O viziune realistă pentru 1.000.000 de ieșeni: mai bine, mai civilizat, în siguranță
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.05.2021

ADVERTORIAL

O viziune realistă pentru 1.000.000 de ieșeni: mai bine, mai civilizat, în siguranță

GALERIE
grup cj
  • grup cj
- +

Suntem în statistici cel mai mare județ din România, cu aproape un milion de locuitori. Incontestabil, Iașul a devenit un pol de dezvoltare regională care a evoluat mai ales prin eforturile proprii și prin accesarea de fonduri europene. Suntem mereu în fața unui examen care ne solicită performanță, viziune progresistă, standarde ridicate în administrație și servicii publice, creștere economică, ridicarea nivelului de trai al cetățenilor.

Am modernizat Aeroportul Iași, suntem campioni regionali la accesarea fondurilor europene în valoare de sute de milioane de euro. Avem planuri inteligente pentru a dezvolta infrastructura județeană de comunicații și transport, pentru a face din județul nostru o destinație culturală și turistică de nivel european. Suntem pe cale să devenim grânarul Regiunii Nord-Est și primul județ din Moldova cu apă și canalizare în toate localitățile cu populație de peste 2.000 de locuitori. Știm, împreună cu întreaga comunitate ieșeană, cât este de necesară construirea Autostrăzii Iași - Tg. Mureș pentru a atrage investitori și a ieși din izolarea economică. Pentru PSD Iași, autostrada este o prioritate națională de grad zero. Construirea Spitalului Regional de Urgențe va consolida statutul Iașului de Pol de Sănătate Regional.

Până acum am concretizat toate proiectele importante pe care le-am propus ieșenilor. Marile proiecte ale Iașului trebuie să continue. Suntem în faza de a ne impune ca Pol de Creștere Multiplă în Regiunea Nord-Est. Viziunea PSD Iași este o viziune realistă pentru 1.000.000 de oameni care așteaptă să trăiască mai bine, în condiții civilizate și în siguranță.

Pe 5 iunie, votăm echipa PSD pentru Consiliul Județean Iași

Publicat la Comanda Partidului Social Democrat - Organizatia Judeteana Iasi, CUI AEP 21160002

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Formatul Bucureşti - 9

Lucian DÎRDALA

Formatul Bucureşti - 9

Ceea ce a reieşit, însă, în urma reuniunii virtuale organizate de România, ne lasă să înţelegem că opinia majoritară a central- şi est-europenilor este favorabilă întăririi legăturii transatlantice şi, implicit, găsirii unei modalităţi de afirmare a potenţialului politico-militar al Europei care să nu pună în cauză coeziunea NATO.

Filmuletul zilei

opinii

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

Avea tot felul de idei crazy

Radu PĂRPĂUȚĂ

Avea tot felul de idei crazy

Viki ar fi fost o fată frumoasă, dacă n-ar fi avut pe obrazul drept şi pe gât cicatricile hidoase ale unei arsuri. Când avea doisprezece ani, taică-său venise acasă beat şi o pusese să aprindă lampa abia stinsă şi încinsă. În urma exploziei, rămăsese pe toată viaţa însemnată. 

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Am întâlnit deseori muzicieni care, ascultând cuvintele admirative despre o creaţie a lor din trecute perioade, preferau comentariile celor mai recente realizări - atitudine firească în cazul profesionistului preocupat mereu să evolueze. Totuşi, adăugând ultima serie de tuşe la portretul lui Cristian Mandeal, mă voi întoarce mai întâi la cronicile concertelor susţinute la Iaşi, deşi selecţia este dificilă, pentru că sunt numeroase, toate apreciative.

pulspulspuls

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ceva ciudat simţim că parcă se întâmplă la partidoiul ieşean în ultimele zile, dragi cetitori. Şi nu ştim dacă are legătură cu aşezarea taberelor în vederea pregătirii alegerii conducerii viitoare a filialeri au ba. 

Caricatura zilei

De ce ești mai iute cu antenă?

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.