anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 30.09.2022

Advertorial (P)

Ofertă TVA 5% CADOU la toate apartamentele SOLUMNIA

GALERIE
solumnia
 • solumnia
- +

SOLUMNIA susţine investiţiile imobiliare cu randament financiar mare printr-o campanie de stimulare a achiziţiilor de apartamente SOLUMNIA, ideale atât pentru locuit, cât şi pentru închiriere sau revânzare, transformând contextul generat de pandemia Covid-19 într-o oportunitate de achiziţie, atât pentru clienţi, cât şi pentru investitori.

Prin intermediul noii campanii SOLUMNIA, clienţii beneficiază de TVA 5% cadou la orice apartament SOLUMNIA cu 1, 2, 3 şi 4 camere, indiferent de modalitatea de plată aleasă. Oferta SOLUMNIA este limitată atât ca perioadă de timp, cât şi din perspectiva apartamentelor rămase disponibile. Noua ofertă SOLUMNIA este considerată de către clienţi şi investitori una dintre cele mai bune de pe piaţă, având în vedere raportul dintre preţul de achiziţie cu discount, calitatea construcţiei, dotările şi finisajele incluse în preţ, dar şi zona în care sunt amplasate apartamentele.

La plata integrală, clienţii beneficiază de un preţ de achiziţie foarte bun, iar, în contextul dezvoltării zonei, la momentul predării apartamentelor valoarea acestora va creşte semnificativ, cu atât mai mult cu cât în acelaşi ansamblu există şi o clădirea de birouri SOLUMNIA, care va creşte valoarea tuturor apartamentelor.

Apartamente noi cu 1-4 camere

Apartamentele SOLUMNIA sunt foarte bine construite, fundaţia clădirii rezidenţiale, considerată cea mai înaltă (42 m) clădire de apartamente din Iaşi, dispusă pe 17 niveluri, din care 3 niveluri de parcări subterane, fiind realizată de compania Terratest - lider în fundaţii speciale, cu o expertiză semnificativă în realizarea celor mai complexe fundaţii din România şi a unor construcţii extrem de importante. Ansamblul dispune de 121 de apartamente şi o clădire de birouri de 8 etaje.
Ieşenii pot alege între apartamentele SOLUMNIA cu 1, 2, 3 sau 4 camere, cu suprafeţe de la 43 mp - 127 mp. Apartamentele SOLUMNIA au suprafeţe generoase, optim compartimentate, 1 sau 2 băi, şi sunt disponibile inclusiv pe etaje intermediare, fiind apreciate de clienţi pentru calitatea şi siguranţa construcţiei, caracterul funcţional, geamurile înalte şi largi, dotările şi finisajele atent alese, ideale pentru confortul oricărei familii, dar mai ales, raportul corect între calitate şi pret.

Dotări premium & finisaje de calitate

Toate apartamentele SOLUMNIA beneficiază de dotări şi finisaje premium, extrem de importante pentru confortul oricărei familii, dar şi pentru valoarea de închiriere a acestora:

 • confort termic & fonic (zidărie din cărămidă 25 cm la exterior şi între apartamente; vată minerală bazaltică 10 cm)
 • încălzire în pardoseală Rehau
 • centrală termică Immergas - murală cu condensare (pentru fiecare apartament)
 • aparat de aer condiţionat 12.000 BTU
 • băi utilate (cadă, wc suspendat, gresie, faianţă, lavoar suspendat) şi mobilate
 • tâmplărie Salamander - profil PVC, 7 camere şi geam tripan
 • uşi interioare Porta, de tip celular cu feţe din HDF
 • uşă exterioară metalică Megadoor 
 • parchet laminat Egger Pro, disponibil în 3 variante de culori
 • gresie şi faianţă Cristacer calitatea 1, rectificată
 • gresie antiderapantă şi rezistentă la temperaturi scăzute (pentru balcon)
 • finisaje interioare realizate cu vopsea ecologică & antibacteriană Fluger, marcă lider în Danemarca.

Ansamblul mixt SOLUMNIA

Ansamblul dispune de facilităţi importante atât pentru comunitatea de investitori, cât şi pentru cei care aleg apartamentele SOLUMNIA pentru locuire:

 • clădire de birouri (8 etaje) cu spaţii comerciale, spaţii de birouri, spaţii pentru organizare de evenimente, spaţii de lucru creative
 • sală de fitness
 • staţii de încărcare maşini electrice
 • 3 niveluri de parcări subterane
 • parcare supraterană & parcare pentru biciclete.

Aurel Vlaicu - noul pol de dezvoltare a Iaşului

Aurel Vlaicu este o zonă foarte bună, liniştită, ideală pentru familii, beneficiază de un trafic fluid, este aproape de centru, de grădiniţe, şcoli şi spitale, fiind oportună şi pentru investitori, datorită interesului companiilor multinaţionale pentru a-şi deschide sedii în zonă, dar şi a clădirii de birouri de 8 etaje, care se construieşte în acelaşi ansamblu SOLUMNIA. Noul ansamblu mixt SOLUMNIA, amplasat pe str. Aurel Vlaicu, nr. 84, se află la 50 m de staţia de tramvai Phoenix, la 2 minute de Piaţa Doi Băieţi (Tătăraşi), la 7 minute de Iulius Mall & Palas Mall şi la 10 minute de Aeroportul Internaţional “Henri Coandă”.

Află mai multe despre oferta de apartamente SOLUMNIA & profită de oportunităţile ansamblului mixt SOLUMNIA: 0771 095 195, apartamente@solumnia.ro, www.solumnia.ro.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moscova taie punţile

Lucian DÎRDALA

Moscova taie punţile

Câtă vreme nu este decisiv învinsă pe câmpul de luptă, iar acest scenariu este greu de imaginat într-un război purtat doar cu Ucraina (fie ea şi înarmată de Occident), Rusia nu va negocia asupra „teritoriului naţional”. Ideea că angrenarea Rusiei într-un război de uzură, lipsit de victorii şi generator de costuri umane şi materiale, ar conduce la înmuierea Kremlinului în materie de teritorii era problematică dintru început - acum, ea nici nu mai poate fi luată în calcul.

opinii

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

Viitorul memoriei

Bogdan ILIESCU

Viitorul memoriei

„Nothing is ever really lost to us as long as we remember it.” (Nimic nu e complet pierdut câtă vreme ni-l putem aminti.) L.M. Montgomery

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Grigore ILISEI

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Bogdan Bârleanu trăieşte timpul deplin al slujirii artei. Sigur, nu-i ceva nou în existenţa sa de artist. Rostirea în limbajul plasticii a fost şi este, în chipul cel mai firesc, raţiunea sa de a fi. Dar acum, mai mult poate decât oricând, viaţa lui Bogdan Bârleanu curge în albia picturii. 

pulspulspuls

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Spun surse din târg, care stau cu urechea lipită de caldarâmuri rezidenţiale şi ascultă cu atenţie vuietul pieţei imobiliare, că este jale mare printre developerii din târg şi că unii dintre ei sunt pe marginea prăpastiei în timp ce alţii sunt pe tobogan la vale chiuind ca Pintea haiducul care se aruncă de pe stânci. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.