Obiceiurile a peste 20 de ţări, prezentate duminică la Iulius Mall
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Obiceiurile a peste 20 de ţări, prezentate duminică la Iulius Mall

GALERIE
global village
  • global village
- +

Evenimentul Global Village marchează finalul ediţiei de primăvară a programului naţional de educaţie non-formală Grow organizat de AIESEC, în parteneriat cu Şcoala de Valori.

Ieşenii care vor alege în acest sfârşit de săptămână să petreacă timpul la Iulius Mall pot participa la evenimentul multicultural Global Village. Acesta se desfăşoară duminică şi marchează finalul ediţiei de primăvară a programului naţional de educaţie non-formală Grow organizat de AIESEC, în parteneriat cu Şcoala de Valori.
Global Village îşi propune reprezentarea a peste 20 de ţări şi culture din toate părţile lumii de către tinerii participanţi, care îşi vor folosi creativitatea în a reda o experienţă internaţională în propriul oraş. De la ora 11, peste 200 de liceeni care au luat parte timp de şase săptămâni la trainingurile din cadrul proiectului se vor grupa pe echipe, iar fiecare grup va deveni ambasador al teritoriului ales, organizându-se un adevărat târg multicultural”, au precizat reprezentanţii Iulius Mall.
În acest fel, ieşenii care vor asista la eveniment vor descoperi mai multe despre obiceiurile, dansurile specifice, mâncărurile tradiţionale şi alte elemente de cultură reprezentative din ţări precum Rusia, Franţa, Anglia, Thailanda, Spania, China, Indonezia, România, Cuba şi altele.
Evenimentul de duminică de la Iulius Mall va fi deschis tuturor celor care doresc să asiste la programe artistice pregătite de elevi. Cu această ocazie, tinerii participanţi îşi vor demonstra capacitatea de organizare, de lucru în echipă şi sensibilitatea culturală, abilităţi pe care le-au câştigat alături de voluntarii internaţionali care le-au facilitat calea spre dezvoltare şi autocunoaştere”, au mai spus reprezentanţii Iulius Mall.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joaca de-a reforma

Cătălin ONOFREI

Joaca de-a reforma

Îmi aduc aminte că aţi promis o Românie normală la cap, la inimă şi la trup!

Filmuletul zilei

opinii

Make Romania Great Again!

Briscan ZARA

Make Romania Great Again!

A fost vreodată România noastră grandioasă, a fost vreun moment din istorie la care ne putem raporta şi care poate fi luat drept exemplu de reuşită, de „aşa da”? Poate cineva spune că o anumită perioadă a fost cea mai apropiată de nivelul albastru al satisfacţiei dintre toate? A existat un moment la care să ne raportăm şi să zicem: „Nu mai e cum a fost atunci când eram cei mai şmecheri, când călăream valul, când eram temuţi, respectaţi, apreciaţi la adevărata valoare”?

Bunul păstor

Mihai DORIN

Bunul păstor

A plecat la Domnul mult prea devreme, la o vârstă la care un îndrumător spiritual îşi desăvârşeşte misiunea creştină, Prea Sfinţitul Florentin Crihălmeanu, episcop greco-catolic de Cluj-Gherla. Clujenii ne-au oferit cu acest prilej o lecţie de dragoste şi civilizaţie, prin felul în care au înţeles să-şi arate preţuirea pentru blândul păstor, care în cei peste 23 de ani de slujire a cucerit inimile credincioşilor. Şi nu au fost doar cei greco-catolici, aşa cum eu însumi am înţeles cu ani în urmă, atunci când l-am cunoscut, ci deopotrivă ortodocşi ori romano-catolici. 

Un chip pururi adorat

Nichita DANILOV

Un chip pururi adorat

A luminat ea, femeia, vreodată, inima lui bântuită de disperare şi dorinţă de moarte? În întunecatele clipe ale existenţei sale, şi-a adus oare aminte Eminescu de trecerea Veronicăi prin viaţa sa? Sau a fost şi ea o dezamăgire pustiitoare, cum deseori e existenţa oricăruia dintre noi pentru un altul? A fost ea picătura de neant ce a umplut paharul suferinţei sale sau stropul de lumină ce i-a împrăştiat, fie şi pentru o clipă, întunericul?

pulspulspuls

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Iată, stimaţi telespectatori, că iarăşi pică ieşenii de papagal în politichia care se face la Bucureşti.

Caricatura zilei

Febra

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.