anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Oare ce o fi cu diversiunea cu miros kaghebist a lui Peni Hill

GALERIE
puls
 • puls
- +

Când vă spuneam noi că ceva e putred în relaţiile externe ale lui Peni Hill, că nu degeaba l-a şi acuzat Dragnea la vremea lui, la un moment dat, că e băiat de mingi de-al ghinărarilor din SIE, voi nu şi nu: Bartman, Batman... 

Ei, iacătă că pe azi mai avem un exemplu de diversiune tipică, despre care zău că nu ştim cum s-o mai interpretăm, aşa că poate ne daţi voi vreo idee: e băiat cu ăia din vest, sau mai degrabă din est? Nu ştim dacă aţi fost pe fază, dar în seara zilei de Sfânta Parascheva Peni Hill a avut intervenţie în direct la o televiziune naţională, unde a spus pe şleau că protestatarii dubioşi de la Mitropolie ar fi nişte sectanţi aduşi aici din Dolj.

Cum atunci nimeni nu prea ştie ce-i cu ea, diversiunea a mers aşa cum a spus-o. Iacătă însă că, după câteva zile, ce aflăm de fapt? Că respectivii nu erau niciun fel de sectanţi nimic, ci erau dubioşii aceia protestanţi împotriva măştii din gruparea basarabeanului Semi OM, junele acela care la parlamentare a candidat având susţinerea premarelui Iaşului, alături de o advocată şi de un alt protestatar fost infractor care strigau în gura mare la Iaşi să vină Putin.

Aşadar, stăm strâmb şi ne întrebăm drept (sau, în fine, puteţi şi invers): de ce o fi aruncat atunci Peni Hill diversiunea cu Doljul, ca să-l scoată din ecuaţie pe junele ăla sponsorizat de el, cu miros de kagerbist? Întrebăm, na, nu dăm cu paru’?

Iacătă-l şi academician!

Graţie unor amici din presa locală care au sesizat-o înaintea noastră, iacătă ce putem găsi în noua variantă de Curriculum Vitae a premarelui liberal Mihai Chirica, stimabililor: omul este, dacă nu ştiaţi, membru corespondent al unei academii! Şi, atenţie, nu vă grăbiţi să daţi cu piatra: nu e vreo academie din alea unde dai banul şi te face ce vrei, ci un ONG ce-l ştiam onorabil. Iote, aşadar, cum te poate înşela...

PS: Rămâne de-acuma pe mâine pontul fain pe care-l aveam legat de cum se fac listele de candidaturi de la PSD şi de la alţi vecini. Pa şi pusi!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O idee pentru Legea învăţământului superior

Ioan Alexandru TOFAN

O idee pentru Legea învăţământului superior

Ceea ce lipsea, acum 145 de ani, învăţământului superior românesc, era o veritabilă comunitate academică, o formă vie de interacţiune şi dezbatere între membrii breslei învăţătorilor. Cam asta lipseşte şi acum. Suntem prieteni între noi, ne sunăm şi ne vedem din când în când, mai organizăm conferinţe şi colocvii, scriem în aceleaşi reviste şi, rar, ne recenzăm cărţile. Tot din prietenie, mai degrabă. Dar instituţiile unde ne petrecem mare parte a zilei, Universităţile patriei, nu par a se hrăni, cum ar fi normal, din prieteniile noastre.

opinii

Nebuna de la Rhornfield Hall

Codrin Liviu CUȚITARU

Nebuna de la Rhornfield Hall

Meritul „intertextului” lui Jean Rhys este acela de a reconfigura un personaj schematic (în forma sa iniţială) şi de a-i conferi dimensiune psihologică. Fantoma lunatică „Bertha” devine, în acest roman postmodern, sensibila şi nevropata „Antoinette”, victima unui univers rigid şi extrem de neconcesiv cu inadaptaţii.

Criză majoră de încredere în politicienii români

Dan TAPALAGA

Criză majoră de încredere în politicienii români

Lipsa cronică de încredere în liderii politici şi în actualul sistem de partide nu anunţă nimic bun. În momente de criză economică majoră, în situaţia în care inflaţia va muşca şi mai tare din puterea de cumpărare, pe fondul stării generale de iritare amplificate de războiul din Ucraina, este nevoie doar de o scânteie şi butoiul cu pulbere riscă să sară în aer provocând explozii sociale în lanţ.

Călăreţul de aramă: Occidentul şi neliniştea rusă

Ioan STANOMIR

Călăreţul de aramă: Occidentul şi neliniştea rusă

Nici o altă întrebare nu este mai obsedantă în istoria intelectuală a Rusiei decât cea care priveşte propria ei identitate. De trei secole, din clipa în care Petru cel Mare a acordat Moscovei hlamida imperială, Rusia se află prinsă în acest dialog frenetic cu Occidentul. În această oglindă pe care i-o întinde civilizaţia pe care o imită, dar şi pe care o detestă, Rusia îşi poate contempla propriul chip.

pulspulspuls

Un scenariu în care MRU ar împuşca mai mulţi iepuri dintr-o lovitură

Un scenariu în care MRU ar împuşca mai mulţi iepuri dintr-o lovitură

Aşadar, numai ce s-a vorbit la Şcoala politică de vară de pe Bahlui despre şansele fostului premier MRU la candidatura pentru funcţia supremă în târg, că au şi apărut două căi divergente în parcursul său ipotetic. 

Caricatura zilei

Isărescu și calul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.