O parcare subterană din Oradea a fost inundată, după ce un bărbat a declanşat alarma de incendiu

luni, 07 noiembrie 2022, 17:51
1 MIN
 O parcare subterană din Oradea a fost inundată, după ce un bărbat a declanşat alarma de incendiu

O parcare subterană din Oradea a fost inundată, după ce un bărbat a declanşat alarma de incendiu şi au pornit automat instalaţiile de stingere. Primăria Oradea a făcut plângere pentru distrugere, iar autorul faptei este căutat de poliţişti.

Primăria Oradea a transmis, printr-un comunicat de presă, că în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, în jurul orei 01.00, un bărbat, încă neidentificat, a declanşat alarma de incendiu din incinta parcării subterane de pe strada Independenţei, gest care a dus la pornirea automată a instalaţiilor de stingere.

“Acest lucru a dus la stropirea cu apă a parcării la fiecare nivel, golind rezervorul de apă. Totodată, s-au pornit pompele care au reumplut bazinul cu aproximativ 60 mc de apă. Toată întâmplarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din interiorul parcării”, a anunţat, luni, Primăria Oradea.

Municipalitatea a depus o plângere la Poliţia Municipiului Oradea pentru distrugere, iar după identificarea făptaşului, municipalitatea va demara demersurile legale pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii