anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 05.10.2022

Oferte inacceptabile pentru terenul sintetic din Copou

GALERIE
teren sintetic
  • teren sintetic
- +

Licitaţia pentru modernizarea primului teren sintetic din baza sportivă "Emil Alexandrescu" a fost anulată. Potrivit unui anunţ publicat în sistemul naţional de achiziţii publice (SICAP), decizia de anulare a venit în contextul în care la procedură "au fost depuse numai oferte inacceptabile şi/sau neconforme". La licitaţie au înaintat oferte nu mai puţin de şase companii, contractul având o valoare estimată de circa un milion lei (inclusiv TVA).

Decizia de anulare a fost adoptată la sfârşitul săptămânii trecute şi, cel mai probabil, Primăria va relua procedura la o dată ulterioară. Terenul sintetic a fost inaugurat în 2006, iar, de atunci, a rămas neschimbat. "Starea terenului s-a degradat, a intervenit uzura, fiind imperios necesare lucrări de modernizare a gazonului sintetic", se arată într-un raport de specialitate al Primăriei.

Terenul este utilizat de echipa de seniori şi grupele de copii şi juniori ale Clubului Sportiv Municipal Politehnica, precum şi de echipa de fete Navobi şi grupele de juniori ale Liceului cu Program Sportiv. Lucrările propuse de Primărie vizează decopertarea gazonului sintetic existent, montarea unui gazon nou, montarea de porţi şi de bănci de rezerve. Suprafaţa înlocuită cu gazon sintetic verde ajunge la peste 6.100 mp. Terenul are o lungime de 91 metri şi o lăţime de 62 metri, cu acces din str. Dumbrava Roşie.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.