anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

O fostă glorie a industriei comuniste scoate biroul directorului la închiriat

GALERIE
siretul_pascani
 • siretul_pascani
- +

Administratorii judiciari de la Siretul Paşcani vor să închirieze biroul directorului societăţii pentru 500 lei/lunar. Totodată, potrivit convocatorului Adunării Creditorilor publicat, se confirmă informaţia speculată în piaţă zilele trecute, potrivit căreia femeie de afaceri Doina Cepalis, proprietara Te-Rox Prod, ar fi interesată de active aparţinând Siretul Paşcani.

Adunarea Creditorilor se va întrunit, conform convocatorului, pe data de 30 ianuarie, ora 14.00, la sediul lichidatorului Capital Insol. Pe ordinea de zi sunt trecute patru puncte de discuţie, toate având ca obiect aprobarea unor oferte de închiriere de bunuri din patrimoniul Siretul Paşcani venite din partea unor societăţi comerciale. Astfel, primul punct de pe ordinea de zi prevede aprobarea ofertei de închiriere depuse de societatea SC Siretul Distriprod SRL, înfiinţată în aprilie 2014 de un anume Băiceanu Ciprian Gheorghe.

Băiceanu intenţionează să închirieze biroul de 47 mp al directorului Constantin Popa, de la Siretul Paşcani, propunând o chirie lunară de 500 lei fără TVA, în preţ fiind încluse şi obiectele de birotică. O altă ofertă de închiriere a fost depusă de Doina Cepalis, patroana firmei de confecţii Te-Rox Prod din Paşcani, care doreşte să se folosească de o hală de 730 mp situată la parterul C20 din curtea Siretului Paşcani, preţul propus fiind de 250 euro/lună fără TVA. Societatea bucureşteană H&H Decostore Hotel SRL a depus celelalte două oferte de închiriere. Astfel, firma doreşte să se folosească de un spaţiu de birouri cu suprafaţa de 165 mp propunând să achite lunar 1 euro/mp fără TVA şi a autoturismelor nefuncţionale deţinute de Siretul Paşcani pentru 500 lei/lună şi cu obligaţia de a suporta cheltuielile de întreţinere şi reparaţii.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

G7 reîncărcat

Lucian DÎRDALA

G7 reîncărcat

În sine, ideea ca G7 să devină un centru de coordonare spune multe despre aşteptările liderilor occidentali în privinţa următorilor ani: competiţie strategică acerbă, punctată de riscuri militare. Ar fi un mediu în care această structură de cooperare între „Cei Şapte” şi-ar putea dovedi utilitate, după spulberarea optimismului legat de globalizare şi noua concordie între democraţii şi dictaturi.

opinii

„Războiul sfânt” al rasei

Florin CÎNTIC

„Războiul sfânt” al rasei

Astăzi, 29 iunie, la ora 14.30, la Ateneul Naţional din Tătăraşi, Marius Turda, istoric şi universitar de clasă internaţională, profesor la Universitatea Oxford Brooks, lansează ediţia românească a unei cărţi esenţiale pentru înţelegerea ideilor şi politicilor consacrate rasei şi eugenismului în Ungaria secolulului XX. Evenimentul cuprinde şi vernisajul unei expoziţii itinerante, care va rămâne o lună pe simezele Ateneului, şi care merită şi ea a fi urmărită.

The Show must go on!

Radu PĂRPĂUȚĂ

The Show must go on!

Fraţilor şi surorilor, merită să vorbim puţin despre pandemia consensuală şi dementocratică planetară. Ce-i drept, acum se stinge uşor, dar nimic nu ne face să credem că nu mai poate reapărea: din nou sau sub alte forme, mai atroce, iar „măsurili” tot mai erect comunistoide, de ar rânji cu gura până la urechi Ceaşcă de ar mai trăi: „V-am zis eu că măsurili trebui luate”.

Bill Evans - un romantic al avangardei

Alex VASILIU

Bill Evans - un romantic al avangardei

La sfârşitul lunii februarie 1957 era publicat în America de Nord albumul discografic New Jazz Conceptions - momentul impunerii lui Bill Evans printre cei mai inovatori, mai influenţi muzicieni din istoria acestui tip de artă. Raportul inovaţie - influenţă a fost rar stabilit în jazz-ul modern, însă Bill Evans poate fi considerat un caz fericit, mai ales că a rămas în istorie cu preafrumoasa, cuprinzătoarea formulă un romantic al avangardei.

pulspulspuls

Cum a stat şăful cel mare pân’ la ziuă-n club, dând peste cap programul?

Cum a stat şăful cel mare pân’ la ziuă-n club, dând peste cap programul?

Pentru că ieri am auzit că a ieşit oleacă de tevatură prin politichia de Bahlui legat de ceea ce remarcam noi într-un pulsuleţ, am zis că musai să venim cu oarece precizări suplimentare pe astăzi, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Ro-Alert te sperie de-acu și în străinătate

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.