O tânără de 29 de ani și-a lovit bunica cu pumnii, picioarele și diverse obiecte din casă până a omorât-o

miercuri, 12 iunie 2024, 18:59
2 MIN
 O tânără de 29 de ani și-a lovit bunica cu pumnii, picioarele și diverse obiecte din casă până a omorât-o

O femeie de 29 de ani din judeţul Olt a fost reţinută după ce şi-a omorât bunica, aceasta fiind găsită căzută lângă o anexă.

Anchetatorii au stabilit că victima a fost lovită cu diverse obiecte în zona capului, dar şi cu mâinile şi picioarele.

Femeia era căzută în curte

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au anunţat, miercuri, că anchetatorii au fost sesizaţi, la sfârşitul lunii mai, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 86 de ani a fost găsită de către membrii familiei căzută în curte, lângă o anexă, în stare de inconştienţă.

Victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a murit la scurt timp. Femeia avea mai multe răni la cap şi pe corp, fiind realizată necropsia pentru a stabili cauza decesului.

Medicii legişti au afirmat că moartea femeii a fost violentă şi că există o legătură între rănile suferite şi deces.

Un conflict spontan

”În urma investigaţiilor efectuate a fost identificată autoarea infracţiunii sesizate, respectiv o tânără de 29 ani (nepoata victimei) şi s-a stabilit că, la data de 30.05.2024, în intervalul orar 14,45-16,20, cel mai probabil pe fondul unui conflict spontan, inculpata P. E.-M. a agresat-o pe victima A. E. (bunica sa pe linie maternă), în vârstă de 86 de ani, aplicându-i mai multe lovituri în zona capului cu corpuri dure dintre care unul alungit, victima lovindu-se de corpuri dure, urmare acestei agresiuni”, au precizat procurorii.

La final a strâns-o și de gât

Ei au afirmat că tânăra a lovit-o, cel mai probabil, pe femeie ”cu pumnii şi picioarele în zona toracelui, având în vedere comprimarea toracelui între planuri dure şi, în final, a procedat la comprimarea regiunii cervicale cu mâna, cu consecinţa unei fracturi duble de os hioid (sugrumare), conform fişei de constatări preliminare întocmită de către medicul legist din cadrul SJML Olt”, a transmis sursa citată.

Procurorii au precizat că nepoata victimei nu a recunoscut săvârşirea infracţiunii şi a susţinut că bunica sa, fiind bătrână şi bolnavă, s-a împiedicat, a căzut şi s-a lovit la cap. Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru omor, şi urmează să fie prezentată Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Diana Şoşoacă susţine că a fost îmbrâncită şi lovită de jandarmi care păzesc o clădire unde se depoziteză buletine de vot

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii