O firmă din Iaşi ajută companiile să intre în a patra eră industrială
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

O firmă din Iaşi ajută companiile să intre în a patra eră industrială

GALERIE
robotiroboti1
  • roboti
  • roboti1
- +

Allmetech Tools & Machines oferă soluţii de automatizare a afacerilor din domeniul industrial.

Intrarea firmelor româneşti în cea de-a patra eră industrială a fost facilitată, la propriu de o companie din Iaşi. Allmetech Tools & Machines din domeniul prelucrării metalelor a implementat la noi în ţară până anul acesta proiecte în valoare de 15,3 milioane de euro. Reprezentanţii spun că se va extinde şi că compania va investi 500.000 de euro pe segmentul de producţie.
 
La Iaşi vor fi în jur de 10 locuri noi de muncă. „Investitia vizează o extindere a activităţii de producţie, o eficientizare a acesteia şi realizarea unui laborator de măsurători metrologice în Parcul Industrial din Miroslava. Proiectul include un centru de frezare CNC în 5 axe şi software pentru managementul producţiei precum şi dotări cu aparatură de măsură şi control performantă care să ne ajute să controlăm mai bine calitatea produselor noastre dar şi dezvoltarea de servicii profesionale. Aceste obiective vor genera şi noi locuri de muncă atât pentru producţie cât şi pentru controlul calităţii!”, au declarat oficialii Marketing Allmetech Tools & Machines. Compania este una dintre primele firme care a început să ofere soluţii de tip Industry 4.0. (de automatizare a business-urilor din domeniul industrial), deţinând şi câteva premiere. A facilitat intrarea pe piaţa locală a tehnologiilor de fabricaţie dezvoltate de companii, precum: Emco, Hurco, Sunnen, Heller, Nachi sau ZK.
 
„Prin intermediul Allmetech, acestea oferă tehnologii şi soluţii de ultimă generaţie actorilor industriali interesaţi de prelucrarea metalelor şi de eficientizarea proceselor prin automatizări, cum este cazul celor mai noi nume din portofoliul companiei, ZK şi Nachi, care produc roboţi şi celule automatizate”, a precizat Bianca Damian, reprezentantul companiei ieşene. Allmetech Tools & Machines este partenerul a peste 650 de clienţi din industrii prelucrătoare din întreaga ţară precum: Continental, Schaeffler, Daimler, ThyssenKrupp sau Bosch. Din portofoliul total de clienţi, 80% este reprezentat de firme din industria auto. Cifra de afaceri a companiei a înregistrat o medie anuală de 1,5 milioane de euro, pe anul trecut înregistrându-se 1,7 milioane de euro. Firma ieşeană este cunoscută datorită dotării cu echipamente tehnice şi aplicaţii software, în valoare de 1.000.000 de euro, a Centrului Tehnologic Timişoara. De asemenea, a implementat pentru prima dată în zona Moldovei o soluţie de tip Industry 4.0 prin care a integrat un centru de frezare CNC cu o maşină de măsurat 3D folosind softul PLM dezvoltat de Siemens. Soluţia a fost elaborată pentru compania Ceproinv Focşani. „Prin această investiţie s-a urmărit crearea unui centru de competenţe pentru firmele din industria automotive din TM care să ajute la formarea profesională a tinerilor ingineri dar şi la completarea capabilităţilor firmelor din zona. Investitia a cuprins un Centru de frezare CNC în 5 axe şi un Strung CNC cu scule antrenate şi axa Y de la Emco Austria, o maşină de măsurat 3 D de la Mitutoyo şi software CAD CAM CMM de la Siemens - o dotare completă”a mai precizat reprezentantul firmei.
 
Allmetech Tools & Machines este una dintre cele mai cunoscute firme din regiunea Moldovei care, de 14 ani, comercializează maşini-unelte CNC şi utilaje, oferind de asemenea consultanţă, proiectare, elaborare de soluţii personalizate şi servicii post-vânzare companiilor care pun accent pe eficientizarea proceselor de producţie şi pe dezvoltarea afacerilor prin implementarea de soluţii de tip Industry 4.0. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre 2024

Cătălin ONOFREI

Spre 2024

Spion rus ori doar simplu mercenar român, Ponta s-a activat şi a apăsat deja butonul roşu!

Filmuletul zilei

opinii

Zona de confort

Briscan ZARA

Zona de confort

E o poziţie în care am putea sta la nesfârşit, pe care o căutăm în momentele grele, o regretăm când o pierdem, dar pe care de multe ori o şi urâm pentru că nu ne oferă nimic deosebit. Cu toţii căutăm şi găsim această stare, fără ea e greu de trăit. Pentru că vrem sa ne simţim confortabil, liniştiţi, relaxanţi. Ca orice pe lumea asta însă, foarte rar recunoaştem când suntem într-o asemenea stare şi o apreciem extrem de puţine ori.

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Ciprian IFTIMOAEI

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a stabilit ca pe data de 15 mai a fiecărui an să se aniverseze Ziua Internaţională a Familiei pentru a sublinia importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului şi a Patriarhiei Române, ziua de 15 mai a devenit zi de sărbătoare a familiei şi în România. Pentru anul 2021, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a propus ca temă de reflecţie „Familiile şi noile tehnologii”.

Trilogia. Ultimul capitol

Mihai DORIN

Trilogia. Ultimul capitol

Drama universităţilor româneşti în primele decenii ale regimului comunist nu era un subiect lesne de acceptat la începutul anilor ’90 de comunitatea academică. Istoricul Dănuţ Doboş a constatat acest decalaj dintre subiectul istoric şi receptori, preferând, pentru început să se adreseze publicului larg.

pulspulspuls

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

Nu ştim dacă aţi observat în ultimele zile cam cât de tare a decăzut Iaşul, odată cu penaliada marilor cârmaci liberali, dar haideţi să vă atragem noi atenţia la un aspect care poate v-a scăpat. 

Caricatura zilei

Descoperire științifică

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.