anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 03.12.2022

Advertorial

O gamă largă de jocuri de cazinou (P)

GALERIE
real_7bf1c5f4-a89f-4def-a6b4-76991755c530real_4c577a07-a10f-4424-8f20-34ff336033ecreal_77b5f13a-d9e7-4f4b-a037-684510111946
 • real_7bf1c5f4-a89f-4def-a6b4-76991755c530
 • real_4c577a07-a10f-4424-8f20-34ff336033ec
 • real_77b5f13a-d9e7-4f4b-a037-684510111946
- +

Jucătorii cărora le place jocurile de noroc patronează frecvent cazinourile online. Cu toate acestea, poate fi o provocare pentru cei începători să înțeleagă diferitele tipuri de jocuri disponibile. Prin urmare, Yoju Casino analizează îndeaproape unele dintre cele mai populare jocuri de noroc din acest articol.

Carduri

Cărțile de joc sunt considerate a fi una dintre primele forme de jocuri de noroc. Jocurile de cărți nu sunt doar una dintre cele mai populare distracții, ci și una dintre cele mai profitabile datorită gamei largi de formate disponibile și prevalenței competițiilor specializate. Poker, blackjack, baccarat și preferință sunt cele patru tipuri de jocuri de cărți care sunt jucate cel mai frecvent.

Poker și video poker

Jocul de poker este în mod constant clasat drept unul dintre cele mai populare jocuri de cărți jucate în cazinouri. Scopul jocului este de a forma o mână de poker prin tragerea de trei, patru sau cinci cărți după regulile jocului. Jucătorul alege o combinație atunci când joacă video poker, la fel cu atunci când joacă versiunea de masă a jocului, dar jocul este jucat pe o mașină de slot sau printr-o aplicație de pe dispozitivul său mobil. Absența unui jucător live în video poker este una dintre caracteristicile definitorii ale jocului. Există mai multe tipuri diferite de video poker, inclusiv:

Există trei variante ale acestui joc: obișnuit, fără caracteristici suplimentare; cu jokeri, care sunt cărți care umple golurile în combinațiile câștigătoare; și un joc de risc, în care jucătorul are posibilitatea de a-și spori recompensa jucând un minijoc.

Premiul este variabil și este determinat de amestecul de cărți care au fost colectate. Rangul combinației determină cât de mari vor fi premiile și cu cât rangul este mai mare, cu atât mai bine. De exemplu, o culoare regală este o combinație care aduce cel mai mare preț.

O casă întreagă este formată din trei cărți de același fel și o pereche; patru de un fel este format din patru cărți de aceeași culoare; o chintă de culoare constă din cinci cărți consecutive de aceeași culoare, iar o chintă regală este formată din cinci cărți consecutive de aceeași culoare.

Există multe tipuri diferite de poker, inclusiv live (uneori cunoscut sub numele de „poker cu dealer”) și online (cunoscut și ca „poker virtual”). Nu este necesar să mergeți într-o locație fizică pentru a juca poker, deoarece marea majoritate a cazinourilor online oferă acum clienților posibilitatea de a juca poker cu bani reali.

Blackjack

Obiectivul principal al jocului de cărți de blackjack este de a obține un scor mai mare decât dealer-ul fără a trece peste 21. Există mai multe iterații diferite ale acestui joc de cărți, fiecare cu propriile reguli și o senzație unică a jocului. Dacă jucătorul și dealer-ul au cărți identice, jocul este considerat egal și dealer-ului i se acordă câștigul.

Când valoarea totală a cărților din mâna jucătorului (sau mâna dealer-ului) este egală cu 21, mâna este considerată un blackjack. Asul și zece, valetul, regina și regele sunt combinațiile de cărți care pot duce la un astfel de total. Acest tip de combinație are ca rezultat excelente sume de bani câștigate. Chiar dacă o combinație de 21 de victorii în timpul unei extrageri de cărți nu are ca rezultat proclamarea unui blackjack, șansele de plată pentru astfel de combinații sunt adesea foarte mari.

Baccarat

Baccarat este un joc de cărți care are multe asemănări cu blackjack-ul. La fel cu blackjack-ul, va trebui să aduni combinații de cărți pentru a obține un anumit număr de puncte în baccarat. Jucătorul cu cel mai mare număr de puncte la sfârșitul rundei câștigă runda de baccarat. Fiecare carte are o valoare unică a punctelor, cu următoarele excepții: zeci, vale, dame și regi sunt toate considerate zero puncte; zecile contează și ca zero puncte; cărțile cu valori între două și nouă aduc puncte în funcție de valoarea lor; așii contează ca un punct.

Numărul nouă reprezintă cel mai bun scor total dorit din rundă. După împărțirea inițială, o carte suplimentară este extrasă fie din mâna jucătorului, fie din mâna dealer-ului ori de câte ori o carte din oricare dintre mâinile lor are valoarea de cinci puncte sau mai puțin. Dacă totalul cărților este mai semnificativ de zece puncte, următorul număr se adaugă la total. Luați exemplu. Ai 13 puncte în mână.

Ruletă

Jocul de ruletă este un joc de noroc jucat cu o roată care se învârte care conține celule, o minge și un teren pe care pot fi plasate pariuri. După ce dealerul a lansat mingea pe partea opusă a roții care se învârte, jocul continuă cu dealer-ul declarând câștigătorul și numărul de premii după ce mingea s-a oprit într-una dintre celule și dealer-ul a relansat-o.

Zona de joc este segmentată în pătrate etichetate cu numere roșii și negre, de la unu la treizeci și șase. Pe lângă aceasta, există o celulă care este umbrită în verde și conține numărul 0. Ruleta americană și ruleta europeană sunt cele mai comune două forme de joc. Versiunea americană a ruletei are o celulă suplimentară etichetată „00”, colorată în verde. Zona de pariuri în ruleta europeană este împărțită în trei secțiuni distincte. Aceasta este una dintre caracteristicile definitorii ale jocului.

Rezumat

Cele mai multe varietăți de jocuri de noroc oferă jucătorilor o gamă largă de oportunități de recreere. Datorită popularității în creștere a instituțiilor online, acum poți juca pentru bani din confortul casei tale. Nu există limitări privind tipurile de jocuri disponibile; există versiuni digitale de bingo, ruletă, jocuri de cărți, sloturi și loterie. Înainte de a începe o sesiune de joc, este necesar să vă familiarizați cu reglementările jocului, resursele disponibile și limitele statului asupra anumitor tipuri de jocuri de noroc.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Patria nu e tribunal

Pavel LUCESCU

Patria nu e tribunal

Nu există unitate de măsură pentru patriotism. Şi, prin urmare, nu există mai mult sau mai puţin patrioţi. Există în schimb o infinitate de grade de intensitate a relaţiei cu propria patrie, de la pura indiferenţă, la pura pasiune, dar nimic care să justifice instituirea vreunui tribunal al patriotismului.

opinii

China şi „stabilitatea socială”

Alexandru CĂLINESCU

China şi „stabilitatea socială”

China are o frumoasă tradiţie: în timpul aşa-zisei „revoluţii culturale”, fotografiile „duşmanilor poporului” erau lipite pe toţi pereţii şi pe toate gardurile. Regimul a reuşit să insufle teama de decădere socială, eficient şi pervers mijloc de coerciţie. Aşa stând lucrurile, orice mişcare de protest împotriva dictaturii partinice este un act de mare curaj.

George „Gogu” Constantinescu (2)

Neculai SEGHEDIN

George „Gogu” Constantinescu (2)

Integrala invenţiilor lui George Constantinescu a fost scrisă la Cluj, editată şi tipărită la Iaşi şi donată Muzeului Politehnicii din Bucureşti. Asta şi pentru ca legătura între cele trei oraşe să fie şi alta decât cea din butada conform căreia legile se gândesc la Cluj, se scriu la Bucureşti şi se aplică la Iaşi.

Evanghelia înfăşată în scutece de Prunc

pr. Constantin STURZU

Evanghelia înfăşată în scutece de Prunc

De ce ne ajunge atât de uşor la inimă colindul? Pentru că el nu este altceva decât Evanghelia înfăşată în scutece de Prunc. 

pulspulspuls

Letopiseţul giudeţului nostru: despre cum a botezat Mihai Chirica un cronicar şi cum a decontat musiu Paralexe deplasarea la Cremenal din visteria publică

Letopiseţul giudeţului nostru: despre cum a botezat Mihai Chirica un cronicar şi cum a decontat musiu Paralexe deplasarea la Cremenal din visteria publică

Pentru astăzi ne-am propus să-l tragem de urechi pe primarul târgului nostru, onorabilul edil Mihai Chirica, care a greşit impardonabil o referire la denumirea celui mai proaspăt liceu din oraş, care poartă numele cronicarului Miron Costin. 

Caricatura zilei

Iohannis și gazele

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.