OMCO şi BMT Aerospace prezente la deschiderea anului universitar
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 02.12.2020

Eveniment

OMCO şi BMT Aerospace prezente la deschiderea anului universitar

GALERIE
OmcoCaptura omco
  • Omco
  • Captura omco
- +


Reprezentanţi ai  grupului de firme BMT România au participat la festivitatea de deschidere a anului universitar la Facultatea de Construcţii de Maşini şi Management industrial de la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi”. Acţiunea face parte din campania de recrutare a forţei de muncă pentru multinaţionala care ridică, la Iaşi, indicatorii de producţie industrială.

Prof. univ. dr. ing. Neculai Eugen SEGHEDIN, Prorector UTI a susţinut în deschiderea festivităţilor: “Există un clişeu potrivit căruia în România nu mai există industrie. Că în Iaşi nu mai avem industrie. Este total fals. Iată că prezenţa reprezentanţilor grupului de firme BMT la Iaşi la festivitatea noastră vin să confirme şi să ilustreze faptul că industria ieşeană, industria din regiunea Moldovei este vie, trăieşte şi se dezvoltă.

Sunt foarte bucuros să le spun studenţilor că noi suntem singurii din România, noi, aici, la Iaşi, care producem componente pentru aeronave”, susţine Andrea Leonardi, CEO Aerospace Romania - BMT Group, iar Business unit manager - OMCO Iaşi - BMT Group, Vasile Chiriţă Hodaş le-a spus celor prezenţi “Noi suntem lideri mondiali la matriţe - una din două sticle este făcută cu o matriţă OMCO în Europa ”.

Tinerii studenţi au avut astfel ocazia să afle încă din primul an că există oportunităţi pe piaţa locală şi că marile firme stau cu ochii pe ei.

Prof. dr. ing. Cătălin Gabriel DUMITRAŞ, Decanul Facultăţii Construcţii de Maşini şi Management Industrial, şi-a prezentat intenţia de a arăta studenţilor că facultatea aleasă de ei este puternic legată de mediul industrial.

Compania BMT are o politică de personal care promovează şi stimulează profesionalismul, oferind condiţii de muncă şi de salarizare de nivel european.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vot de Sf. Nicolae

Lucian DÎRDALA

Vot de Sf. Nicolae

Chiar dacă parlamentarii şi Parlamentul, ca instituţie, nu se bucură de încredere în rândul opiniei publice, cetăţenii României sunt singurii care pot remedia această situaţie, prin voturile lor. Singura condiţie ar fi ca ele să fie rezultatul unui proces de reflecţie atentă şi, poate, de deliberare sinceră cu cei apropiaţi.

Filmuletul zilei

opinii

Votul ca dar

Florin CÎNTIC

Votul ca dar

Deşi nu sunt superstiţios, m-am gândit să reiau acest text scris înainte de europarlamentarele de anul trecut, cu speranţa că poate nu şi-a pierdut din caracterul său profetic şi duminică va fi dusă la bun sfârşit o acţiune începută atunci.

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Radu PĂRPĂUȚĂ

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Această lume nu judeca sau, vai! nu condamna lumea de ieri cu mintea de azi, stângistă, de un neomarxism avântat şi prostesc. Măcar de-ar fi numai prefăcut, dar e prostesc. Nu cunoştea „progresismul” actual şi nici nu-l practica. Pentru ea lumea veche era şi lumea de azi, nu era una „mai înaintată”. 

Boala locvacităţii deşănţate

Ioan MILICĂ

Boala locvacităţii deşănţate

Să ne imaginăm, urmând firul consideraţiilor lui Huxley, că apocalipsa discursivă declanşată pe durata pandemiei actuale se traduce nu numai într-un puhoi de bâlbe, aberaţii, confuzii şi nehotărâri de tot soiul, ci şi într-un lanţ de constrângeri, privaţiuni şi pedepse, impuse printr-un discurs public ofensiv şi cinic, care amplifică încordarea şi istovirea psihică a indivizilor. 

pulspulspuls

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Fiindc-am auzit că tot a anunţat nea Şică Orban că vine azi la Iaşi, am zis că merită să-i transmitem pe această cale şi o anume informare despre care suntem siguri că nu ştiu să i-o spună conţilierii lui de la Bucureşti, în legătură cu Iaşul. 

Caricatura zilei

Moldova: ”Avem autostradă, doar că-i la Bacău”

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.