anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 12.08.2022

O nouă licitaţie pentru modernizarea a încă 9 km de drum judeţean

GALERIE
drumuri
  • drumuri
- +

Lucrările de modernizare a drumului judeţean DJ208L, Paşcani-Brăteşti-Mirosloveşti, pe o lungime de 8,8 km, au fost scoase la licitaţie pe platforma electronică de achiziţie publică.

Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor a pus la bătaie puţin peste 12 milioane de lei. La fel ca la licitaţiile precedente, componenta financiară contează în proporţie de 90 la sută, iar celelalte zece procente se dau pentru termenul de garanţie de 60 de luni.

Oferta este admisă pentru o garanţie a lucrărilor de cel puţin trei ani. Firmele se pot înscrie până pe 5 iunie, câştigătorul urmând să fie anunţat cel mai târziu în octombrie. El va avea la dispoziţie nouă luni pentru finalizarea lucrărilor.

Este al cincilea segment de drum lansat în procedută de achiziţie a lucrărilor, dintr-un pachet de şase aprobat de consilierii judeţeni în februarie.

Ultima licitaţie vizează trei segmente din DJ 282D, între localităţile Româneşti - Podu Iloaiei (intersecţia cu DJ 281) - Popeşti - Mădârjac, adică 8,8 km, 6,5 km, respectiv 13,8 km, în total, aproximativ 29 km. Pentru acest proiect, consilierii au aprobat un credit de angajament în valoare de 58,3 milioane de lei.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.