anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial (P)

Ofertă TVA 5% CADOU la toate apartamentele SOLUMNIA

GALERIE
solumnia
 • solumnia
- +

SOLUMNIA susţine investiţiile imobiliare cu randament financiar mare printr-o campanie de stimulare a achiziţiilor de apartamente SOLUMNIA, ideale atât pentru locuit, cât şi pentru închiriere sau revânzare, transformând contextul generat de pandemia Covid-19 într-o oportunitate de achiziţie, atât pentru clienţi, cât şi pentru investitori.

Prin intermediul noii campanii SOLUMNIA, clienţii beneficiază de TVA 5% cadou la orice apartament SOLUMNIA cu 1, 2, 3 şi 4 camere, indiferent de modalitatea de plată aleasă. Oferta SOLUMNIA este limitată atât ca perioadă de timp, cât şi din perspectiva apartamentelor rămase disponibile. Noua ofertă SOLUMNIA este considerată de către clienţi şi investitori una dintre cele mai bune de pe piaţă, având în vedere raportul dintre preţul de achiziţie cu discount, calitatea construcţiei, dotările şi finisajele incluse în preţ, dar şi zona în care sunt amplasate apartamentele.

La plata integrală, clienţii beneficiază de un preţ de achiziţie foarte bun, iar, în contextul dezvoltării zonei, la momentul predării apartamentelor valoarea acestora va creşte semnificativ, cu atât mai mult cu cât în acelaşi ansamblu există şi o clădirea de birouri SOLUMNIA, care va creşte valoarea tuturor apartamentelor.

Apartamente noi cu 1-4 camere

Apartamentele SOLUMNIA sunt foarte bine construite, fundaţia clădirii rezidenţiale, considerată cea mai înaltă (42 m) clădire de apartamente din Iaşi, dispusă pe 17 niveluri, din care 3 niveluri de parcări subterane, fiind realizată de compania Terratest - lider în fundaţii speciale, cu o expertiză semnificativă în realizarea celor mai complexe fundaţii din România şi a unor construcţii extrem de importante. Ansamblul dispune de 121 de apartamente şi o clădire de birouri de 8 etaje.
Ieşenii pot alege între apartamentele SOLUMNIA cu 1, 2, 3 sau 4 camere, cu suprafeţe de la 43 mp - 127 mp. Apartamentele SOLUMNIA au suprafeţe generoase, optim compartimentate, 1 sau 2 băi, şi sunt disponibile inclusiv pe etaje intermediare, fiind apreciate de clienţi pentru calitatea şi siguranţa construcţiei, caracterul funcţional, geamurile înalte şi largi, dotările şi finisajele atent alese, ideale pentru confortul oricărei familii, dar mai ales, raportul corect între calitate şi pret.

Dotări premium & finisaje de calitate

Toate apartamentele SOLUMNIA beneficiază de dotări şi finisaje premium, extrem de importante pentru confortul oricărei familii, dar şi pentru valoarea de închiriere a acestora:

 • confort termic & fonic (zidărie din cărămidă 25 cm la exterior şi între apartamente; vată minerală bazaltică 10 cm)
 • încălzire în pardoseală Rehau
 • centrală termică Immergas - murală cu condensare (pentru fiecare apartament)
 • aparat de aer condiţionat 12.000 BTU
 • băi utilate (cadă, wc suspendat, gresie, faianţă, lavoar suspendat) şi mobilate
 • tâmplărie Salamander - profil PVC, 7 camere şi geam tripan
 • uşi interioare Porta, de tip celular cu feţe din HDF
 • uşă exterioară metalică Megadoor 
 • parchet laminat Egger Pro, disponibil în 3 variante de culori
 • gresie şi faianţă Cristacer calitatea 1, rectificată
 • gresie antiderapantă şi rezistentă la temperaturi scăzute (pentru balcon)
 • finisaje interioare realizate cu vopsea ecologică & antibacteriană Fluger, marcă lider în Danemarca.

Ansamblul mixt SOLUMNIA

Ansamblul dispune de facilităţi importante atât pentru comunitatea de investitori, cât şi pentru cei care aleg apartamentele SOLUMNIA pentru locuire:

 • clădire de birouri (8 etaje) cu spaţii comerciale, spaţii de birouri, spaţii pentru organizare de evenimente, spaţii de lucru creative
 • sală de fitness
 • staţii de încărcare maşini electrice
 • 3 niveluri de parcări subterane
 • parcare supraterană & parcare pentru biciclete.

Aurel Vlaicu - noul pol de dezvoltare a Iaşului

Aurel Vlaicu este o zonă foarte bună, liniştită, ideală pentru familii, beneficiază de un trafic fluid, este aproape de centru, de grădiniţe, şcoli şi spitale, fiind oportună şi pentru investitori, datorită interesului companiilor multinaţionale pentru a-şi deschide sedii în zonă, dar şi a clădirii de birouri de 8 etaje, care se construieşte în acelaşi ansamblu SOLUMNIA. Noul ansamblu mixt SOLUMNIA, amplasat pe str. Aurel Vlaicu, nr. 84, se află la 50 m de staţia de tramvai Phoenix, la 2 minute de Piaţa Doi Băieţi (Tătăraşi), la 7 minute de Iulius Mall & Palas Mall şi la 10 minute de Aeroportul Internaţional “Henri Coandă”.

Află mai multe despre oferta de apartamente SOLUMNIA & profită de oportunităţile ansamblului mixt SOLUMNIA: 0771 095 195, apartamente@solumnia.ro, www.solumnia.ro.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Trei sferturi de secol în era nucleară

Lucian DÎRDALA

Trei sferturi de secol în era nucleară

În spatele imaginilor cu cel mai mare impact la public - şi care ţin de războiul convenţional - se află realitatea unei cursei nucleare care, nemaifiind una „în doi”, este nouă şi periculoasă.

Filmuletul zilei

opinii

Gândirea liberă, limpede şi reacţionară

Florin CÎNTIC

Gândirea liberă, limpede şi reacţionară

Cum trăim timpuri apăsătoare în care comandourile ideologice ale stângii impun, asemenea fasciştilor anilor 30, violenţă şi castrare pentru libertatea de expresie, e reconfortant să regăseşti, măcare insular, câte o voce critică şi nealiniată.

Suflete în ceaţă

Radu PĂRPĂUȚĂ

Suflete în ceaţă

Generaţia COVID

Ioan MILICĂ

Generaţia COVID

Cum se va numi generaţia de cobai supuşi unui simulacru educativ de amploare planetară? Cum se va numi generaţia ale cărei rădăcini în universul şcolar sunt retezate tot mai iute pe măsură ce timpul de izolare creşte? Cum se va numi generaţia de absolvenţi care vor căpăta diplome fără să fi ştiut vreodată ce miros are un manual abia ieşit de sub tipar sau fără să fi văzut cum arată un educator, un învăţător sau un profesor în carne şi oase?

pulspulspuls

Un penthouse de 300.000 de coco, scos la vânzare cu viteză. Hopaa!?

Un penthouse de 300.000 de coco, scos la vânzare cu viteză. Hopaa!?

Apropo de arestările anului, ne spune amicul Archibald Tănase că, în ultima vreme, printre băieţii cu bani din târg se bârfeşte că un ditamai penthouse-oiul din Copou pe care l-a ridicat pe bloc un personagiu aflat la ţuhaus ar fi de fapt donaţie ultrasecretă către un personagiu public foarte vilofil, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Muzică inspirațională

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.