anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

On Clinic Advanced Medical Institute - reţea internaţională de clinici cu peste 120 de filiale în numeroase ţări din întreaga lume.

GALERIE
On clinic
  • On clinic
- +

On Clinic a fost înfiinţată în 1987 începându-şi activitatea în Australia şi Israel după care se extinde în Europa, Asia, Australia şi America de Sud.
În aceşti 26 de ani de experienţă, On Clinic şi-a dobândit o reputaţie excelentă fiind considerată acum cea mai mare reţea de clinici private din lume, cu peste 1.700.000 de pacienţi. Compania se bucură de o experienţă internaţională ca lider în numeroase domenii medicale unice.
Ceea ce veţi remarca în prima secundă în clinicile On este profesionalismul cu care avem grijă de pacienţii noştrii, discreţia desăvârşită şi nu în ultimul rând un loc  cu un ambient plăcut şi relaxant.
Suntem pregătiţi să oferim servicii medicale de calitate pacienţilor  care, firesc, devin din ce în ce mai exigenţi atunci când vine vorba de sănătatea lor.
Caracteristica tratamentelor  noastre în general este de a evita operaţia chirurgicală clasică, pacientul nu este scos din mediul său şi îşi continuă activităţile sale obişnuite, fără să fie nevoie de concediu medical .
Aparatura de ultimă generaţie şi tehnicile moderne – devenite standard în ţările occidentale – sunt metode folosite de echipa noastră medicală pentru ca pacienţii noştri să beneficieze de calitate în tratament.

Specialităţi în cadrul clinicii:
Clinica PROCTOLINE  
Clinicile Proctoline  sunt  profilate pe diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor canalului ano – rectal, hemoroizi, fisuri anale, mariste hemoroidale, fistule perianale, polipi anali, condiloame, etc.
- 15 ani de experienţă în România, 26 de ani de experienţă în lume
- pioneri în tratamentul hemoroizilor fără operaţie
- 5 motive pentru a te atrata la Proctoline : fără durere, fără operaţie,fără anestezie, fără a pierde timp, recuperare rapidă şi uşoară.
Contact : www.proctoline.ro ,  tel: 0232/261.818

Clinica ON
Este important să ştiţi că nu mai există nici o clinică de acest fel în întreaga lume, şi cu siguranţa nu în România, care să vă poată oferi experienţa acumulată a zeci de mii de pacienţi trataţi în acest mod special.
Prin intermediul clinicii ON pot fi rezolvare: impotenţa, erecţia slabă şi ejacularea precoce.
Contact : www.clinicaon.ro , tel: 0232/265.551

Clinica VARICOLINE
În cadrul clinicii noastre se pot trata varicele şi ulcerele varicoase prin metode moderne, cu aparatura medicală de ultima generaţie orice tip de plăgi, răni deschise, răni diabetice, ulcer varicos.
Medicii noştri sunt specializaţi în cadrul centrelor noastre din străinatate pentru a va putea oferi vindecarea acestor afecţiuni într-un mod profesionist.
Contact : www.varicoline.ro , tel: 0232/222.178

Clinica PSOREMISS
Clinica Psoremiss se ocupă cu diagnosticarea afecţiunilor dermatologice în general şi tratarea în mod special al psoriazisului cu medicaţie bazată pe nămoluri şi extracte din plante din zona Mării Moarte, fără corticoizi, fără a se creea dependenţa de tratament.
Contact :  www.psoremiss.ro ,  tel:0232/222.178

Onlinestetic
Dupa cum sugerează numele, această activitate se ocupă de înfrumusetare, rejuvenare (ne place să spunem că aducem primăvara pe chipul pacienţilor noştri). Folosim tehnologie prezentată în 2012 la salonul de inventică de la Paris, bazată pe radiofrecvenţă fracţională.
Oferim, aşa cum ne-am obişnuit pacienţii, proceduri non-invazive, care înainte puteau fi rezolvate doar prin proceduri chirurgicale ( lifting facial ).
Evitand operaţia chirurgicală pacientul beneficiaza de o recuperare mai rapidă, iar rezultatele sunt excelente, cu aspect întinerit şi păstrarea expresivităţii feţei.

Fractora este o procedura de întinerire care vizează toate semnele îmbătrânirii cutanate într-un singur tratament, afecţiuni care altfel ar necesita utilizarea a două, trei sau chiar patru tehnologii diferite
Această procedură este cea mai avansată de reconturare corporală, care nu numai că reduce stratul adipos dar redă şi fermitatea pielii, pe faţă, gât şi restul corpului
Contact :www.onlinestetic.ro                

                www.facebook.com/Onlinestetic , tel:0232/222.178

On Clinic Iasi - Str. Sf. Lazar, Nr 50 , Jud. Iasi
Tel: 0232 - 217.752


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum ar fi arătat Teatrul Naţional din Iaşi dacă era gândit la Valea Lupului?

Cosmin PAȘCA

Cum ar fi arătat Teatrul Naţional din Iaşi dacă era gândit la Valea Lupului?

Iaşul nu-şi va recăpăta nici în următorii patru sau 40 de ani „aerul” european dacă autorităţile locale se vor zgârci la preţul proiectelor şi vor îndepărta, dintr-un patriotism local prost înţeles (sau din motive de corupţie?) companii importante pe plan internaţional.

Filmuletul zilei

opinii

Patos ideologic

Codrin Liviu CUȚITARU

Patos ideologic

A apărut odată cu faţa vopsită în alb şi negru. Gestul constituia un mesaj postcolonialist. În dualitatea fizionomică se sugera dubla critică, dubla identitate a individului postmodern, coexistenţa culturilor - una a „colonizatorului” tradiţional şi cealaltă a „colonizatului” de odinioară. A fost acuzat de rasism, întrucât a implicat că bietul „colonizat” nu poate fi decât o persoană de culoare.

Eficienţa pieţelor financiare

Alin ANDRIEȘ

Eficienţa pieţelor financiare

De-a lungul timpului investitorii pe pieţele financiare au căutat să găsească o metodă de identificare a valorii reale a unui activ financiar care să le permită obţinerea unor profituri considerabile. 

Despre necesitatea unui nivel LAU1 în sistemul administrativ al României (I)

George ŢURCĂNAŞU

Despre necesitatea unui nivel LAU1 în sistemul administrativ al României (I)

Despre sistemul european statistic şi administrativ.

pulspulspuls

Vă mai amintiţi de portocaliul Dezaxinia? Iacătă-l cu ce se mai remarcă la slujbă!

Vă mai amintiţi de portocaliul Dezaxinia? Iacătă-l cu ce se mai remarcă la slujbă!

Apropo de focarul de covid din aceste zile care s-a oploşit pe la berourile chefereului ieşean, şi despre care nu mai contenesc bârfele, căci, poate nu ştiţi, oamenii de acolo chiar mor de plictiseală la serviciu, nu gluma, haideţi să vă spunem şi noi una haioasă pe astăzi, legat de parascovenie. 

Caricatura zilei

Indieni vânători de nemascați

Editia PDF

Bancul zilei

COVID ne-a învatat sa ne spalam pe mâini. Sper sa apara un virus care sa ne învete sa ne spalam si pe picioare. (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.