Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Opel la Salonul Auto de la Geneva: „Mai emoţional, mai inovator şi mai puternic decât niciodată!“

GALERIE
sport GT opel
  • sport GT opel
- +

Prototipul sport GT a avut premiera mondială la Salonul Auto de la Geneva

„Opel este mai emoţional, mai inovator şi mai puternic decât niciodată. Opel s-a întors“, a declarat Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO al Opel Group, cu ocazia deschiderii standului Opel la cea de-a 86-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva. În timpul conferinţei de presă, Dr. Neumann s-a referit la premierele din două sectoare diferite: modelul sport al viitorului – Conceptul GT şi SUV-ul compact Mokka X. În plus, turismul Astra TCR, alt membru al noii familii Astra, este o altă prezenţă remarcabilă. „De când am început vânzarea modelului Astra, în toamna anului 2015, am primit peste 130.000 de comenzi“, a spus CEO-ul Opel Group cu privire la lansarea plină de succes a noii generaţii a modelului Astra. Apoi a continuat, referindu-se la faptul că noul model a primit cea mai mare distincţie posibilă: „După ce a dominat mai multe premii naţionale „Maşina anului“ în Europa, noul Opel Astra a primit şi titlul de Maşina europeană a anului 2016!“ Modelul station wagon Astra Sports Tourer va fi disponibil la dealeri în câteva săptămâni şi, la fel ca varianta înrudită cu cinci uşi, este mai uşor şi mai eficient decât niciodată şi echipat cu tehnologii ultra moderne.

Autovehiculul sport al viitorului: premieră mondială a lui Opel GT

Opel provoacă din nou emoţii pure. Acest lucru a fost demonstrat în mod clar de premiera mondială a Conceptului GT. Conceptul îmbină trecutul cu viitorul. Dar Conceptul GT nu încearcă să-şi imite predecesorul celebru. A optat pentru o nouă interpretare a stilului incitant al modelului original. „Acesta este unul dintre cele mai incitante concepte pe care le-am văzut în viaţa mea. Pasiune pură! Face o declaraţie despre noi: este încrezător în propriile forţe, îndrăzneţ şi inovator“, a declarat Dr. Neumann în momentul în care a prezentat pur-sângele care îţi taie respiraţia, cu motorul amplasat central, în faţă, şi tracţiune pe puntea spate. Conceptul GT este în acelaşi timp inovator şi purist – forma este foarte importantă. Capota alungită, consolele foarte scurte, îndrăzneaţa linie roşie caracteristică şi lipsa mânerelor şi a oglinzilor exterioare sau a elementelor decorative inutile, totul demonstrează că este un autovehicul sport veritabil. Duce la un nou nivel filosofia de design sculptural a mărcii Opel. „Am creat Conceptul GT astfel încât să fie întruchiparea spiritului îndrăzneţ şi sensibil al mărcii Opel. Este impunător, sculptural şi plin de ino­va­ţii“, a explicat Mark Adams, Vicepreşedinte Design.

Un bestseller şi mai dezirabil: Opel Mokka X

Modelul Opel Mokka a inspirat emoţie chiar de la lansarea sa pe piaţă de acum trei ani: cei peste 500.000 de proprietari de autovehicule Mokka din Europa nu se pot înşela. Dar acum SUV-ul aventuros este şi mai dezirabil: „Noul model Mokka X are un aspect mai îndrăzneţ şi un interior elegant şi rafinat“, a declarat Dr. Neumann referitor la noua etapă din evoluţia celui mai bine vândut SUV din clasa compactă. Modelul Mokka X are un design caracteristic, cu o aripă dublă specifică, incisivă şi dominantă, ce găzduieşte luminile diurne cu tehnologie LED. În plus, acesta are un interior rafinat şi este echipat cu sisteme de infotainment de ultimă generaţie, fiind astfel unul dintre cele mai bine conectate SUV-uri disponibile în momentul în care va fi pus în vânzare, în cursul verii viitoare. Sistemul IntelliLink va aduce lumea smartphone-urilor la bordul autovehiculului, prin intermediul aplicaţiilor Apple CarPlay şi Android Auto; serviciul Opel OnStar este disponibil de asemenea, ca opţiune.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri