Ofertă „trăznet” la Lidl Nicolina: ciocolată expirată de şase luni
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Ofertă „trăznet” la Lidl Nicolina: ciocolată expirată de şase luni

Un ieşean care a cumpărat ciocolată de la magazinul din Nicolina a ajuns la spital, în perfuzii.

GALERIE
ciocolata expirata lidl1
  • ciocolata expirata lidl1
- +

Lui Marian Lupăşteanu nu i-a venit să creadă când a citit termenul de valabilitate de pe un produs cumpărat de la un supermarket ieşean. Ciocolata din care mâncase deja de două ori era expirată din luna august, anul trecut. Ieşeanul a achiziţionat produsul de la Lidl Nicolina, pe 17 februarie, iar a doua zi a observat că este expirată de jumătate de an.

„Soţia a fost la cumpărături şi a luat patru ciocolate. Le-a pus în dulap, iar eu în acea seară am început una. A doua zi dimineaţa am mai mâncat o bucată şi i-am zis soţiei să se uite la termenul de valabilitate pentru că are un gust amărui foarte pronunţat. Toate patru ciocolatele erau expirate de pe 6 august 2017. Am ajuns şi la urgenţe deoarece mi s-a făcut rău, m-am stricat la burtă, la spital am stat în perfuzii. Astăzi dimineaţă (nr. ieri dimineaţă) am fost la OPC şi am depus plângere, mi s-a spus să aştept prin poştă răspunsul de la ei”, povesteşte bărbatul. Acesta ne-a pus la dispoziţie, drept dovadă, fotografii cu ciocolata care i-a cauzat atâtea probleme dar şi cu el pe patul de spital.

Citeste si: Iată cum arată produsele de pe rafturile magazinului Lidl din Tătăraşi

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Iaşi au confirmat faptul că ieşeanul a depus la sediul din zona Copou, o sesizare în acest sens. „Ieşeanul menţionat a fost dimineaţă (n.r. ieri dimineaţă) şi a depus o sesizare pentru patru ciocolate expirate de anul trecut. Colegii mei au fost şi au verificat, n-am mai găsit la vânzare acel sortiment. Alte produse expirate nu am găsit, dar pe baza probelor pe care le avem, deaorece ieşeanul a venit cu bonul fiscal la noi şi produsele cumpărate, în cursul zilei de miercuri o să vină la noi reprezentantul de la magazin şi vom aplica o sancţiune contravenţională de până în 2.000 de lei. Dacă au mai fost aplicate sancţiuni la acest operator economic până în prezent, adică dacă a mai avut abateri şi la alte produse, amenda poate fi mai mare. Probabil produsul a fost scos de la vânzare după ce ieşeanul s-a întors la magazin şi şi-a arătat nemulţumirea”, a precizat Alexandru Hordilă, comisar şef în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Comisariatul Iaşi. În cursul zilei de ieri am făcut o solicitare şi către Lidl, în care am cerut o declaraţie oficială cu privire la această situaţie, însă nu am primit niciun răspuns până la închiderea ediţiei.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.