On Clinic Advanced Medical Institute - reţea internaţională de clinici cu peste 120 de filiale în numeroase ţări din întreaga lume.
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial

On Clinic Advanced Medical Institute - reţea internaţională de clinici cu peste 120 de filiale în numeroase ţări din întreaga lume.

GALERIE
On clinic
 • On clinic
- +

On Clinic a fost înfiinţată în 1987 începându-şi activitatea în Australia şi Israel după care se extinde în Europa, Asia, Australia şi America de Sud.
În aceşti 26 de ani de experienţă, On Clinic şi-a dobândit o reputaţie excelentă fiind considerată acum cea mai mare reţea de clinici private din lume, cu peste 1.700.000 de pacienţi. Compania se bucură de o experienţă internaţională ca lider în numeroase domenii medicale unice.
Ceea ce veţi remarca în prima secundă în clinicile On este profesionalismul cu care avem grijă de pacienţii noştrii, discreţia desăvârşită şi nu în ultimul rând un loc  cu un ambient plăcut şi relaxant.
Suntem pregătiţi să oferim servicii medicale de calitate pacienţilor  care, firesc, devin din ce în ce mai exigenţi atunci când vine vorba de sănătatea lor.
Caracteristica tratamentelor  noastre în general este de a evita operaţia chirurgicală clasică, pacientul nu este scos din mediul său şi îşi continuă activităţile sale obişnuite, fără să fie nevoie de concediu medical .
Aparatura de ultimă generaţie şi tehnicile moderne – devenite standard în ţările occidentale – sunt metode folosite de echipa noastră medicală pentru ca pacienţii noştri să beneficieze de calitate în tratament.

Specialităţi în cadrul clinicii:
Clinica PROCTOLINE  
Clinicile Proctoline  sunt  profilate pe diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor canalului ano – rectal, hemoroizi, fisuri anale, mariste hemoroidale, fistule perianale, polipi anali, condiloame, etc.
- 15 ani de experienţă în România, 26 de ani de experienţă în lume
- pioneri în tratamentul hemoroizilor fără operaţie
- 5 motive pentru a te atrata la Proctoline : fără durere, fără operaţie,fără anestezie, fără a pierde timp, recuperare rapidă şi uşoară.
Contact : www.proctoline.ro ,  tel: 0232/261.818

Clinica ON
Este important să ştiţi că nu mai există nici o clinică de acest fel în întreaga lume, şi cu siguranţa nu în România, care să vă poată oferi experienţa acumulată a zeci de mii de pacienţi trataţi în acest mod special.
Prin intermediul clinicii ON pot fi rezolvare: impotenţa, erecţia slabă şi ejacularea precoce.
Contact : www.clinicaon.ro , tel: 0232/265.551

Clinica VARICOLINE
În cadrul clinicii noastre se pot trata varicele şi ulcerele varicoase prin metode moderne, cu aparatura medicală de ultima generaţie orice tip de plăgi, răni deschise, răni diabetice, ulcer varicos.
Medicii noştri sunt specializaţi în cadrul centrelor noastre din străinatate pentru a va putea oferi vindecarea acestor afecţiuni într-un mod profesionist.
Contact : www.varicoline.ro , tel: 0232/222.178

Clinica PSOREMISS
Clinica Psoremiss se ocupă cu diagnosticarea afecţiunilor dermatologice în general şi tratarea în mod special al psoriazisului cu medicaţie bazată pe nămoluri şi extracte din plante din zona Mării Moarte, fără corticoizi, fără a se creea dependenţa de tratament.
Contact :  www.psoremiss.ro ,  tel:0232/222.178

Onlinestetic
Dupa cum sugerează numele, această activitate se ocupă de înfrumusetare, rejuvenare (ne place să spunem că aducem primăvara pe chipul pacienţilor noştri). Folosim tehnologie prezentată în 2012 la salonul de inventică de la Paris, bazată pe radiofrecvenţă fracţională.
Oferim, aşa cum ne-am obişnuit pacienţii, proceduri non-invazive, care înainte puteau fi rezolvate doar prin proceduri chirurgicale ( lifting facial ).
Evitand operaţia chirurgicală pacientul beneficiaza de o recuperare mai rapidă, iar rezultatele sunt excelente, cu aspect întinerit şi păstrarea expresivităţii feţei.

Fractora este o procedura de întinerire care vizează toate semnele îmbătrânirii cutanate într-un singur tratament, afecţiuni care altfel ar necesita utilizarea a două, trei sau chiar patru tehnologii diferite
Această procedură este cea mai avansată de reconturare corporală, care nu numai că reduce stratul adipos dar redă şi fermitatea pielii, pe faţă, gât şi restul corpului
Contact :www.onlinestetic.ro                

                www.facebook.com/Onlinestetic , tel:0232/222.178

On Clinic Iasi - Str. Sf. Lazar, Nr 50 , Jud. Iasi
Tel: 0232 - 217.752


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce câştigă un profesor

Ioan Alexandru TOFAN

Ce câştigă un profesor

Oricum ar fi, lapte şi miere nu curg în pădurea despre care vorbesc. Dacă ea adăposteşte cumva vreo comoară, ea este aceea a frumuseţii lecturii, a pasiunii de a scrie şi a descoperirilor făcute împreună cu studenţii. Nu e puţin lucru, ba chiar aş spune că e suficient pentru a fi fericit. Dar într-o lume care preţuieşte mai ales câştigul financiar, nu e mare scofală.

Filmuletul zilei

opinii

Maestrul jocului

Codrin Liviu CUȚITARU

Maestrul jocului

Metafora „jocului” constituie nucleul „ideologic” al textului, sugerând abstracţiunea absolută, voluptatea fiinţării în raţiunea pură, nealterată de vreo „impuritate” emoţională ori instinctuală. Jucătorii lui Hesse aspiră la o stare intelectuală supremă, lipsită de orice constrângere existenţială.

Unirea şi Piaţa

George ŢURCĂNAŞU

Unirea şi Piaţa

24 ianuarie e o zi ce trebuie sărbătorită! Însă, nu doar antrenându-ne în Hora Unirii. 24 Ianuarie 1859 e o discontinuitate majoră în evoluţia noastră teritorială şi identitară, un eveniment marcant, fără îndoială, dar unul ce a avut un dublu efect. 

„Ultima tuşă”

Nicolae TURTUREANU

„Ultima tuşă”

Sub acest nou generic, reiau câteva secvenţe din receptările mele, în timp (şi în acest spaţiu), a celui care a fost pictorul, scriitorul, omul şi, peste toate, prietenul Val Gheorghiu.

pulspulspuls

Întâlnire secretă la o cabană din pădure, pentru împărţit ciolanul de la Iaşi

Întâlnire secretă la o cabană din pădure, pentru împărţit ciolanul de la Iaşi

Iacătă, stimaţi telespectatori, că abia azi s-a auzit, prin presa din zona cu pricina, despre una bucată întâlnire ultrasecretă a mai multor şefi pesedişti din Moldova, acum câteva zile, întâlnire la care cică s-ar fi pus pe masă posturile care ar reveni PSD în zonă, şi care să fie împărţite frăţeşte, doar la participanţi. 

Caricatura zilei

Auto-sanie

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X