Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Comunicat de presă

O nouă acțiune a social-democraților ieșeni în cadrul campaniei „România Verde”! (P)

*pentru un mediu sănătos*

GALERIE
actiune plantare psd iasi (1)actiune plantare psd iasi (2)actiune plantare psd iasi (4)actiune plantare psd iasi (6)actiune plantare psd iasi (5)actiune plantare psd iasi (3)actiune plantare psd iasi (7)
  • actiune plantare psd iasi (1)
  • actiune plantare psd iasi (2)
  • actiune plantare psd iasi (4)
  • actiune plantare psd iasi (6)
  • actiune plantare psd iasi (5)
  • actiune plantare psd iasi (3)
  • actiune plantare psd iasi (7)
- +

Social-democrații ieșeni au participat astăzi la o nouă acțiune de plantare de puieți în județul Iași. După cele organizate la Răducăneni, Hîrlău și în municipiul Iași, tinerii și seniorii social-democrați au plantat peste 2000 puieți de salcâm la Țuțora, în apropierea Depozitului Ecologic de Deșeuri. Inițiativa a aparținut primarului comunei, Cristinel Albu. 

 Au răspuns invitației, senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași, prefectul Bogdan Cojocaru, consilieri județeni și municipali, colegi din Țuțora, municipiul Iași, dar și din comunitățile învecinate.

Mă bucură faptul că și astăzi am reușit să ne mobilizăm foarte bine. Felicitări tuturor participanților. Acesta este rezultatul muncii din ultima perioadă când am reușit să creionăm o echipă la nivelul întregii organizații. Acțiunile de plantare și împădurire sunt absolut necesare și utile pentru păstrarea unui mediu înconjurător sănătos. Mai ales aici, în zona Depozitului Ecologic de Deșeuri de la Țuțora era nevoie de o gură de oxigen. În România se taie în continuare foarte mult și orice acțiune sau campanie de împădurire merită apreciată. Pădurea este unul dintre bunurile cele mai de preț ale țării noastre. Să o prețuim!” a declarat senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași.

Având în vedere schimbările de climă cu influențe dramatice asupra mediului, inițiativa la nivel național a #PSD își propune să crească gradul de implicare a cetățenilor pentru susținerea habitatelor forestiere, precum și creșterea responsabilității pentru o lume mai curată.

Social-democrații își propun ca la nivel național să fie plantați peste 500.000 puieți până la sfârșitul anului.

În această perioadă se suprapun mai multe campanii naționale care au în prim plan mediul înconjurător.

Campania de plantări ”Luna Pădurii” se apropie de final, în timp ce ”Curățăm România”, campanie de ecologizare, este abia la început!

Departamentul de comunicare al PSD Iași

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce au în comun poşetele de mii de euro ale Elenei Udrea şi pensiile speciale

Dan CONSTANTIN

Ce au în comun poşetele de mii de euro ale Elenei Udrea şi pensiile speciale

În ambele cazuri este vorba despre sentimentul de dreptate şi echitate socială.

opinii

Je suis Buzatu!

Briscan ZARA

Je suis Buzatu!

Avem drepturi! E o ţară liberă, sunt şi ei oameni, mai greşesc, că nimeni nu-i perfect! Toţi avem dreptul să trăim bine! Jos dictatura!

Dinastia beizadelelor

Cristina DANILOV

Dinastia beizadelelor

Întrebarea noastră de azi este: nu ar trebui să ne gândim serios la problema relației copii-bani? Ar trebui să-i ofer copilului meu tot ce-și dorește și oricât își dorește? De la ce vârstă, câți bani și în ce condiții?

Dom’ Mitică şi Eminescu

Mihai DORIN

Dom’ Mitică şi Eminescu

Atât de mult îl iubea pe Eminescu Nea Mitică Buzatu, baronul neclintit de electoratul vegetal, dar în fine strămutat de către DNA, încât l-a înghesuit de-a valma în portbagajul maşinii, chinuindu-l să încapă în spaţiul obscur ce va fi tăinuind atâtea secrete, că nu vom avea noi niciodată destui procurori cinstiţi care să îi dezlege misterele. 

pulspulspuls

Doamne fereşte! Aventurile sexuale scandaloase ale lui Bulăceanu finalizate cu o vizită pe Muntele Sfânt

Doamne fereşte! Aventurile sexuale scandaloase ale lui Bulăceanu finalizate cu o vizită pe Muntele Sfânt

Ehehei, dragi justiţiabili ieşeni, iacătă căci tocmai ce am scris noi aicea la rubricuţă, pe la finele săptămânii trecute, despre evlavia prea-cucernică ce pare să-l fi cuprins în ultima vreme pe prococurorul ieşean Bulăceanu, cel scăpat de colegi basma curată după ce ar fi nenorocit două copchile ale unui cumătru, căci, iote, unii cunoscători ai chestiunii au şi ieşit cică la interval cu noutăţi care de care mai interesante despre aceste personagiu dubios şi sinistru, ba chiar de altfel numai bun de dus acolo unde îi e locul celor ce fac asemenea năzdrăvănii pentru care alţii stau ani grei prin puşcării. 

Caricatura zilei

Mai bine pensionar, decât IT-ist

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Era necesar ca Guvernul sa faca taieri mai mari in sectorul public pentru a face ca masurile de redresare fiscale sa fie mai eficiente?

vezi raspunsuri