O fetiţă de 8 ani din Botoşani, dată dispărută de acasă, a fost găsită moartă la marginea pădurii

sâmbătă, 25 mai 2024, 09:36
1 MIN
 O fetiţă de 8 ani din Botoşani, dată dispărută de acasă, a fost găsită moartă la marginea pădurii

O fetiţă de 8 ani din județul Botoșani, care fusese dată dispărută vineri seară, a fost găsită decedată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o lizieră de salcâmi de la marginea satului Jijia, comu,na Albești. Se presupune că a fost ucisă, peste o sută de persoane câutând suspectul.

„Minora a fost găsită în cursul nopţii, decedată. Aceasta se afla la marginea localităţii de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forţe de ordine, poliţiştii, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră”, a transmis sâmbătă dimineaţă IPJ Botoşani, potrivit News.ro.

Sursa citată a precizat că au sosit în sprijin jandarmil din Suceava şi lucrători de la Biroul de Operaţiuni Speciale Suceava. „Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani”, a mai transmis IPJ Botoșani. Chică Roşa Maria Silvia, în vârstă de 8 ani, a plecat de acasă vineri seară, în jurul orei 20:00, pentru a merge la o rudă din apropiere, dar nu a mai revenit. Căutările au fost demarate imediat.

„Poliţiştii botoşăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 8 ani, din satul Jijia, comuna Albeşti, care în jurul orei 20:00 a părăsit domiciliul pentru a se deplasa la o rudă, care locuieşte în apropiere, iar până în prezent nu a revenit”, a anunţat, vineri seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii