O divizie UniCredit s-a mutat în birourile de la Palas
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 05.03.2021

O divizie UniCredit s-a mutat în birourile de la Palas

GALERIE
unicredit-iasi-mai-2016-4unicredit-iasi-mai-2016-3unicredit-iasi-mai-2016-2
 • unicredit-iasi-mai-2016-4
 • unicredit-iasi-mai-2016-3
 • unicredit-iasi-mai-2016-2
- +

Unicredit Business Integrated Solutions a închiriat pentru zece ani 7.500 metri pătraţi în cea mai nouă clădire de birouri finalizată de omul de afaceri Iulian Dascălu.

Divizia IT, de back office şi servicii imobiliare a grupului financiar UniCredit a închiriat pe o perioadă de zece ani circa 7.500 de metri pătraţi în cea mai nouă clădire de birouri finalizată de omul de afaceri Iulian Dascălu. Componenta office a ansamblului urbanistic Palas Iaşi s-a extins recent cu încă 9.000 de metri pătraţi, prin inaugurarea clădirii United Business Center 6, ajungând la o suprafaţă totală închiriabilă de 62.000 metri pătraţi. Ieri a avut loc ceremonia oficială prin care compania şi-a inaugurat noul sediu, la eveniment fiind prezenţi, între alţii, Carlo Vivaldi, directorul diviziei ECE UniCredit, Paolo Cederle, directorul general al companiei Unicredit Business Integrated Solutions (UBIS), omul de afaceri Iulian Dascălu, proprietarul Iulius Group, respectiv Diego Brasioli, ambasadorul Italiei în România.

Investiţia companiei în noua locaţie este de aproape două milioane de euro, potrivit informaţiilor anterioare publicate de ziarul nostru. Până la începutul acestei luni, UBIS ocupa în totalitate fostul sediu al societăţii Nicolina SA, cumpărat de omul de afaceri Lucian Grecu în 2008 şi transformat în clădire de birouri. Cu prilejul inaugurării noului sediu, aproape 600 de angajaţi ai companiei vor fi relocaţi în spaţiile de birouri ale complexului Palas.

În următorii doi ani, echipei UBIS din Iaşi li se vor alătura alţi 150 de colegi, conducerea companiei anunţând că va demara în acest sens un program de recrutare şi formare profesională. „Prin capabilităţile şi funcţionalităţile sale îmbunătăţite, noul sediu va întări şi mai mult prezenţa UniCredit în România, ţară în care grupul este prezent încă din 2002. De asemenea, centrul de competenţe UniCredit Business Integrated Solutions este astăzi un punct de referinţă pentru băncile din divizia ECE. Anul trecut am marcat cea de-a zecea aniversare a companiei noastre în România. Astăzi sărbătorim o nouă etapă de evoluţie în istoria UBIS în România, devenit recent cel de-al treilea ca mărime din cadrul Unicredit Business Integrated Solutions, după Italia şi Germana. Împreună răspundem unor provocări importante, prin contribuţia centrului nostru de competenţe tehnologice inovatoare şi dinamice din România. Sucursala, care s-a dezvoltat în mod constant în ultimii zece ani, va continua să crească din punct de vedere al resurselor umane cu încă 20% în următorii doi ani, ceea ce este o dovadă în plus a rolului nostru asumat de angajator activ în România”, a declarat la eveniment Paolo Cederle.

Întregul imobil unde s-a mutat UBIS este închiriat în proporţie de 100%, precizau anterior oficialii Iulius Group, cu mult înainte de finalizarea lucrărilor de transformare în componentă office a spaţiului ce trebuia iniţial să găzduiască cel mai modern cinematograf din afara Bucureştiului. O altă companie care şi-a mutat operaţiunile de curând în United Business Center 6 este dezvoltatorul clujean de software Fortech.  

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Ajutorul” rusesc

Radu POPESCU

„Ajutorul” rusesc

Mai întâi se discreditează orice ajutor venit din partea României şi a Uniunii Europene, chiar dacă este vorba despre un vaccin omologat în Uniunea Europeană şi care este administrat gratuit populaţiei, pentru ca, ulterior, problema apărută să fie „rezolvată” prin importul a 1.000.000 de doze Sputnik din Rusia, vaccin care apoi va fi administrat, doar contra cost şi printr-o reţea comercială privilegiată, tuturor celor care vor să nu se îmbolnăvească de COVID.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

De la un martie la altul

Alexandru CĂLINESCU

De la un martie la altul

După un an la capătul căruia am văzut că, graţie inteligenţei umane, răul îşi are totuşi leac, e cazul să dăm prioritate lucidităţii, să ne dezbărăm de spaimele iraţionale şi să reîncepem, treptat, să trăim. Normal.

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

George PLEȘU

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

E timpul ca generaţia noastră să ofere o actualizare a identităţii oraşului prin construirea unei noi clădiri care să devină un reper (landmark) pentru comunitate, un punct de atracţie pentru vizitatori şi o ancoră pe harta regiunii, un atu în competiţia cu alte oraşe de talie similară din această zonă a Europei.

Odiseea, „la feminin”?

Nicolae CREŢU

Odiseea, „la feminin”?

Un titlu de carte, în librărie: Odiseea povestită de Penelopa, Circe, Calypso şi celelalte (Ed. Trei, 2020), de Marilu Oliva, trad. Beatrice Baciu. La ce să te aştepţi oare? Feminism, revendicativ, cu „retuşuri”, fie mai blânde, fie brutale, aduse epopeei homerice? Sau, şi mai rău, vreo tentativă de „rescriere” cu efect de intruziune „naratorială”, voit sau nu, „justiţiar” desfigurator? 

pulspulspuls

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

Ehehe, cred că nu se poate să nu ştiţi vorba aia a românului, stimaţi telespectatori: găgăuţă, dacă nu-i fudul, parcă nu e găgăuţă destul. Taare dreptate mai are şi românul ăsta necunoscut câteodată, zău aşa... 

Caricatura zilei

Dosar clasat

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.