dacă va fura mireasa, secretarul general al PSD a replicat: „Nu cred că se lasă Olguţa furată. Aici e marea problemă. O să încercăm bineînţeles să păstrăm tradiţia. O să fie o surpriză, o să apară în presă ce îi cerem lui Claudiu şi sunt sigur că o să dea chiar şi mai mult. E un eveniment care ne uneşte. Am lăsat deoparte orice pentru aceste evenimente”.

El a adăugat că nu vor fi discuţii despre alegerile europarlamentare la petrecere şi toată lumea se va bucura de nuntă. Ştefănescu a precizat că toată lumea se va reîntoarce, duminică, în Bucureşti, deoarece luni şi marţi vor avea loc întâlniri cu liderii judeţeni pentru discuţii despre strategia de campanie a PSD.

Petrecerea de NUNTĂ dintre Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu

Peste 500 de invitaţi, între care şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, sunt aşteptaţi, sâmbătă, la petrecerea nunţii lui Claudiu Manda cu Lia Olguţa Vasilescu. Evenimentul se desfăşoară într-un cort privat în comuna Işalniţa, judeţul Dolj.

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi Claudiu Manda fac petrecerea de după nuntă, sâmbătă, în jurul orei 18.00, într-un cort privat din comuna doljeană Işalniţa, al cărei primar este chiar naşul mirilor, Ovidiu Flori. Surse apropiate mirilor au spus că la nunta Olguţei Vasilescu cu Claudiu Manda sunt aşteptaţi 500 de invitaţi, între care miniştri, parlamentari şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Evenimentul vine după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în faţa ofiţerului de stare civilă şi s-au cununat şi religios. Cununia a fost urmată de o petrecere într-un local din zona centrală a oraşului Craiova.

MENIUL

Meniul ales pentru petrecerea nunţii lui Claudiu Manda cu Lia Olguţa Vasilescu este unul tradiţional oltenesc, cu friptură, sarmale şi peşte. Întrebată despre luna de miere, Lia Olguţa Vasilescu a spus că va fi campanie electorală în luna de miere.

Claudiu Manda a declarat, înainte de petrecerea care are loc în comuna Işalniţa, judeţul Dolj, că sunt 517 invitaţi - „colegi de partid, din Biroul Permanent Naţional, colegi din judeţul Dolj, foarte mulţi prieteni şi foarte mulţi apropiaţi” - şi speră ca toţi să se simtă bine.

Printre invitaţi se numără şi Liviu Dragnea, despre care Lia Olguţa Vasilescu a spus că speră să vină şi premierul Viorica Dăncilă, fostul ministul al Muncii spunând că aceasta i-a promis că va participa la eveniment.

Întrebat dacă are emoţii, Claudiu Manda a răspuns afirmativ: „Da, ciudat dar da. La vârsta pe care o avem chiar avem emoţii”.

Şi Lia Olguţa Vasilescu a spus că are „un pic de emoţii”, pentru că de fiecare dată i se pare că nu a avut suficient timp să pun lucrurile în ordine. ”Să spunem că va ieşi foarte bine”, a afirmat fostul ministru al Muncii.

Întrebat, de asemenea, despre meniul ales pentru invitaţi, Manda a spus că este unul tradiţional oltenesc, cu aperitiv, friptură, sarmale şi peşte.

Cortul în care are loc nunta a fost decorat cu lalele, despre care Lia Olguţa Vasilescu a spus că sunt florile ei preferate şi este şi sezon.

În ce priveşte dansul mirilor, Claudiu Manda a spus că acesta va exista, dar nu va fi ceva spectaculos, pentru că nu a fost timp pentru pregătire.

Întrebată despre luna de miere, Olguţa Vasilescu a răspuns: „Nu cred că o să avem luna de miere, cred că o să avem campania electorală în luna de miere”.

Întrebaţi, de asemenea, dacă se gândesc la copii, Claudiu Manda a răspuns afirmativ, ziariştii precizând apoi că nu se referă la copiii pe care cei doi îi au deja.

Petrecerea nunţii lui Claudiu Manda cu Lia Olguţa Vasilescu are loc într-un cort privat în comuna Işalniţa, judeţul Dolj. Petrecerea vine după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în faţa ofiţerului de stare civilă şi s-au cununat şi religios. Cununia a fost urmată atunci de o petrecere într-un local din zona centrală a oraşului Craiova.

Atât Olguţa Vasilescu, cât şi Claudiu Manda au mai fost căsătoriţi şi fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Mai este de lucru la naţională

Nicolae GRECU

Mai este de lucru la naţională

Cum şi când va decurge lucrul ăsta rămâne un mister. Deocamdată, misterul Ianis Hagi s-a elucidat parţial.

opinii

Manolescu

Eugen MUNTEANU

Manolescu

Vestea morții lui Nicolae Manolescu a fost pentru mine, cred că și pentru mulți alții, o surpriză totală, într‑atât de mult ne obișnuiserăm să îl considerăm nemuritor!

Spaţiul sacru (4)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (4)

O dată cu construirea Palatului Patriarhiei în anul 1907, utilizarea betonului armat s-a generalizat şi în România. O problemă specifică a arhitecturii româneşti cu structuri din acest material atât de versatil este legată de expresivitate. De cele mai multe ori structura de beton armat a fost ascunsă vederii şi în puţine cazuri s-a pus în valoare specificitatea noului material de construcţie. 

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

pulspulspuls

De râsul curcilor: filială ieşeană de partid îşi caută lider pe Facebook

De râsul curcilor: filială ieşeană de partid îşi caută lider pe Facebook

Au echipa, dar nu au şef, cum ar veni. Iacătă un anunţ apărut zilele astea pe un grup de facebook din Podu, stimaţi alegători! Asta e de râs, dar haideţi să vă spunem şi partea care ar putea fi de plâns! 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri