O sută de locuri de parcare, în toate cartierele Iaşului, licitate pe WhatsApp
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

O sută de locuri de parcare, în toate cartierele Iaşului, licitate pe WhatsApp

GALERIE
locuri de parcare
  • locuri de parcare
- +

Primăria va organiza, începând de poimâine, mai multe licitaţii pentru închirierea unor locuri în parcări de reşedinţă. În total, este vorba despre aproape 100 de locuri în zone precum Alexandru cel Bun, Nicolina, Centru, Tătăraşi, Cantemir, Mircea cel Bătrân şi Dacia. Cele mai multe locuri, 55 la număr, sunt disponibile în parcarea de reşedinţa de pe str. Tabacului 19, iar licitaţia va avea loc poimâine.

În acest caz, pot participa cei care fac dovada că stau în unul dintre următoarele blocuri: J3, J4, J5, J, J6, J8, J9, D14, D13, D12 şi A8. În cadrul altor patru proceduri este scos câte un singur loc de parcare în zone precum str. Amurgului 5 (blocurile G1, 256, 257 şi 258B), str. Mircea cel Bătrân 4 (A2, A3, A4 şi B2), str. Dimineţii 10 (789 şi 790) şi str. Han Tătar 8 (361). Alte opt locuri de parcare sunt scoase la licitaţie pe bld. Alexandru cel Bun 8 (blocurile 1204, 1205, 1206, D1, X10 şi 11), iar câte şase locuri sunt disponibile pe bld. Alexandru cel Bun 62 (A1, A2, A3, A4, E1, E2, E3, E4, D3, D4, G1-2) şi, respectiv, str. Ţuţora 7A (A1, A2, G3, E2 şi E3).

De asemenea, cinci locuri sunt oferite în parcarea de reşedinţă de pe şos. Naţională 194 (C3, C2, C1, A1, B, D şi C2), iar alte patru pe str. Voievozilor 16 (A17, C3, C1 şi R2). Nu în ultimul rând, câte trei locuri sunt disponibile în parcările de pe std. Cetăţuia 4 (755, 757, 758, 759, 760, 761, 762, 763, 764), bld. Alexandru cel Bun 41 (E2, L3, H7, F1, X1Bis şi X2Bis) şi pe şos. Nicolina 101 (994, 996, 998), iar alte două pe bld. Ştefan cel Mare 10 (B1). Licitaţiile vor avea loc în perioada 11 – 23 februarie, prin intermediul aplicaţiei WhatsApp. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

America pierde teren în faţa Rusiei şi a Chinei, în Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

America pierde teren în faţa Rusiei şi a Chinei, în Orientul Mijlociu

Naivităţile şi imperativele ideologice progresiste ale politicii externe a administraţiei Biden se lovesc de o realitate geopolitică în care şi Rusia, şi China se dovedesc a fi extrem de abile în a-şi impune propria naraţiune şi a eroda influenţa americană în Orientul Mijlociu.

Filmuletul zilei

opinii

Mirel Cană - o încercare de portret

Nichita DANILOV

Mirel Cană - o încercare de portret

L-am întâlnit deseori la Casa Dosoftei. Mi-l închipui şi azi tronând acolo, retras în spatele unui pupitru rustic, scrutând prin ochelarii fumurii hrisoavele înşirate în vitrine, dar şi pe pereţii reci, uşor igrasioşi, pe care trecerea vremii a desenat tot felul de umbre şi de figuri voievodale. În acest spaţiu al amintirii, placat de ziduri groase, spectrul lui Mirel Cană se simte cu adevărat în elementul său.

Grădinărit uman. Despre oameni şi câini

Dana ȚABREA

Grădinărit uman. Despre oameni şi câini

Termenul „cultură” provine la latinescul „colere” care înseamnă a cultiva. Civilizaţia şi cultura îl îndepărtează pe om de latura sa animalică, barbară şi îl apropie de cea spirituală. Însă omul rămâne în esenţa sa o fiinţă animalică, având posibilitatea de a alege, şi care în orice împrejurări va alege cea mai rea posibilitate dintre toate. În acest sens, „Grădinărit uman” nu este atât despre familia disfuncţională, cât mai ales despre o umanitate disfuncţională în întregul ei. Departe de a putea fi vorba de o comedie, poate doar despre la comédie humaine.

Profilul neo-activistului american

Michael ASTNER

Profilul neo-activistului american

Vara trecută, înainte să vin la Amnaş, am primit de la o prietenă două ziare germane pe care le luase-n aeroport ca lectură de călătorie. Le-am luat la rândul meu pe drum, dar pentru că-s ziare de ziare, format mare, adică (vorbesc de Die Welt şi de Süddeutsche Zeitung), nu le-am deschis în tren, iar la ţară apoi… nici atât: am adunat fructe, am cosit iarbă, am primit oaspeţi (cumnatul, nepotul şi băiatul nepoatei), apoi m-am apucat de dezgropat fântâna din bătrâni, tot felul de lucrări şi munci mi-au ocupat timpul, iar ziarele în cauză (ambele din 14 iulie 2020) au fost uitate. Zilele trecute, am dat de ele. Hm - ia să le răsfoiesc şi să văd dacă mai găsesc ceva actual respectiv demn de citit!

pulspulspuls

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

Pentru că ne-am jurat în barbă să ne ferim de politichie şi de politicieni măcar sâmbăta, pe uichend, aicea la rubricuţă, haideţi aşadar să părăsim olecuţă acest miraculos tărâm. 

Caricatura zilei

Tot felu

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.