anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 25.10.2020

O treime din agenţia online Vola.ro este de vânzare

GALERIE
Daniel-Truica-Managing-Partner-Vola.ro
  • Daniel-Truica-Managing-Partner-Vola.ro
- +

Proprietarii agenţiei online de turism Vola.ro vor să vândă 30% din acţiunile grupului care deţine firma din România şi care activează şi pe pieţele din Polonia, Ucraina şi Vietnam, a declarat Daniel Truică, managing partner Vola.ro, care evaluează grupul la 27-30 milioane euro.

 “Noi mai avem un business similar în Polonia, unul în Ucraina şi altul în Vietnam. Cam trei sferturi din volumul activităţii grupului este în Polonia. Ucraina se va apropia de 1,5 milioane de euro în acest an, iar activitatea din Vietnam este chiar la început. Eu nu am acţiuni la societăţile din Polonia, Ucraina sau Vietnam, însă avem o înţelegere că la momentul vânzării o să am participaţie de 25% în tot grupul, pentru că intenţionăm să vindem tot grupul, nu doar afacerea din România”, a spus Truică. Daniel Truică deţine 33,3% din Vola.ro, firma înregistrată în România, cu afaceri de aproape 21 de milioane de euro anul trecut. Restul de 66,6% este în posesia unui fond de investiţii polonez înregistrat în Cipru. “Am vrea să vindem, dar o participaţie minoritară. Am vrea să mai rămânem în acest business, pentru că nu şi-a atins încă potenţialul. Vrem să vindem sub 50%, undeva între 20-30%”, a spus Truică. El evaluează în prezent grupul la 27-30 de milioane de euro.  Cu banii obţinuţi ar fi accelerate investiţiile în platforma tehnologică şi s-ar finanţa expansiunea în alte ţări, potrivit directorului Vola.ro. Agenţia estimează pentru acest an afaceri în creştere cu 30%, până la 26-27 milioane de euro. “Este o creştere mai mică faţă de alţi ani, dar acum avem o cotă de piaţă suficient de mare încât creşterea nu mai este atât de mare. Creşterea se bazează în primul rând pe investiţiile pe care le facem în platforma tehnologică”, a explicat Truică. El spune că agenţiile concurente sunt esky şi Paravion şi că nu se simte concurat de segmentele de vânzări online din agenţiile tradiţionale. “Este o regulă în tot ce priveşte comerţul electronic să porneşti direct online. Agenţiile tradiţionale, dacă îşi dezvoltă divizie de online, pentru ei, momentan, nu înseamnă nimic, şi atunci au tendinţa să o subfinanţeze. Plus că nu există know-how în interiorul agenţiei de a vinde online, pentru că este o vânzare fundamental diferită”, a adăugat directorul agenţiei online. El spune că biletele de avion reprezintă 80% din cifra de afaceri a agenţiei, iar companiile aeriene cu care lucrează cel mai mult sunt Wizz Air, Tarom şi Blue Air. Jumătate din vânzări de bilete de avion sunt low-cost.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Generaţia de aur şi statul perpendicular

Nicolae GRECU

Generaţia de aur şi statul perpendicular

Hagi şi colegii săi de generaţie nu joacă așa cum cântă geometria politică.

Filmuletul zilei

opinii

Pericolul manelizării cântecului popular (I)

Eugen MUNTEANU

Pericolul manelizării cântecului popular (I)

Agresive şi insidioase, subprodusele culturale pe care le numim, cu un termen generic, manele ne dau măsura răspândirii îngrijorătoare a ţigănirii unei mari părţi a publicului românesc.

Iubirea de vrăjmaşi nu e un soi de love story

pr. Constantin STURZU

Iubirea de vrăjmaşi nu e un soi de love story

Aceasta e probabil cea mai grea poruncă din toată Evanghelia: "Iubiţi pe vrăjmaşii voştri!". Completată imediat de: "faceţi bine celor ce vă urăsc pe voi; binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, rugaţi-vă pentru cei ce vă fac necazuri" (Luca 6, 27-28). Pare greu de împlinit acest cuvânt din două motive: pentru că nu înţelegem de ce ni se adresează nouă acest îndemn şi pentru că nu ştim ce înseamnă "a iubi".

Archaeus

Alex VASILIU

Archaeus

Chiar dacă nu aş fi avut posibilitatea să ascult concertul de duminică, 4 octombrie, gândurile despre Archaeus şi-ar fi găsit locul aici. Nu doar pentru că s-au împlinit trei decenii şi jumătate de când a fost înfiinţat. 

pulspulspuls

Hopa: madama senator a fost văzută prin târg...

Hopa: madama senator a fost văzută prin târg...

O ştire pozitivă pe ziua de astăzi, dacă tot e uichend: apreciem în mod deosebit efortul madamei senator şi notar de Bucureşti Iulia Scântei de a bate atâta amar de drum până la Iaşi personal, deşi putea semna o împuternicire, cum face atâtea pentru partid, ca să îşi depună aici dosarul de candidat la un nou mandat de senator. 

Caricatura zilei

Plasma

Editia PDF

Bancul zilei

COVID ne-a învatat sa ne spalam pe mâini. Sper sa apara un virus care sa ne învete sa ne spalam si pe picioare. (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.