O grupare de traficanţi de ţigări a intrat în atenţia procurorilor

marți, 06 decembrie 2022, 13:54
1 MIN
 O grupare de traficanţi de ţigări a intrat în atenţia procurorilor

Poliţiştii şi procurorii fac, marţi, percheziţii în judeţul Maramureş la persoane bănuite de contrabandă. Suspecţii ar fi introdus în ţară cantităţi mari de ţigări pentru care nu au plătit taxe vamale.

”Începând cu primele ore ale acestei dimineţi, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Maramureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, au pus în aplicare 12 mandate de percheziţie domiciliară, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă”, a transmis, marţi, IGPR.

Sursa citată a precizat că persoanele vizate sunt bănuite că ar fi introdus ilegal în ţară cantităţi de ţigarete, care trebuiau plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, cauzând prejudiciu bugetului de stat.

Percheziţiile sunt efectuate în municipiul Baia Mare şi în localităţi limitrofe.  Activitatea beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş şi al poliţiştilor Serviciului Criminalistic Maramureş. 

Comentarii