O rusoaică a încercat să-și omoare sosia americană pentru a-i fura identitatea

vineri, 10 februarie 2023, 12:11
1 MIN
 O rusoaică a încercat să-și omoare sosia americană pentru a-i fura identitatea

O rusoaică a fost găsită vinovată joi de un tribunal din Statele Unite pentru că a încercat să îşi ucidă sosia americană cu un cheesecake otrăvit şi să îi fure identitatea. 

Viktoria Nasyrova, în vârstă de 47 de ani, a fost găsită vinovată la acuzaţia de tentativă de omor de către un juriu din New York, a anunţat procurorul districtului Queens într-un comunicat ciatat de AFP, potrivit Agerpres. În august 2016, Nasyrova a mers la locuinţa victimei sale, în vârstă de 35 de ani, şi i-a oferit un cheesecake. La vremea respectivă, cele două femei arătau foarte asemănător, vorbeau rusă, aveau aceeaşi nuanţă a pielii, părul şaten şi multe alte caracteristici fizice comune. După ce a mâncat prăjitura, victima s-a simţit rău şi şi-a pierdut cunoştinţa. A doua zi, una dintre prietenele ei a descoperit-o inconştientă. Pastilele împrăştiate în jurul ei păreau a sugera o tentativă de sinucidere, potrivit parchetului.

Când victima s-a întors acasă după o perioadă petrecută în spital, a descoperit că îi lipseau paşaportul şi permisul de muncă, precum şi bijuterii şi obiecte de valoare. Testele efectuate asupra cheesecake-ului au arătat că prăjitura conţinea Phenazepam, un sedativ foarte puternic, potrivit procuraturii americane. Viktoria Nasyrova, care locuieşte în Brooklyn, a fost condamnată şi pentru agresiune, sechestrare şi furt. Durata pedepsei sale urmează să fie pronunţată la 21 martie. Rusoaica riscă până la 25 de ani de închisoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii