anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 29.06.2022

Comunicat de presă

O nouă acțiune a social-democraților ieșeni în cadrul campaniei „România Verde”! (P)

*pentru un mediu sănătos*

GALERIE
actiune plantare psd iasi (1)actiune plantare psd iasi (2)actiune plantare psd iasi (4)actiune plantare psd iasi (6)actiune plantare psd iasi (5)actiune plantare psd iasi (3)actiune plantare psd iasi (7)
 • actiune plantare psd iasi (1)
 • actiune plantare psd iasi (2)
 • actiune plantare psd iasi (4)
 • actiune plantare psd iasi (6)
 • actiune plantare psd iasi (5)
 • actiune plantare psd iasi (3)
 • actiune plantare psd iasi (7)
- +

Social-democrații ieșeni au participat astăzi la o nouă acțiune de plantare de puieți în județul Iași. După cele organizate la Răducăneni, Hîrlău și în municipiul Iași, tinerii și seniorii social-democrați au plantat peste 2000 puieți de salcâm la Țuțora, în apropierea Depozitului Ecologic de Deșeuri. Inițiativa a aparținut primarului comunei, Cristinel Albu. 

 Au răspuns invitației, senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași, prefectul Bogdan Cojocaru, consilieri județeni și municipali, colegi din Țuțora, municipiul Iași, dar și din comunitățile învecinate.

Mă bucură faptul că și astăzi am reușit să ne mobilizăm foarte bine. Felicitări tuturor participanților. Acesta este rezultatul muncii din ultima perioadă când am reușit să creionăm o echipă la nivelul întregii organizații. Acțiunile de plantare și împădurire sunt absolut necesare și utile pentru păstrarea unui mediu înconjurător sănătos. Mai ales aici, în zona Depozitului Ecologic de Deșeuri de la Țuțora era nevoie de o gură de oxigen. În România se taie în continuare foarte mult și orice acțiune sau campanie de împădurire merită apreciată. Pădurea este unul dintre bunurile cele mai de preț ale țării noastre. Să o prețuim!” a declarat senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași.

Având în vedere schimbările de climă cu influențe dramatice asupra mediului, inițiativa la nivel național a #PSD își propune să crească gradul de implicare a cetățenilor pentru susținerea habitatelor forestiere, precum și creșterea responsabilității pentru o lume mai curată.

Social-democrații își propun ca la nivel național să fie plantați peste 500.000 puieți până la sfârșitul anului.

În această perioadă se suprapun mai multe campanii naționale care au în prim plan mediul înconjurător.

Campania de plantări ”Luna Pădurii” se apropie de final, în timp ce ”Curățăm România”, campanie de ecologizare, este abia la început!

Departamentul de comunicare al PSD Iași

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

G7 reîncărcat

Lucian DÎRDALA

G7 reîncărcat

În sine, ideea ca G7 să devină un centru de coordonare spune multe despre aşteptările liderilor occidentali în privinţa următorilor ani: competiţie strategică acerbă, punctată de riscuri militare. Ar fi un mediu în care această structură de cooperare între „Cei Şapte” şi-ar putea dovedi utilitate, după spulberarea optimismului legat de globalizare şi noua concordie între democraţii şi dictaturi.

opinii

„Războiul sfânt” al rasei

Florin CÎNTIC

„Războiul sfânt” al rasei

Astăzi, 29 iunie, la ora 14.30, la Ateneul Naţional din Tătăraşi, Marius Turda, istoric şi universitar de clasă internaţională, profesor la Universitatea Oxford Brooks, lansează ediţia românească a unei cărţi esenţiale pentru înţelegerea ideilor şi politicilor consacrate rasei şi eugenismului în Ungaria secolulului XX. Evenimentul cuprinde şi vernisajul unei expoziţii itinerante, care va rămâne o lună pe simezele Ateneului, şi care merită şi ea a fi urmărită.

The Show must go on!

Radu PĂRPĂUȚĂ

The Show must go on!

Fraţilor şi surorilor, merită să vorbim puţin despre pandemia consensuală şi dementocratică planetară. Ce-i drept, acum se stinge uşor, dar nimic nu ne face să credem că nu mai poate reapărea: din nou sau sub alte forme, mai atroce, iar „măsurili” tot mai erect comunistoide, de ar rânji cu gura până la urechi Ceaşcă de ar mai trăi: „V-am zis eu că măsurili trebui luate”.

Bill Evans - un romantic al avangardei

Alex VASILIU

Bill Evans - un romantic al avangardei

La sfârşitul lunii februarie 1957 era publicat în America de Nord albumul discografic New Jazz Conceptions - momentul impunerii lui Bill Evans printre cei mai inovatori, mai influenţi muzicieni din istoria acestui tip de artă. Raportul inovaţie - influenţă a fost rar stabilit în jazz-ul modern, însă Bill Evans poate fi considerat un caz fericit, mai ales că a rămas în istorie cu preafrumoasa, cuprinzătoarea formulă un romantic al avangardei.

pulspulspuls

Cum a stat şăful cel mare pân’ la ziuă-n club, dând peste cap programul?

Cum a stat şăful cel mare pân’ la ziuă-n club, dând peste cap programul?

Pentru că ieri am auzit că a ieşit oleacă de tevatură prin politichia de Bahlui legat de ceea ce remarcam noi într-un pulsuleţ, am zis că musai să venim cu oarece precizări suplimentare pe astăzi, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

BAC

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.