Omul de afaceri Octavian Radu a finalizat preluarea Postmaster şi Total Post
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Omul de afaceri Octavian Radu a finalizat preluarea Postmaster şi Total Post

GALERIE
octavian-radu
  • octavian-radu
- +

Omul de afaceri Octavian Radu a finalizat miercuri, 19 aprilie, tranzacţia prin care a preluat firmele de trimiteri poştale Postmaster, fostă filială a Grupului Österreichische Post, Total Post Mail Services şi Total Post Services, filiale ale Zoto Investments, a anunţat ieri compania de avocatură PeliFilip care l-a asistat pe antreprenorul român în această achiziţie.

„Am văzut în fuzionarea celor două firme atât şansa de a reduce importante costuri redundante, cât şi un serviciu mai bun pentru clienţii noştri, prin creşterea frecvenţelor de livrări poştale. Nu în ultimul rând, profit pentru acţionari”, a declarat Octavian Radu. Potrivit partenerului PeliFilip, Ioan Dumitraşcu, deşi contractul a fost semnat în toamna anului 2016, discuţiile cu Poşta Austriacă au început încă din prima parte a anului trecut. “Credem că această tranzacţie va avea un impact pozitiv asupra pieţei de servicii poştale, în special prin creşterea competitivităţii segmentului de trimiteri poştale adresate, şi suntem în continuare alături de Octavian Radu în dezvoltarea noii afaceri”, a declarat Dumitraşcu.

În noiembrie 2016, Consiliul Concurenţei a anunţat că intenţionează să analizeze achiziţia Postmaster de către familia Radu. Octavian-Claudiu Radu şi Anca-Otilia Radu conduc un grup de companii (Grupul Radu) activ în domeniul poştal/ curierat, în care prestează activităţi de transport marfă paletizată, activităţi de transport marfă şi casă de expediţii, curierat intern şi internaţional, precum şi servicii depozitare şi manipulare. Postmaster este prezentă în România cu servicii poştale standard de trimitere de corespondenţă internă (scrisori), servicii poştale de trimitere de publicitate adresată, dar şi cu servicii de trimiteri expres, precum şi cu servicii de publicitate neadresată. Zoto Investments este o societate de tip holding, care deţine mai multe companii în România, dintre care active sunt doar Total Post Mail Services şi Real Print Solutions. Acestea desfăşoară activităţi în domeniul serviciilor poştale, cu precădere pe piaţa serviciului poştal standard de trimitere de corespondenţă internă. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Amintiri

Cătălin ONOFREI

Amintiri

Ultimele zile ale comunismului.

Filmuletul zilei

opinii

Românitate absolută

Codrin Liviu CUȚITARU

Românitate absolută

Nu se mai putea sta în incinta clocotitoare! În frunte cu rectorul şi cu drapelul naţional, intonând, marţial, cântecul „Noi suntem români”, participanţii, încolonaţi militar, au ieşit vehement pe coridoare şi ulterior în stradă...

Moldova şi transportul durabil în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (II)

George ŢURCĂNAŞU

Moldova şi transportul durabil în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (II)

Nu poţi fluiera o simfonie, este nevoie de o orchestră

Bogdan ILIESCU

Nu poţi fluiera o simfonie, este nevoie de o orchestră

„It is the long history of humankind (and animal kind, too) that those who learned to collaborate and improvise most effectively have prevailed.”/ „Este învăţătura istoriei îndelungate a omului (şi a animalelor, de asemenea) că cei care au învăţat să colaboreze şi să improvizeze cel mai eficient au triumfat.” - Charles Darwin

pulspulspuls

Lovitură de Palat ratată de Peni Hill şi Electrician: au tras, dar mingea n-a ajuns la poartă

Lovitură de Palat ratată de Peni Hill şi Electrician: au tras, dar mingea n-a ajuns la poartă

Fiţi atenţi aicea, stimaţi telespectatori, cam cum se pune problema şi şmenul între conţilierii partidoiului ieşean, când e vorba de votat au ba în calitate de vice al premarelui pe omul buhaiului şantajist Ghihocel, cel pus pe liste de dipotatul deştept Grămadă în urma unui şantaj, aşa cum se aude prin piaţă la Alexandru, ba chiar şi pe la Nicolina (unii zic chiar că şi pe la piaţa de cornute de la Podu Iloaiei, lunea dimineaţă)! 

Caricatura zilei

Moldova: ”Avem autostradă, doar că-i la Bacău”

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.