anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

sambata, 01.04.2023

Oajdea: Bătaie de joc pe bani publici: asfaltări pe ninsoare! (FOTO)

GALERIE
Asfaltari pe ninsoareAsfaltari pe ninsoare (1)Asfaltari pe ninsoare (2)
 • Asfaltari pe ninsoare
 • Asfaltari pe ninsoare (1)
 • Asfaltari pe ninsoare (2)
- +

"Primarul Gheorghe Nichita demonstrează, din nou, că nu este capabil să gestioneze banii publici", spune Daniel Oajdea.

Acesta este comunicatul transmis de Daniel Oajdea:

Ieri, 27 martie, orele 12:00, pe strada Libertății din cartierul Nicolina, un utilaj cu numărul de înmatriculare IS 80 EPS plomba găurile din carosabilul distrus, în timp ce ningea. Astfel, prin grija celui care conduce orașul de zece ani, în Iași, indiferent de condițiile meteo, se asfaltează. Edilul oraşului vrea să arate că-i pasă de gropile din carosabil și că se lucrează permanent. Nu-i pasă că ieșenii sunt cei care decontează această bătaie de joc.

Locuitorii din zonă au atras atenția echipajului trimis de Primărie să înceteze lucrările, deoarece sunt făcute de mântuială pe timp de ninsoare și în câteva ore, gropile vor apărea din nou. Cu toate acestea, muncitorii au replicat că au primit ordin de la Primărie să asfalteze cu orice preț.

Îi solicit primarului Gheorghe Nichita să nu-și mai bată joc de banii ieșenilor și să dispună refacerea porțiunilor de carosabil lucrate în timpul ninsorii. Totodată, îi cer să fie un bun gospodar și să se îngrijească de banul public ca și cum ar fi al lui, nu să-l risipească pe lucrări prost executate.

Toţi dorim ca Iaşul să aibă străzi de bună calitate, dar pentru aceasta nu e suficient doar să plăteşti lucrări făcute de mântuială. Lucrările executate fără a respecta tehnologia sunt lucrări compromise şi banii cheltuiţi sunt bani aruncaţi pe fereastra.

Opriţi bătaia de joc pe banii populaţiei!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Greierii din capul „furnicuţei”

Nicolae GRECU

Greierii din capul „furnicuţei”

Cazul Dorinel Munteanu nu este izolat: climatul de scandal care domină fotbalul românesc, iniţiat de oameni de fotbal cu calităţi îndoielnice, este girat chiar de către zeii care au scos acum 30 de ani lumea în stradă.

opinii

Eufemismele (V)

Eugen MUNTEANU

Eufemismele (V)

Comentarea metamorfozelor mereu surprinzătoare ale fenomenului discursiv pe care îl numim eufemizare continuă pe marginea unor exemple din aria terminologiilor profesionale.

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Dorin DOBRINCU

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Tema unionismului – în mod explicit unirea României cu Republica Moldova (sau invers) – a fost destul de populară în ultimul deceniu, în mai mare măsură la vest de Prut, în creştere la est de râu. Nu este de mirare că mulţi politicieni de la Bucureşti sau Chişinău, activişti de diverse orientări, cetăţeni în căutare de notorietate s-au agăţat de subiect şi l-au rostogolit în media, pe reţelele sociale, la manifestaţii felurite, la adunări electorale, conferinţe, l-au inscripţionat pe clădiri publice sau pe marginea căilor de comunicaţii.

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

Ioan STANOMIR

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

La centenar, constituţia de la 1923 întruchipează paradoxurile epocii interbelice: mai mult decât oricare alt text, ea ilustrează reuşitele şi imperfecţiunile sistemului de guvernare al României Mari. Lichidată în 1938 de lovitura de stat carlistă, repusă în vigoare parţial la 1944, înlocuită cu ordinea totalitară comunistă, spre a fi invocată mai apoi în anii de după 1989, constituţia de la 1923 devine, o dată cu trecerea timpului, imaginea libertăţii pe care noile tiranii o înlătură. În posteritate, constituţia de la 1923 este mai elocventă şi memorabilă decât în intervalul ei de aplicare concretă. În lupta cu dictaturile secolului XX, legea fundamentală de la 1923 este mobilizată ca un semn al moderaţiei şi al domniei legii.

pulspulspuls

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

PULS

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

Dacă e uichend, haideţi pe astăzi să fie una fără politicieni, că aşa ne-am şoptit în barbă acuma ceva vreme: măcar sâmbăta să nu-i mai vedem prin faţa ochilor pe aici pe la rubricuţă! Aşadar, să fie una cu „Bă, tu iar n-ai şapcă?”. Adicătelea cu ţaigheri şefi, foşti sau actuali. Iar pe astăzi avem veşti noi despre unul fost, actualmente pensionar baban. 

Caricatura zilei

România - Belarus

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.