O femeie acuză o curățătorie din Sibiu că i-a distrus o haină de o mie de euro. OPC i-a spus că haina e veche
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

O femeie acuză o curățătorie din Sibiu că i-a distrus o haină de o mie de euro. OPC i-a spus că haina e veche

GALERIE
haina dusa la curatatorie
  • haina dusa la curatatorie
- +

Experiența unei sibience cu o firmă de curățătorie din Sibiu i-a lăsat un gust amar. Femeia povestește că și-a însoțit sora pentru ca aceasta să-și ducă la curățat o haină de firmă, despre care spune că a fost cumpărată cu multe sacrificii anul trecut și care a costat aproximativ 1.000 de euro. Surpriza a venit în momentul ridicării hainei, când aplicațiile din piele ecologică au fost distruse. Managerul firmei consideră, însă, că aplicațiile s-au distrus din cauza uzurii în urma purtării. Nici verdictul celor de la OPC nu a fost de partea consumatorului.

Anamaria Opriș povestește că, alături de sora sa a dus la curățat, la firma Biteco, o haină de firmă, în valoare de aproximativ 1.000 de euro. Femeia spune că a întrebat de cel puțin trei ori angajata care a preluat geaca dacă, în urma curățării chimice, aceasta va fi distrusă. Femeia i-ar fi spus să stea liniștită că nu se va întâmpla nimic cu haina și că doar accesoriile pot avea de suferit. În urma acestei discuții, accesoriile de pe haină au fost scoase și aceasta a rămas la curățat împreună cu alte trei haine.  „În data de 1 martie am predat spre curățare patru geci firmei Biteco, printre care și o geacă din material cu aplicații din piele ecologică și accesorii din metal și material. La predarea acesteia, am întrebat dacă există posibilitatea deteriorării ei ca urmare a procesului de curățare chimic. Răspunsul doamnei care se ocupa cu primirea hainelor a fost că doar accesoriile pot suferi deteriorări iar ca urmare, acestea au fost îndepărtate de pe suprafața gecii”, povestește Anamaria.

În momentul în care au mers să ridice gecile surpriza a fost una de proporții. Toate aplicațiile din piele ecologică ale gecii de firmă au fost distruse, iar geaca și-a schimbat în întregime aspectul. Femeia a cerut explicații și povestește că angajații Biteco au sfătuit-o să dea aplicațiile cu cremă de pantofi.  

Mai mult, pe turnulsfatului.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.