anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 15.07.2020

Comunicat de presă (P)

Oferte aniversare - 2 ani de VOLVO în Iași

GALERIE
cover-volvo
  • cover-volvo
- +

Volvo este brand-ul premium din industria auto care s-a făcut cunoscut, în special, prin inovațiile sistemelor de siguranță. De-a lungul timpului, modelele constructorului auto suedez au fost premiate pe întreg globul.

Noile modele vin cu un design atrăgător, expresiv și sunt pregătite pentru a satisface orice exigență.

Volvo este prezent pe piața din Iași prin dealerul autorizat PREMIUM NORDIC CARS, acesta făcând parte din grupul de firme Mega Auto - ATI Motors Holding iar pe 3 mai 2020 s-au împlinit 2 ani de când aceștia pun la dispoziția clienților modelele brandului premium Volvo.

„Pentru a sărbători acest eveniment, am pregătit o serie de oferte speciale adresate atât clienților existenți, cât și noilor clienți. La servicile de mentenanță oferim 20% discount la manoperă. Pentru fanii brandului, în condițiile în care aleg să contracteze un model nou Volvo din stoc, până la finalul acestei luni, oferim un voucher de 2.000 de euro, pe care il pot ultiliza peste orice altă promoție aflată în desfășurare acum.

În strategia noastră mereu am pus clientul pe primul loc – așa facem și acum. Sărbătorim oferindu-le  drept cadou aceste campanii clienților, ca formă de prețuire pentru încrederea pe care ne-au arătat-o în acești 2 ani. ” Marius Manolache – Director General, Premium Nordic Cars – Volvo Iași.

Link-ul către ofertele aniversare https://iasi.volvocarsdealer.ro/oferte-stoc

De asemenea vă puteți înscrie la un test drive care va avea loc în condiții de perfectă siguranță, în ceea ce privește situația actuală determinată de COVID-19 https://iasi.volvocarsdealer.ro/test-drive

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Gardienii umanităţii

Cătălin ONOFREI

Gardienii umanităţii

A venit momentul să ne gândim din nou la stele şi la roboţi.

Filmuletul zilei

opinii

Industria de selfie-uri

Briscan ZARA

Industria de selfie-uri

Prezentul a murit în numele eternităţii. Care eternitate se pierde într-un morman de CD-uri sau în vreun fişier pe calculator cu mii, poate sute de mii de alte momente „salvate” - în realitate pierdute - care, mai mult ca sigur, nu vor mai apuca să fie vreodată vizionate de nimeni din lipsă de timp (cine are atât timp pe lume să vadă mii de poze?!...).

Contribuţii ieşene la întemeierea statisticii oficiale în România

Ciprian IFTIMOAEI

Contribuţii ieşene la întemeierea statisticii oficiale în România

De-a lungul celor 161 de ani de funcţionare neîntreruptă, statistica oficială din România a fost condusă de personalităţi marcante ale ştiinţei şi culturii ca Dionisie Pop Marţian, Ion Ionescu de la Brad, Loenida Colescu, Sabin Manuilă, Anton Golopenţia, Constantin Ionescu, a beneficiat de contribuţiile unor savanţi şi creatori de şcoală socială, economică, demografică, matematică precum Dimitrie Gusti, Virgil Madgearu, Octav Onicescu, Nicolae Georgescu-Röegen, Gheorghe Mihoc, Vladimir Trebici.

Din nou, despre statui şi demolatori

Mihai DORIN

Din nou, despre statui şi demolatori

La pledoaria mea din articolul precedent pentru statui şi dezicerea de demolatori, mi s-a replicat că acestea sunt făcute să dăinuie atât cât nu le-a trecut vremea. După care sunt demolate sau demontate şi ascunse privirilor oamenilor. Pentru ca ei să nu creadă în idoli falşi sau care nu mai corespund vremurilor noi. De-a lungul timpului asistăm la o veritabilă cavalcadă a demolării statuilor. 

pulspulspuls

Cât de grea alegere are de făcut PD Daniel?

Cât de grea alegere are de făcut PD Daniel?

Ehehe, iubiţi dreptcredincioşi, am stat noi strâmb şi am cugetat drept dacă se cade oare în faţa lui Doamne-Doamne, acuma în preajma lui Sânt’Ilie, să plecăm urechea sau să scormonim în mormanul mare de zvonuri despre personagiile pentru care par a se face cărţile în aceste zile, ca să fie uns peste cea mai bogată arhiepiscopie din ţară, numai păduri, păşuni şi mănăstiri bogate cât vezi cu ochii. 

Caricatura zilei

Test Covid Grecia

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.