O fostă glorie a industriei comuniste scoate biroul directorului la închiriat
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 07.03.2021

O fostă glorie a industriei comuniste scoate biroul directorului la închiriat

GALERIE
siretul_pascani
  • siretul_pascani
- +

Administratorii judiciari de la Siretul Paşcani vor să închirieze biroul directorului societăţii pentru 500 lei/lunar. Totodată, potrivit convocatorului Adunării Creditorilor publicat, se confirmă informaţia speculată în piaţă zilele trecute, potrivit căreia femeie de afaceri Doina Cepalis, proprietara Te-Rox Prod, ar fi interesată de active aparţinând Siretul Paşcani.

Adunarea Creditorilor se va întrunit, conform convocatorului, pe data de 30 ianuarie, ora 14.00, la sediul lichidatorului Capital Insol. Pe ordinea de zi sunt trecute patru puncte de discuţie, toate având ca obiect aprobarea unor oferte de închiriere de bunuri din patrimoniul Siretul Paşcani venite din partea unor societăţi comerciale. Astfel, primul punct de pe ordinea de zi prevede aprobarea ofertei de închiriere depuse de societatea SC Siretul Distriprod SRL, înfiinţată în aprilie 2014 de un anume Băiceanu Ciprian Gheorghe.

Băiceanu intenţionează să închirieze biroul de 47 mp al directorului Constantin Popa, de la Siretul Paşcani, propunând o chirie lunară de 500 lei fără TVA, în preţ fiind încluse şi obiectele de birotică. O altă ofertă de închiriere a fost depusă de Doina Cepalis, patroana firmei de confecţii Te-Rox Prod din Paşcani, care doreşte să se folosească de o hală de 730 mp situată la parterul C20 din curtea Siretului Paşcani, preţul propus fiind de 250 euro/lună fără TVA. Societatea bucureşteană H&H Decostore Hotel SRL a depus celelalte două oferte de închiriere. Astfel, firma doreşte să se folosească de un spaţiu de birouri cu suprafaţa de 165 mp propunând să achite lunar 1 euro/mp fără TVA şi a autoturismelor nefuncţionale deţinute de Siretul Paşcani pentru 500 lei/lună şi cu obligaţia de a suporta cheltuielile de întreţinere şi reparaţii.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Nicolae GRECU

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Atunci, când Politehnica va fi un club puternic, când Copoul va fi un punct de atracţie pentru fotbaliştii din toată Moldova, atunci ne putem gândim şi la antrenorul necesar pentru a râvni la performanţă

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

În foiletonul de faţă autorul evidenţiază rolul pe care l‑a jucat proiectul MLD la trezirea printre tinerii cercetători a interesului pentru studiile biblico-filologice.

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

pr. Constantin STURZU

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

Mâine va fi hirotonit noul Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, Nichifor Botoşăneanul, ales de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în şedinţa sa din 25 februarie 2021. Acest post de Episcop-vicar era vacant după ce, anul trecut, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul a fost ales şi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Vorbim, aşadar, despre un eveniment rar, un moment istoric. În Catedrala Mitropolitană din Iaşi, precedenta hirotonie de episcop săvârşită a fost tocmai cea a Preasfinţitului Calinic Botoşăneanul, în urmă cu 30 de ani, pe 25 martie 1991.

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Azi vă voi familiariza cu câteva dintre ideile şi teoriile unui om de ştiinţă, eseist, filozof şi fost trader, unul dintre cei mai cunoscuţi şi urmăriţi specialişti în înţelegerea probabilităţii, incertitudinii şi riscului. Fie că vorbim de lebădă neagră, (anti)fragilitate, sisteme complexe, stresor, şoc, criză, instabilitate, volatilitate sau predictibilitate, aceste noţiuni sunt extrem de criticate de către multe gulere scrobite ale orgolioşilor scientişti.

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.