Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

sambata, 02.03.2024

Advertorial

Oncoforte – cel mai puternic aliat natural în lupta cu cancerul

GALERIE
Oncoforte cel mai puternic aliat în lupta cu cancerul copy
  • Oncoforte cel mai puternic aliat în lupta cu cancerul copy
- +

Oncoforte®, un produs 100% natural, creat în S.U.A. cu aportul unor medici români, poate fi un sprijin de nădejde în lupta cu cancerul.
Oncoforte® are cea mai complexă compoziție din plante și extracte naturale ce contribuie, conform unor studii științifice bine documentate, la reducerea proliferării celulelor tumorale, reglarea activității sistemului imunitar, reducerea proceselor de oxidare celulară (stres oxidativ), reglarea circulației sanguine și altele, după cum se va vedea mai departe. Nu mai puțin de 26 de componenți activi și 5 ingrediente inactive intră în formula sa.

 

Foarte important de știut!

Administrarea de suplimente antioxidante sau de diferite remedii naturale cu acțiuni antitumorale, într-un mod exagerat, sperând în acțiunea cumulată a acestora, nu numai că poate costa foarte mult prin cumulul prețurilor tuturor remediilor, dar poate produce exact efectul invers, adică de creștere a dezechilibrelor care au dus la formarea tumorilor. Acesta este motivul pentru care au fost incluse în compoziția Oncoforte cantitățile optime din extractele și plantele care își completează acțiunile în scopul unui efect maxim fără efecte adverse.

Oncoforte® asigură un amestec echilibrat de substanțe active

În fiecare organism se găsesc în permanență celule tumorale. Prezența acestor celule nu înseamnă o stare de boală, nu înseamnă cancer; dealtfel tumorile benigne duc foarte rar la cancer. Aceste celule tumorale, din fericire, pot fi îndepărtate din organismul nostru printr-o bună funcționare a sistemului imunitar, printr-o bună oxigenare celulară și cu ajutorul moleculelor de semnalizare redox. Practic, organismul se vindecă singur, cu condiția să aibă substanțele naturale care să contribuie la buna funcționare a celulelor. Oncoforte®, prin compoziția sa extrem de complexă, realizează aceste obiective de sprijinire a funcțiilor de apărare ale organismului.
Pentru a evita orice greșeală de interpretare, menționăm că Oncoforte® este un supliment alimentar, care nu este destinat vindecării, tratării sau prevenirii vreunei boli anume. Legislațiile europeană și americană nu prevăd necesitatea unor studii clinice pentru suplimente. Cu toate acestea, ingredientele sale beneficiază de studii științifice efectuate în universități și institute de renume. Aceste studii au dorit să pună în evidență modul în care aceste plante, cunoscute de mii de ani pentru efectele lor benefice, acționează împotriva formării tumorilor, sau felul în care contribuie la distrugerea celulelor tumorale.

 

Acțiunile și beneficiile Oncoforte®

Prin acțiunile demonstrate ale ingredientelor sale, și completat de un stil de viață sănătos, Oncoforte® vă poate ajuta cu următoarele acțiuni:
•    Anihilarea radicalilor liberi responsabili de afectarea celulelor și transformarea lor în celule tumorale. Datorită conținutului de flavonoizi, polifenoli și antioxidanți vegetali, diminuează acțiunea nocivă a acestor radicali liberi și previne apariția proceselor degenerative.
•    Reglarea activității sistemului imunitar
•    Creșterea oxigenării celulare
•    Reglarea fluxului sanguin
•    Reducerea inflamației celulare și a durerilor
•    Îmbunătățirea stării generale și a rezistenței organismului
•    Reglarea metabolismului energetic celular
•    Încetinirea proceselor de îmbătrânire celulară

Compoziția Oncoforte® este o sursă inegalabilă de substanțe active naturale

•    AMESTEC BREVETAT DE BIOMASĂ DE MICELIU DIN CELE MAI EFICIENTE CIUPERCI TERAPEUTICE
1.    Shiitake (Lentinula edodes)
2.    Maitake (Grifola frondosa)
3.    Reishi (Ganoderma lucidum)
•    AMESTEC BREVETAT DIN EXTRACTE DE PLANTE
4.    Rheum palmatum - rădăcină
5.    Arctium lappa - rădăcină
6.    Rumex acetosella - frunză
7.    Ulmus fulva - coajă internă
•    VITAMINE
8.    Vitamina E, D-alfa tocoferol succinat
9.    Vitamina C,  Acid ascorbic
•    PULBERI ȘI EXTRACTE DIN PLANTE CU ACȚIUNI ANTI-TUMORALE CUNOSCUTE
10.    Graviola, Annona muricata - extract din frunză
11.    Turmeric, Curcuma longa - rizomi
12.    Măslin, Olea europaea-extract din frunză
13.    Gheara mâței, Uncaria tomentosa - extract din coajă
14.    Astragalus, Astragalus membranaceus - pulbere din rădăcină
15.    Orz verde, Hordeum vulgare - pulbere din părți aeriene
16.    Ceai verde, Camelia sinensis - extract din frunză
17.    Pin roșu chinezesc, Pinus massoniana - extract din coajă
18.    Rodie, Punica granatum - extract din fruct
19.    Zmeură, Rubus idaeus - pulbere din fruct
20.    Sâmburi de struguri, Vitis vinifera - extract standardizat
21.    Ginseng, Panax ginseng, rădăcină - pulbere
22.    Usturoi, Allium sativum, bulb - pulbere
•    EXTRACTE STANDARDIZATE SPECIALE
23.    Licopen, carotenoid extras din fructe roșii
24.    Quercitina, flavonoid extras din plante
25.    Betaglucan pulbere, obținut din pereți celulari de cereale și drojdie, Saccharomyces cerevisiae
26.    Fiber Aid® Arabinogalactan, Larix laricina, zadă – extract
•    EXCIPIENȚI INACTIVI
•    Celuloză microcristalină
•    Stearat de magneziu vegetal
•    Acid stearic vegetal
•    Dioxid de siliciu
•    Gelatină(capsula)

Mod de administrare Oncoforte®:
2 capsule de 2 ori pe zi, cu 30 minute înaintea meselor principale. La recomandarea medicului se poate crește doza sau se pot asocia și alte terapii.

Pentru mai multe detalii puteți accesa www.oncoforte.com

Dr. Dana Iancu
dana@danaiancu.com

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri