O familie de trei clujeni, găsită moartă lângă piscina gonflabilă din curte. Toți trei s-au electrocutat

miercuri, 19 iunie 2024, 10:10
2 MIN
 O familie de trei clujeni, găsită moartă lângă piscina gonflabilă din curte. Toți trei s-au electrocutat

O familie formată din trei persoane, care locuiau în Colonia Sopor, a fost găsită moartă lângă piscina gonflabilă din curte.

Incidentul tragic a fost descoperit de un vecin, care a sunat la 112 după ce încercase fără succes să ia legătura telefonic cu toți cei trei membrii ai familiei. Poliția, sosită imediat la fața locului, a găsit cele trei victime îmbrăcate în costume de baie, fără viață lângă o piscină gonflabilă.

Din primele informații, se pare că aceștia s-au electrocutat din cauza unei improvizații electrice. Un electrician prezent la fața locului a explicat că în curte existau numeroase improvizații cu fire electrice și becuri. Două fire electrice, din tabloul electric, treceau peste piscină, și se presupune că unul dintre acestea s-a rupt, provocând astfel tragedia.

Este vorba de un bărbat de 42 de ani, care și-a dorit probabil să se relaxeze în weekend alături de părinții săi, în curtea casei. Deocamdată, nu se știe exact de când cei trei se aflau acolo.

Îmbrăcați în costume de baie, cele trei persoane zăceau fără viață lângă piscina gonflabilă, aflată în curtea casei lor din Colonia Sopor. Din păcate, pentru că locuința era izolată, fiind situată într-o zonă împădurită, vecinii erau prea departe pentru a auzi ceva și a interveni la timp.

Descoperirea macabră din Cluj, scoate în evidență pericolele pe care le pot reprezenta improvizațiile electrice. Poliția continuă investigațiile pentru a determina exact circumstanțele în care s-a produs această tragedie.

Gazeta de Cluj

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii