anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 04.12.2022

Advertorial

On Clinic Advanced Medical Institute - reţea internaţională de clinici cu peste 120 de filiale în numeroase ţări din întreaga lume.

GALERIE
On clinic
 • On clinic
- +

On Clinic a fost înfiinţată în 1987 începându-şi activitatea în Australia şi Israel după care se extinde în Europa, Asia, Australia şi America de Sud.
În aceşti 26 de ani de experienţă, On Clinic şi-a dobândit o reputaţie excelentă fiind considerată acum cea mai mare reţea de clinici private din lume, cu peste 1.700.000 de pacienţi. Compania se bucură de o experienţă internaţională ca lider în numeroase domenii medicale unice.
Ceea ce veţi remarca în prima secundă în clinicile On este profesionalismul cu care avem grijă de pacienţii noştrii, discreţia desăvârşită şi nu în ultimul rând un loc  cu un ambient plăcut şi relaxant.
Suntem pregătiţi să oferim servicii medicale de calitate pacienţilor  care, firesc, devin din ce în ce mai exigenţi atunci când vine vorba de sănătatea lor.
Caracteristica tratamentelor  noastre în general este de a evita operaţia chirurgicală clasică, pacientul nu este scos din mediul său şi îşi continuă activităţile sale obişnuite, fără să fie nevoie de concediu medical .
Aparatura de ultimă generaţie şi tehnicile moderne – devenite standard în ţările occidentale – sunt metode folosite de echipa noastră medicală pentru ca pacienţii noştri să beneficieze de calitate în tratament.

Specialităţi în cadrul clinicii:
Clinica PROCTOLINE  
Clinicile Proctoline  sunt  profilate pe diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor canalului ano – rectal, hemoroizi, fisuri anale, mariste hemoroidale, fistule perianale, polipi anali, condiloame, etc.
- 15 ani de experienţă în România, 26 de ani de experienţă în lume
- pioneri în tratamentul hemoroizilor fără operaţie
- 5 motive pentru a te atrata la Proctoline : fără durere, fără operaţie,fără anestezie, fără a pierde timp, recuperare rapidă şi uşoară.
Contact : www.proctoline.ro ,  tel: 0232/261.818

Clinica ON
Este important să ştiţi că nu mai există nici o clinică de acest fel în întreaga lume, şi cu siguranţa nu în România, care să vă poată oferi experienţa acumulată a zeci de mii de pacienţi trataţi în acest mod special.
Prin intermediul clinicii ON pot fi rezolvare: impotenţa, erecţia slabă şi ejacularea precoce.
Contact : www.clinicaon.ro , tel: 0232/265.551

Clinica VARICOLINE
În cadrul clinicii noastre se pot trata varicele şi ulcerele varicoase prin metode moderne, cu aparatura medicală de ultima generaţie orice tip de plăgi, răni deschise, răni diabetice, ulcer varicos.
Medicii noştri sunt specializaţi în cadrul centrelor noastre din străinatate pentru a va putea oferi vindecarea acestor afecţiuni într-un mod profesionist.
Contact : www.varicoline.ro , tel: 0232/222.178

Clinica PSOREMISS
Clinica Psoremiss se ocupă cu diagnosticarea afecţiunilor dermatologice în general şi tratarea în mod special al psoriazisului cu medicaţie bazată pe nămoluri şi extracte din plante din zona Mării Moarte, fără corticoizi, fără a se creea dependenţa de tratament.
Contact :  www.psoremiss.ro ,  tel:0232/222.178

Onlinestetic
Dupa cum sugerează numele, această activitate se ocupă de înfrumusetare, rejuvenare (ne place să spunem că aducem primăvara pe chipul pacienţilor noştri). Folosim tehnologie prezentată în 2012 la salonul de inventică de la Paris, bazată pe radiofrecvenţă fracţională.
Oferim, aşa cum ne-am obişnuit pacienţii, proceduri non-invazive, care înainte puteau fi rezolvate doar prin proceduri chirurgicale ( lifting facial ).
Evitand operaţia chirurgicală pacientul beneficiaza de o recuperare mai rapidă, iar rezultatele sunt excelente, cu aspect întinerit şi păstrarea expresivităţii feţei.

Fractora este o procedura de întinerire care vizează toate semnele îmbătrânirii cutanate într-un singur tratament, afecţiuni care altfel ar necesita utilizarea a două, trei sau chiar patru tehnologii diferite
Această procedură este cea mai avansată de reconturare corporală, care nu numai că reduce stratul adipos dar redă şi fermitatea pielii, pe faţă, gât şi restul corpului
Contact :www.onlinestetic.ro                

                www.facebook.com/Onlinestetic , tel:0232/222.178

On Clinic Iasi - Str. Sf. Lazar, Nr 50 , Jud. Iasi
Tel: 0232 - 217.752


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Râde ciob de oală spartă

Nicolae GRECU

Râde ciob de oală spartă

Înfrângerea Germaniei în faţa Japoniei a fost un accident, cea a Spaniei în faţa aceluiaşi adversar este dubioasă.

opinii

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (III)

Eugen MUNTEANU

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (III)

Din ce în ce mai neliniștit, tânărul învățat în devenire Gh. Ivănescu formulează către fata de care se îndrăgostise, o serie de misive pe care se pare că nu a avut curajul să le expedieze.

China şi „stabilitatea socială”

Alexandru CĂLINESCU

China şi „stabilitatea socială”

China are o frumoasă tradiţie: în timpul aşa-zisei „revoluţii culturale”, fotografiile „duşmanilor poporului” erau lipite pe toţi pereţii şi pe toate gardurile. Regimul a reuşit să insufle teama de decădere socială, eficient şi pervers mijloc de coerciţie. Aşa stând lucrurile, orice mişcare de protest împotriva dictaturii partinice este un act de mare curaj.

George „Gogu” Constantinescu (2)

Neculai SEGHEDIN

George „Gogu” Constantinescu (2)

Integrala invenţiilor lui George Constantinescu a fost scrisă la Cluj, editată şi tipărită la Iaşi şi donată Muzeului Politehnicii din Bucureşti. Asta şi pentru ca legătura între cele trei oraşe să fie şi alta decât cea din butada conform căreia legile se gândesc la Cluj, se scriu la Bucureşti şi se aplică la Iaşi.

pulspulspuls

Încă o poză care face cât o mie de cuvinte, de astă dată de la USR Iaşi

Încă o poză care face cât o mie de cuvinte, de astă dată de la USR Iaşi

Iată o poză care face cât o mie de cuvinte, stimaţi telespecatori şi veţi vedea imediat de ce. Avem aici o desfăşurare de forţe a echipei USR cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale, prilej după cum ştim de defilare pentru public cu armată, avioane şi tromboane, dar, în acelaşi timp, este şi un prilej pentru partide ca să-şi arate muşchii. 

Caricatura zilei

Motorul Iubi

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.