Ofertă limitată la toate apartamentele SOLUMNIA (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 05.03.2021

Ofertă limitată la toate apartamentele SOLUMNIA (P)

GALERIE
SOLUMNIA_Ansamblul mixt_Apartamente & Birouri_www.solumnia.ro_1
 • SOLUMNIA_Ansamblul mixt_Apartamente & Birouri_www.solumnia.ro_1
- +

SOLUMNIA, singurul ansamblul mixt din zona Aurel Vlaicu, care include atât apartamente cu 1-4 camere, cât şi cea mai nouă clădire de birouri din zonă, dar şi facilităţi importante pentru confortul şi randamentul crescut al oricărei investiţii, continuă tradiţia celor mai bune oferte şi oportunităţi imobiliare printr-o campanie dedicată mixului imobilelor de succes.

Doar în luna decembrie, la achiziţia oricărui apartament cu 1-4 camere, clienţii beneficiază de un loc de parcare suprateran gratuit. Această ofertă limitată reprezintă o oportunitate atât pentru investitori, cât şi pentru viitorii locatari, având în vedere valoarea unui loc de parcare atât la achiziţie, cât şi la închiriere, dar şi dificultatea de a parca în zonă. În Iaşi, locurile de parcare în ansamblurile noi variază între 5.000 - 11.000 euro, iar în zona Aurel Vlaicu - Bulevardul Chimiei nu există parcări special amenajate pentru noii proprietari sau investitori.

Cea mai bună ofertă de apartamente

La plata integrală, clienţii beneficiază de un preţ foarte bun de achiziţie - 1.100 euro/mp cu TVA inclus, dar şi de beneficii şi facilităţi importante pentru creşterea valorii investiţiei. Ieşenii pot alege între apartamentele SOLUMNIA cu 1, 2, 3 sau 4 camere, cu suprafeţe cuprinse între 31 mp - 127 mp, disponibile inclusiv pe etaje intermediare, optim compartimentate, cu 1 sau 2 băi. Apartamentele SOLUMNIA se diferenţiază prin:

- calitatea şi durabilitatea construcţiei, având o fundaţie specială realizată de Terratest Geotehnic, lider naţional pe soluţii complexe şi sigure de fundare

- conform termic sporit datorat atât zidăriei din cărămidă, cât şi termoizolaţiei cu vată minerală bazaltică, care asigură termoizolaţia, dar şi încălzirii în pardoseală, dotare standard, inclusă în preţul tuturor apartamentelor, indiferent de modalitatea de plată

- compartimentarea ideală a apartamentelor, înălţimea utilă de 2,85 m a camerelor, dar şi spaţiile vitrate înalte şi largi

- raportul corect între calitate şi preţ.

Dotări premium & facilităţi importante

Ansamblul SOLUMNIA dispune de facilităţi importante atât pentru comunitatea de investitori, cât şi pentru cei care aleg apartamentele SOLUMNIA pentru locuire:

 • 3 niveluri de parcări subterane
 • căi de acces şi rulare degivrate electric
 • clădire de birouri & spaţii comerciale
 • sală de fitness & supermarket
 • staţii de încărcare maşini electrice
 • parcare supraterană.

Aurel Vlaicu - Noul pol de dezvoltare a Iaşului

Noul ansamblu mixt SOLUMNIA, amplasat pe str. Aurel Vlaicu, nr. 84, se află la 50 m de staţia de tramvai Phoenix, la 2 minute de Piaţa Doi Băieţi (Tătăraşi Sud), la 8 minute de Palas Mall şi Ia 10 minute de Aeroportul Internaţional.

Aurel Vlaicu este o zonă liniştită, foarte aproape de Tătăraşi şi centru, de grădiniţe, şcoli şi spitale apreciate în Iaşi, infrastructura este recent modernizată şi beneficiază de trafic fluid şi acces facil de pe Bd. Chimiei, fiind o zonă de real interes atât pentru investitori care urmăresc deschiderea de birouri şi puncte de lucru în zonă, cât şi pentru locuit.

Află mai multe despre oferta de apartamente SOLUMNIA: 0771 095 195, apartamente@solumnia.ro , www.solumnia.ro.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Ajutorul” rusesc

Radu POPESCU

„Ajutorul” rusesc

Mai întâi se discreditează orice ajutor venit din partea României şi a Uniunii Europene, chiar dacă este vorba despre un vaccin omologat în Uniunea Europeană şi care este administrat gratuit populaţiei, pentru ca, ulterior, problema apărută să fie „rezolvată” prin importul a 1.000.000 de doze Sputnik din Rusia, vaccin care apoi va fi administrat, doar contra cost şi printr-o reţea comercială privilegiată, tuturor celor care vor să nu se îmbolnăvească de COVID.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

De la un martie la altul

Alexandru CĂLINESCU

De la un martie la altul

După un an la capătul căruia am văzut că, graţie inteligenţei umane, răul îşi are totuşi leac, e cazul să dăm prioritate lucidităţii, să ne dezbărăm de spaimele iraţionale şi să reîncepem, treptat, să trăim. Normal.

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

George PLEȘU

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

E timpul ca generaţia noastră să ofere o actualizare a identităţii oraşului prin construirea unei noi clădiri care să devină un reper (landmark) pentru comunitate, un punct de atracţie pentru vizitatori şi o ancoră pe harta regiunii, un atu în competiţia cu alte oraşe de talie similară din această zonă a Europei.

Odiseea, „la feminin”?

Nicolae CREŢU

Odiseea, „la feminin”?

Un titlu de carte, în librărie: Odiseea povestită de Penelopa, Circe, Calypso şi celelalte (Ed. Trei, 2020), de Marilu Oliva, trad. Beatrice Baciu. La ce să te aştepţi oare? Feminism, revendicativ, cu „retuşuri”, fie mai blânde, fie brutale, aduse epopeei homerice? Sau, şi mai rău, vreo tentativă de „rescriere” cu efect de intruziune „naratorială”, voit sau nu, „justiţiar” desfigurator? 

pulspulspuls

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

Ehehe, cred că nu se poate să nu ştiţi vorba aia a românului, stimaţi telespectatori: găgăuţă, dacă nu-i fudul, parcă nu e găgăuţă destul. Taare dreptate mai are şi românul ăsta necunoscut câteodată, zău aşa... 

Caricatura zilei

Dosar clasat

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.