OMCO şi BMT Aerospace prezente la deschiderea anului universitar
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 06.03.2021

Eveniment

OMCO şi BMT Aerospace prezente la deschiderea anului universitar

GALERIE
OmcoCaptura omco
  • Omco
  • Captura omco
- +


Reprezentanţi ai  grupului de firme BMT România au participat la festivitatea de deschidere a anului universitar la Facultatea de Construcţii de Maşini şi Management industrial de la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi”. Acţiunea face parte din campania de recrutare a forţei de muncă pentru multinaţionala care ridică, la Iaşi, indicatorii de producţie industrială.

Prof. univ. dr. ing. Neculai Eugen SEGHEDIN, Prorector UTI a susţinut în deschiderea festivităţilor: “Există un clişeu potrivit căruia în România nu mai există industrie. Că în Iaşi nu mai avem industrie. Este total fals. Iată că prezenţa reprezentanţilor grupului de firme BMT la Iaşi la festivitatea noastră vin să confirme şi să ilustreze faptul că industria ieşeană, industria din regiunea Moldovei este vie, trăieşte şi se dezvoltă.

Sunt foarte bucuros să le spun studenţilor că noi suntem singurii din România, noi, aici, la Iaşi, care producem componente pentru aeronave”, susţine Andrea Leonardi, CEO Aerospace Romania - BMT Group, iar Business unit manager - OMCO Iaşi - BMT Group, Vasile Chiriţă Hodaş le-a spus celor prezenţi “Noi suntem lideri mondiali la matriţe - una din două sticle este făcută cu o matriţă OMCO în Europa ”.

Tinerii studenţi au avut astfel ocazia să afle încă din primul an că există oportunităţi pe piaţa locală şi că marile firme stau cu ochii pe ei.

Prof. dr. ing. Cătălin Gabriel DUMITRAŞ, Decanul Facultăţii Construcţii de Maşini şi Management Industrial, şi-a prezentat intenţia de a arăta studenţilor că facultatea aleasă de ei este puternic legată de mediul industrial.

Compania BMT are o politică de personal care promovează şi stimulează profesionalismul, oferind condiţii de muncă şi de salarizare de nivel european.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Nicolae GRECU

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Atunci, când Politehnica va fi un club puternic, când Copoul va fi un punct de atracţie pentru fotbaliştii din toată Moldova, atunci ne putem gândim şi la antrenorul necesar pentru a râvni la performanţă

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

În foiletonul de faţă autorul evidenţiază rolul pe care l‑a jucat proiectul MLD la trezirea printre tinerii cercetători a interesului pentru studiile biblico-filologice.

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

pr. Constantin STURZU

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

Mâine va fi hirotonit noul Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, Nichifor Botoşăneanul, ales de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în şedinţa sa din 25 februarie 2021. Acest post de Episcop-vicar era vacant după ce, anul trecut, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul a fost ales şi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Vorbim, aşadar, despre un eveniment rar, un moment istoric. În Catedrala Mitropolitană din Iaşi, precedenta hirotonie de episcop săvârşită a fost tocmai cea a Preasfinţitului Calinic Botoşăneanul, în urmă cu 30 de ani, pe 25 martie 1991.

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Azi vă voi familiariza cu câteva dintre ideile şi teoriile unui om de ştiinţă, eseist, filozof şi fost trader, unul dintre cei mai cunoscuţi şi urmăriţi specialişti în înţelegerea probabilităţii, incertitudinii şi riscului. Fie că vorbim de lebădă neagră, (anti)fragilitate, sisteme complexe, stresor, şoc, criză, instabilitate, volatilitate sau predictibilitate, aceste noţiuni sunt extrem de criticate de către multe gulere scrobite ale orgolioşilor scientişti.

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.