O femeie care nu a primit o locuinţă din partea autorităţilor a încercat să dea foc sediului Primăriei Ploieşti

miercuri, 19 iunie 2024, 16:45
1 MIN
 O femeie care nu a primit o locuinţă din partea autorităţilor a încercat să dea foc sediului Primăriei Ploieşti

O femeie cunoscută cu afecţiuni psihice a vrut să incendieze, miercuri, sediul Primăriei Ploieşti, primele date arătând că a aruncat cu combustibil în apropierea imobilului din oţel şi sticlă în care funcţionează administraţia locală, nemulţumită fiind de faptul că nu a primit o locuinţă socială.

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a declarat, pentru News.ro, că femeia a mers în sediul Administraţiei Serviciilor Social Comunitare care funcţionează în sediul Primăriei Ploieşti şi a intrat acolo având o sticlă cu benzină, a vărsat conţinutul acesteia pe podea şi a ameninţat că dă foc.

Volosevici a vorbit cu femeia, care reclamă că de şapte ani cere o locuinţă de la Primărie. Edilul a precizat că femeia figurează în documente drept proprietar asupra unei locuinţe. Aceasta se află într-un imobil de patrimoniu, construit în stilul caselor-vagon, care este degradat şi care se află parţial şi în proprietatea Primăriei. În aceste condiţii, din punct de vedere legal, femeia nu poate primi o locuinţă socială, având în vedere că este proprietară asupra unei locuinţe.

”Vom încerca să găsim o variantă. Imobilul în care doamna locuieşte va fi refăcut, atunci când va exista posibilitatea, din punct de vedere financiar. Este un imobil de patrimoniu iar renovarea acestuia implică nişte costuri foarte mari”, a afirmat Andrei Volosevici.

Citiți și: Atenție, șoferi! Martorul luminos care dacă se aprinde pe caniculă trebuie să opriți imediat

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii